Aréna
Na motivy JRRT vs GRRM mě napadlo založit soubojový topic kde by se mohl rozhořet boj mezi hrdiny fantasy a flame mezi uživateli o to kdo by vyhrál jejich duel. Povolené jsou souboje mezi ekvivalentními fantasy a sci-fi. Takže žádné Darth Vader vs Jaime Lannister without hand. Použiju v úvodu postavy z Dragon Age, The Elder Scrolls, World of Warcraft, ASOIAF a Pán prstenů. Potom už se budou přidávat postavy podle přání uživatelů. Když nebude někdo postavy znát, vynechá je.
Dragonborn vs Grey Warden. (hrdinové DA a Skyrimu)
Illidan Stormrage vs Arthas coby Death Knight (Oba v nejlepší formě)
Jaime Lannister s rukou vs Glorfindel z Roklinky.
Morrigan vs Jaina Proudmoore
Zplozenec vs Skurut-hai
Alduin vs Arcidémon ( dračí záporáci DA a Skyrimu)
Sauron vs Lich King
Melkor vs Sargeras
Zlovlk vs Huan
Bavte se :)
Dragonborn vs Grey Warden. (hrdinové DA a Skyrimu)
Illidan Stormrage vs Arthas coby Death Knight (Oba v nejlepší formě)
Jaime Lannister s rukou vs Glorfindel z Roklinky.
Morrigan vs Jaina Proudmoore
Zplozenec vs Skurut-hai
Alduin vs Arcidémon ( dračí záporáci DA a Skyrimu)
Sauron vs Lich King
Melkor vs Sargeras
Zlovlk vs Huan
Bavte se :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Největší zlo je, že to mám psát nepřímou charakteristikou a tu my jsme vždycky používali jen u kamarádů a u lidí, které dobře známe.
Cale: ,,Why are you such friendy to Captain now? You didn't like her."
Benny: ,,It's difficult... I think she's my mother."
Cale: ,,Oh, yes. I think Tomm is my son." (Tomm je taká postava.. čosi ako Hodor)
Benny: ,,What?"
Cale: ,,What? Weren't we telling a jokes?"
Benny: ,,No! I'm serious!"
Richad: ,,Oh, that's nothing. Listen this... I'm my own mother!"
Cale a Benny zadivené pohľady
Já bych proti Beowulfovi nasadil nějakého středověkého hrdinu - Tristan, Lancelot nebo Siegfried .
Já osobně myslím že Edward by proti Lestatovi nevydržel ani minutu. :twisted:
edit: Dobře, Edward by vyhrál.... =D
Barristan versus Jaime - Jaime toho v boji moc nepředvedl, navzdory jeho namachrovanému chování a smýšlení. Pominu-li nahánění lapků z Králolesa, jeho úspěchy se omezují na turnajová vítězství.
mistr Luwin versus velmistr Pycele - opět předpokládám, že nejde o fyzický souboj, kde by byl oholený Pycele ve výhodě, protože by ho nešlo tahat za vousy. Jejich znalosti budou nejpíš srovnatelné, Luwin u mě vítězí v lidské rovině.
Tywin versus Eddard - v boji muže proti muži jednoznačně Eddard, jako vojevůdce nejspíš také. Tywin tomu nedává to, co by mohl, na druhou stranu nemá zábrany jít přes mrtvoly, což může být někdy výhoda.
Elrond versus Galadriel - těžko porovnávat, Galadriel je jedním z nejstaších a nejmocnějších elfů, Elrond je proti ní stěně. Síla každého však tkví v něčem jiném.
Šmak versus Ungoliath - To je něco z SC2? :D Šmak je takový středozemský Jaime, takže Ungoliant ho samozřejmě svačí. Takže pro příště Šmaku, PANÍ Ungoliant!
Kotilion versus Anomander - produkty firmy Erikson náš hardware bohužel nepodporuje, obraťte se, prosím, jinam.
Sarevok versus Irenicus - kdyby většinu mého propařeného času nepohltil SC-BW, tak bych možná mohl sloužit. Balduři jsou jedna z (podle všeho) kvalitních sérií, na kterou mi již bohužel čas nezbyl.
Geralt versus Bonhart - Sapkowski to k tomuhle nenechal dojít. Místo toho radši zbytek ságy zprznil. Fůůůj!
EDIT: @Lady Sansa - s klukem proveď podle svého přesvědčení následující:
seber prachy a řekni, že chceš ještě jednou totéž navrch, jinak ho práskneš ve škole
seber prachy a práskni ho ve škole
vrať prachy a vysvětli mu, že jednou narazí na něco, po čem bude toužit a nebude na to mít
vrať prachy a práskni ho ve škole i rodičům
práskni ho rodičům a řekni si o desetinásobek, jinak to pro něj napíšeš, a pak mu to běž říct
odpráskni ho, nejlépe i s rodiči, seber všechny prachy a uteč za kopečky
(nezávisle na předchozím)
hoď letáky do koše a jdi raději mýt okna
spal letáky a řekni, žes je hodila do koše - pak jdi mýt ta okna
Sid (Ice Age) × Jar Jar Binks (Star Wars)