Hra o trůny na Festivalu fantazie - Ice & Fire

upraveno 13. dubna 2013 v Komunita
imageHra o trůny na Festivalu fantazie - Ice & Fire

Prázdniny se kvapem blíží a Festival fantazie s nimi. Jestli ani po dosledování třetí řady seriálu nechcete opustit svoje oblíbené postavy ze ságy Píseň ledu a ohně, přijeďte se podívat na Festival fantazie do Chotěboře.

Read the full story here

2

Komentáře

• A mě by si taky nikdo neadoptoval? Jsem krásná milá úžasná dívenka se žlutou srstí slyšící na jméno Málka, jenom se moc bojím tam jet sama. Prosím prosím prosím :-) (Proč tu není smajlík rozkošně se dívající nebo aspoň prosící, to si hodilo)
  • Já vás klidně adoptuju :D.
  • Fakt? A neříkala jsi, že jsi odněkud od Brna? To se se mi líbilo. ;-)
  • Jsem kousek od Boskovic, ale pojedu určitě přes Brno. Nejspíš vlakem, i když by se mi víc líbil nějaký odvoz (bylo by to levnější).
  • Jupí:D Tak do Brna bych to možná taky zvládla :D vlakem teda...teď koukám, že tam navíc bude Miroslav Žamboch!!! :D Jůůů :D
  • A já si to už šla radostně zapsat do kalendáře, že jsem teda jako možná někoho našla, ale máme táborovou stavěčku a já, mrcha, která jezdí jenom na akce, kam se jí zachce a naposledy oddílu pomohla tak v deseti letech, tam musím jet, takže se mnou bohužel nepočítejte :-(
  • @Melindaaaa Žamboch jezdí každý rok, pokud vím (společně s dalšími spisovately). Nejvíc tam ale jezdí Kantůrek, to už je taková stálice :D. Jinak jedu ještě asi s třema lidma, takže nás tam bude hodně :D. Jedeme ale na celé FFko a až do konce (tj. v neděli ráno pojedeme domů).
    @Lady Sansa A to máte zrovna v tu dobu, jo? :/
  • @Kolikokoli No, tak před táborem, no. Někdo tam aspoň postavit latrínu, týpko, vytahat podsady z kuchyně, válet se, opalovat a jíst čokoládu holt musí :-)
  • @Kolikokoli Ještě o tom popřemýšlím :) Rozhodně bych nejela na celou dobu, to asi ne, ale aspoň na dva, tři dny možná jo :) (btw.psala jsem ti zprávu :D)
  • Na FF je Ponycon!!!!!!!!???? Tam musím jet! :D
  • @Melindaaaa No vidíš! Na poníky přijdeď. Plánuju kostým Pinkie Pie :D.
  • :D Já chci být Pinkie Pie :D Ale nejsem schopná si udělat kostým, takže to je fuk :D
  • upraveno 7. května 2013
    To já taky ne. Ještě nemám ani paruku ani nic :D. A už jsi přihlášená?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Cože? Ponycože? Já chci taky :( (Jsem na strašně moc procent přesvědčená, že ten termín mám zabitej, i když jsem se ještě nebyla schopná podívat na loděnici na nástenku)
  • Nejsem, to se musí? :D Já tam ještě nebyla, tak vůbec nevím...akorát vím, že je to skvělý, ale daleko, takže se mi to prodraží..víc jsem se zatím nezajímala..
  • upraveno 7. května 2013
    @Krisa budou tam poslední čtyři dny (4.-7.6.)
    @Melindaaaa Když se přihlásíš a zaplatíš do 31.5., tak máš velikou slevu na vstupném a bydlení. My se budeme s kámoškou a pár dalšíma lidma přihlašovat teď v pátek. Jestli chceš, můžeš se přidat. Jestli budeš chtít přespat tam (budeme spát ve škole ve spacácích), tak jestli chceš, tak se můžeš ubytovat s námi. ;)
    A když mě tam uvedete jako sirénu, tak všechny získáme ještě tak dvacet korun poukaz na jídlo :D.
  • Když já se obávám, že zatím nejsem schopná říct, jak dlouho bych tam mohla/chtěla být. Každopádně děkuju za nabídku, ještě o tom intenzivně pouvažuji:)
    Co to znamená s tou sirénou? :D
    Kolikokoli napsal(a):

@Krisa budou tam poslední čtyři dny (4.-7.6.)

Tak to je úplně nejvíc nejblbější datum, co si mohli vybrat (to jsem si jistá tak na 99,9%, že nemůžu, teda pokud se toho vůbec dožiju - smajlík s cukajícím okem) :(
  • @Melindaaaa To je taková prkotina, že když ti někdo doporučí to FFko, tak napíšeš do přihlášky jméno toho člověka a získáš tak nějakou slevu :D. Ale ani nevím, jestli to ještě funguje :D.
    Jinak fakt doporučuju tu platbu do 31.5., ta sleva je 20 %.
    Tady máš stránku FFka. Tady letošní rozmístění programu. Docela blbé je, že GoT je první dny a Poníci poslední dny :D. A nemusíš se ničeho bát. Já jela poprvé sama v šestnácti a úplně v pohodě. Jsou tam super lidi.
  • @Kolikokoli Jojo, díky :) Tak to já tě tam kdyžtak klidně napíšu, pokud se rozhoupu se přihlásit :D A děkuji za rady :) Případně ti dám vědět :) Protože ubytování bych brala taky určitě v té škole na zemi ve spacáku a bylo by fajn spát vedle někoho koho "znám" :D
  • upraveno 8. května 2013
    Jenom upozorňuju, že @Kolikokoli tam má špatně číslovku u měsíce! Má tam být 7. (jakože červenec).
    @Krisa: jakože sedmý měsíc v roce ;-)

Prostě FF bývá vždy začátkem letních práznin, což není to samé, co začátek letního zkouškového, ač by to tak při současné náročnosti studia na některých VŠ mohlo někomu připadat..
  • Omg, červenec! Jsem se nějak přepočítala :D.
    Jinak my se přihlašujeme tento pátek, tak ti pak napíšu, koho máš napsat jako vedoucího skupiny při ubytování, aby tě dali k nám ;).
    @Kolikokoli To je v pohodě, já neodlišuji červen a červenec (děda má narozeniny 7.7. a já ho mám v kalendáři jedině v červnu) :D

@Ugla Nerejpej, člověk se jednou (maximáně 10x) splete a má to furt na talíři =D
  • @Krisa Přesně, taky to nerozlišuju, vždyť se to jmenuje skoro stejně :D.
    @Kolikokoli Že jo, navíc to je hned po sobě a do školy se stejně nechodí :D
  • Hm, můžu v Praze nabrat až čtyři lidi :D Podmínka - silný žaludek :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ponycon? Tí poníci ma už desia...
  • @Branislav_Gepeto Zkus začít sledovat. Po pár dílech Tě děsit přestanou... :twisted:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    MissUtahraptor napsal(a):

@Branislav_Gepeto Zkus začít sledovat. Po pár dílech Tě děsit přestanou... :twisted:

Akurát u nás hrmí. Perfektná atmosféra na pozeranie hororov.. Ale asi dám prednosť OUaT :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.