Tak tenhle trailer se mi hodně líbí. Až na toho Stannise tulícího se k Melisandře (jestli jsem je dobře identifikovala). A ten souboj Ohaře s Berikem mi připomněl kung-fu filmy z 60. let, kdy jeden soupeř nastavil blok ještě dřív, než jeho protivník vůbec udeřil.
Jet-li se prý objeví až v další sérii, ale už teď dělá poradce co se týče otázek středověkého šermu..
Ale někdo tam svlíká herečku, která má hrát "Myrandu". A podle dlouhých blonďatých vlasů to vypadá na Cersei. 8-O To jsem fakt zvědavá, co z toho vyleze! :-D
Ale někdo tam svlíká herečku, která má hrát "Myrandu". A podle dlouhých blonďatých vlasů to vypadá na Cersei. 8-O To jsem fakt zvědavá, co z toho vyleze! :-D
Proč nemá Daario modrý vlasy a vousy do vidlice? Sakra vypadá sice dobře ale tohle tam chybí, stejně jako spousta jiných maličkostí, například barevných kontaktních čoček.
Ako vážne? :D Tak vieš seriály sa môžu reprízovať rovnako ako filmy a preto keď je nejaký veľkolepý seriál vysielaný prvýkrát, čiže jeho obsah ešte nikto nevie, je to rozhodne väčšia udalosť.
Mě se ten Daario vubec nelibí :-( přiteplení elfové patří do LotRa a ne sem :-(:-D
Tu musím súhlasiť. Seriálový Daario mi príde ako nejaký elf. On má byť proste špinavý, drsný a nevychovaný. Tento vyzerá ako vznešený Targaryen. Mnohí sa tu sťažujú na to, že nebudú brať vážne seriálového Malíčka (nie že by na to nebol dôvod). Mne viac vadí Daario a jeho nesúhlasiaci vzhľad, ktorý nesedí ani na jeho povahu.
Podle mne to takhle obsadili proto, že je pro dnešní mládež (a nejen ji) v poctatě nepředstavitelné aby se šestnactiletá holka jako Daenerys zamilovala (nebo si nechat zamotat hlvu, řikejte tomu jak chcete :-D ) od někoho jako je knižní Daario, mne osobně přijde jako dobrej týpek a při čtení mi pracuje hlavně fantazie, ale na platně bych jejich vztahu tež asi moc nevěřil ... leda že by byl ztvarněn opravdu dobře :)
@Amaroun Dobře ty, tak to pouvažuju, jestli 4. sérii přece jen nedat šanci ;) Jen teda chudák Jet Li, zase tak starý není, abys ho dosadil do kung-fu filmů 60. let :o))
Zdá sa mi to alebo Varysovi s každým dielom trocha povyrastú rukávy? Ja mám rukávy na pyžamovom tričku len mierne odvysnuté a už to mi robí nervy, keď sa načiahnem cez misku vody a omylom si to namočím. A z Thorosa asi začnem mať nočné mory 8-O
Komentáře
Aj tak mi nesedí. Vyzerá ako Lorasov brat.
Dobře ty, tak to pouvažuju, jestli 4. sérii přece jen nedat šanci ;)
Jen teda chudák Jet Li, zase tak starý není, abys ho dosadil do kung-fu filmů 60. let :o))
(Vím, že to nepatří přímo sem.)
A z Thorosa asi začnem mať nočné mory 8-O