Aréna

upraveno 25. listopadu 2012 v Rozličný pokec
Na motivy JRRT vs GRRM mě napadlo založit soubojový topic kde by se mohl rozhořet boj mezi hrdiny fantasy a flame mezi uživateli o to kdo by vyhrál jejich duel. Povolené jsou souboje mezi ekvivalentními fantasy a sci-fi. Takže žádné Darth Vader vs Jaime Lannister without hand. Použiju v úvodu postavy z Dragon Age, The Elder Scrolls, World of Warcraft, ASOIAF a Pán prstenů. Potom už se budou přidávat postavy podle přání uživatelů. Když nebude někdo postavy znát, vynechá je.

Dragonborn vs Grey Warden. (hrdinové DA a Skyrimu)

Illidan Stormrage vs Arthas coby Death Knight (Oba v nejlepší formě)

Jaime Lannister s rukou vs Glorfindel z Roklinky.

Morrigan vs Jaina Proudmoore

Zplozenec vs Skurut-hai

Alduin vs Arcidémon ( dračí záporáci DA a Skyrimu)

Sauron vs Lich King

Melkor vs Sargeras

Zlovlk vs Huan

Bavte se :)
124678

Komentáře

• @sarven IQ rozhodně má, zkonstruovat něco takového jako on chce jistě nadměrnou dávku inteligence, ale moc mi prostě nesedl. Deadpool je Deadpool :twisted:
  • @everett young je mi to jasné, sorry neubránil som sa podpichnutiu. no offense :-#
  • Môj obľubenec? No.. asi Logan... Wolerine(a to som rosomakov miloval dlho predtym než som zistil čo to meno znamena)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Everett_Young napsal(a):

Naopak nemám rád Kapitána Ameriku

Pročpak? A znáš ho z komiksů nebo jen z filmů?

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Šmak vs Věc
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Myslím, že Věc by hupla na Šmaka a "zvěcovala" ho, takže hlasuji pro Věc.
    Nojo, ale jediný způsob jak zničit Věc, je spálit ji. Pro draka práce jako stvořená. A Šmak ještě k tomu není hloupý a má brnění ;-)
    Jenže Věc si může počkat, až bude Šmak spát na pokladu, nebo bude zaneprázdněn požerem trpaslíků.
  • Sváteční duel:

kapr versus krůta (krocan)

štóla versus puding

Ježíšek versus Santa Klaus
  • Puding mi nepřipadá zrovna jako vánoční jídlo, ale jinak proti němu nic nemám. A importované zvyky nepodporuji. Takže u mě 3:0 na sety.
  • Puding - myslel jsem ten anglický vánoční....
  • My nejeme ani kapra ani krocana, ani štólu alebo puding. Ale radšej mam Ježiška! A čo bobaľky, jedáva ich niekto na Vianoce?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Chmur Ten už tuplem, lepší využití andlického vánočního pudinku je spíš coby stavební materiál.
  • @JoeGyry bobalky nie, my postupne oplatky s medom, luteransku kapustnicu, vyprazaneho kapra so zemiakovym salatom a potom zakusky vsehochut. Klasika.
    Kdyby to nebyl anglický vánoční, tak u mě jednoznačně vyhrává punding všechny kategorie (kakaový, extra kakaový, kakaový s piškoty, kakaový s kakaem, kakaový s piškoty a banány...kruci, já bych si dala puding).
  • @Hildegarda kapustnicu máme aj my myslím že to mamina/babička volá jucha. Tak ja som asi jediný kto nemá na vianoce vyprážanú rybu/rezeň a zemiakový šalát.
  • Když už tu rozebíráme toho Hulka, mám pocit že kdo by si s ním celkem snadno poradil by byla Rogue. Sama disponuje nadměrnou silou a schopností létat a navíc může ostatním hrdinům krást jejich schopnosti. Takže Hulk by to měl za chvilku spočítaný.
    A zastaví Rogue letící kulku? Nebo v případě Hulka, na ní padající skálu?
  • Umí létat a to docela rychle. Padající skále se uhne. Co se kulky týká to asi ne, záleží jakou schopnost by zrovna měla. Ale to kradení schopností jí dává téměř neomezené možnosti.
    Ale ona je umí krást jen mutantům, ne? A stihne to dřív než ji Hulk jednu cákne?
  • To je ta otázka. Proto jsem to sem hodil.
    upraveno 29. prosince 2012
    Tak v aréně by asi Rogue startovala na nule. Takže jen holčička s melírem v rukavičkách. Nespíš by neuměla nic. (Krom toho létání. Nepamatuji si, že by uměla létat). Hulk by startoval taky na nule, takže by se nejdřív musel nasrat. To dává té holce čas. Ale schopnosti bere dotykem ne? Takže by muselo dojít ke kontaktu. A aby to mělo nějaký smyl, musí počkat, až se profesůrek promění v zelenáče. Matně si z filmů pamatuji, že ten kontakt musel chvíli trvat. Takže při první ráně by jí Hulk nespíš rozdrtil všechny kosti v těle, a ona by si z něho nestihla nic vzít. Leda že by se schovávala a pak mu nečekaně skočila na hřbet. Než by jí setřásl, už by byla trochu nabouchaná. Znám ty postavy jen z filmů a x-meny si sotva pamatuji, ale při kontaktu s obyčejným člověkem se stane co? Vezme mu sílu? Může ho i zabít? Kdyby byla dostatečně rychlá, muže knockoutovat profesůrka dřív než zezelená.
    Aréna je ale omezující prostor. Třeba v ulicích velkoměsta může Hulk vrhat autobusy, stánky s hotdogy, skákat po střechách a blbnout jako opičák. Rogue má větší prostor pro létání a než se s hulkem střetne, může si pobrat schopnosti od jiných obětních beránků které potká?
  • Rogue absorbuje životnú silu, preto ak ťa drží dosť dlho zomrieš, od Mutantov berie ich vlastnosti pretože to je nejak spojené so životnou silou. Absorbuje aj spomienky, zároveň ak je kontakt dosť dlhý dokáže absorbovať schopnosti natrvalo, preto komixová Rogue má schopnosti od Ms. Marvel (sila, rýchlosť, lietanie, odolnosť, absorbovanie a strieľanie energie).
    tu je fan made súboj s Wonder Woman
  • @Montezuma3 Pokiaľ viem tak áno, vie aj zabiť tým že vysaje priveľa sily
  • @Montezuma3 Ano, obyčejné lidi delším kontaktem zabije. Gambit (a ten má páru jako bejk) upadne do komatu pokaždé když jí políbí. A létání a nadlidskou sílu má nastálo ukradenou od Ms. Marvell.
    Rogue krade schopnosti mutantům, Hulk není mutant, takže by z něj jen vysávala život, to by Hulka nasralo a aréna by skončila rychleji než začala :-)
  • @Thorar s vysátým životem už by se asi moc nenasral ne? Navíc během přenosu ubývají i duševní schopnosti a příčetnost. Hulk by byl v tranzu než by si něčeho všiml.
    Tak chvilku by jí to trvalo a změna doktora v Hulka je rychlá. Jako člověku mu nemá co ukrást, jen vysávat sílu, takže by se ho musela dotknout po přeměně, a to už nestihne holka.
  • image

Tak Rogue dokázala ukradnúť schnopnosť She -Hulk, ona je vlastne Bannerova sesternica ktorá transfúziou krvi získala jeho "dar". Takže možno by Rogue vedela prevziať aj schopnosti od Hulka.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. prosince 2012
    @JoeGyry :applause: A je vymalováno :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.