Ale někdo tam svlíká herečku, která má hrát "Myrandu". A podle dlouhých blonďatých vlasů to vypadá na Cersei. 8-O To jsem fakt zvědavá, co z toho vyleze! :-D
Proč nemá Daario modrý vlasy a vousy do vidlice? Sakra vypadá sice dobře ale tohle tam chybí, stejně jako spousta jiných maličkostí, například barevných kontaktních čoček.
Podle mne to takhle obsadili proto, že je pro dnešní mládež (a nejen ji) v poctatě nepředstavitelné aby se šestnactiletá holka jako Daenerys zamilovala (nebo si nechat zamotat hlvu, řikejte tomu jak chcete :-D ) od někoho jako je knižní Daario, mne osobně přijde jako dobrej týpek a při čtení mi pracuje hlavně fantazie, ale na platně bych jejich vztahu tež asi moc nevěřil ... leda že by byl ztvarněn opravdu dobře :)
@Amaroun Dobře ty, tak to pouvažuju, jestli 4. sérii přece jen nedat šanci ;) Jen teda chudák Jet Li, zase tak starý není, abys ho dosadil do kung-fu filmů 60. let :o))
Komentáře
Dobře ty, tak to pouvažuju, jestli 4. sérii přece jen nedat šanci ;)
Jen teda chudák Jet Li, zase tak starý není, abys ho dosadil do kung-fu filmů 60. let :o))