Hra o trůny na Festivalu fantazie - Ice & Fire

upraveno 13. dubna 2013 v Komunita
imageHra o trůny na Festivalu fantazie - Ice & Fire

Prázdniny se kvapem blíží a Festival fantazie s nimi. Jestli ani po dosledování třetí řady seriálu nechcete opustit svoje oblíbené postavy ze ságy Píseň ledu a ohně, přijeďte se podívat na Festival fantazie do Chotěboře.

Read the full story here

«13

Komentáře

• Jezdíte někdo ze zdejších na FF? Já na podobném conu nikdy nebyl a asi ani nebudu. Ale zajímalo by mě, nakolik je to pro vás zajímavé téma. Naskýtá se tu určitá možnost spolupráce, možnost nějakých soutěží o lístky apod. - a já v tomhle případě vůbec neumím odhadnout váš zájem...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @alek Řekni uglovi, jeho bratranec FF pořádá :)
  • :-) nehledám organizátory, ti se ozvali. Spíš zjišťuju fanouškovský zájem.
  • FF, co mi to jen říká? :-k

Už vím, podílel jsem se na organizování prvního Euroconu v Chotěboři - byl jsem vedoucí hlídek na vstupech, hlavní vyhazovač ve vchodu do kulturáku, požární hlídka, univerzální nosič (tolik židliček jsem snad nepřenosil za celý život), ve volném čase jsem hledal ztracené děti, vodil opilé jedince dokola před kulturákem než vystřízlivěli, vytíral poblité schody v hale, vysával koberce, vynášel koše, případně pomáhal s kompama. Dokonce jsem se dostal i na nějaký program, do postele už moc ne.

Zažili jsme tam s flankerem i Martina, když ještě nebyl moc známej.
    Bylo to tenkrát, jak si flanker stěžoval, že fantasy je naprd, když všichni hrdinové jsou neporazitelní supermani? :anxious:

Byl jsem i na několika následujících FF, kde jsem se věnoval především sekci počítačových her, a náhodně vybraným činnostem ze seznamu nahoře, ale už to nikdy nebylo takové jako napoprvé :P

2008 jsem se tam objevil pouze na skok, protože jsem jel s kamarádama na kola, 2009 jsem byl na konferenci v Uppsale, 2010 jsem psal disert (nebo jsem to aspoň tvrdil všem, co po mně něco chtěli..), 2011 jsem byl v Hamburku, loni jsme u babičky chystali malování.. Nějak to se mnou jde s kopce :roll:

Pokud by letos dorazila nějaká IF skupinka, klidně bych se zas na pár dní stavil. Mám "shodou okolností" v Chotěboři tetu, jejíž nezdárný syn Václav celé akci šéfuje :-#
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Životopis =D
    @Ugla A tam bylo kýmsi řečeno, že Martin je jinej. Tak jsem to zkusil... :)
  • flanker.27 napsal(a):

@Ugla A tam bylo kýmsi řečeno, že Martin je jinej. Tak jsem to zkusil... :)

Stihli jste alespon skemrat o podpis?

• Já jsem byl v Chotěboři rok před Euroconem, na Euroconu a pak ještě následující dva roky. A přemýšlím, že bych zajel i letos. Teda asi jen na GoT víkend, jinak předtím jsem byl na celém festivalu.
    Podpis od G.R.R.M. mám v první knize a společné foto.
  • MIl napsal(a):

Já jsem byl v Chotěboři rok před Euroconem, na Euroconu a pak ještě následující dva roky. A přemýšlím, že bych zajel i letos. Teda asi jen na GoT víkend, jinak předtím jsem byl na celém festivalu.
    Podpis od G.R.R.M. mám v první knize a společné foto.

pochlubit,pochlubit,pochlubit :-D
    Ja vám závidím, keby som mal toľkú odvahu ukazovať svoj desivý ksichtík na zaľudnených uliciach a hlavne dostatok času a peňazí tak by som tam šiel už minulý rok, kedy tam údajne bola herečka Oši - veľmi pekná baba. Hrala v HP Tonksovú.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 14. dubna 2013
    Mě by to i lákalo (GoT část a Michael A. Stackpole), ale:
    1) nevím, co v té době bude
    2) nevím, kde je Chotěboř :oops: (jak se tam dostanu, co tam budu dělat - na mapu se podívat snad zvládnu :) )
    3) musela bych jet dost pravděpodobně sama, což se mi úplně nechce :( (pokud se mi nepodaří někoho přemluvit nebo mě někdo neadoptuje)
    @Krisa Chotěboř je druhé největší město okresu Havlíčkův Brod :)
    (to si pamatuju z materiálů k conu)
  • upraveno 14. dubna 2013
    Ta ulice, ve které se to celé odehrává, až tak zalidněná není ;-) Ona celá Chotěboř má necelých 10 tisíc lidí..

Pokud si dobře pamatuju, tak z Pardubic tam jezdí jakýsi vlak - sice to s ním trvá dýl než na kole a skoro tak dlouho jak vlakem z Blavy do Pardubic, ale dá se :D

EDIT: to bylo ještě na Gepeta, píšu pomalu :-)
    @Ugla Simtě, hradečanda nebude jezdit z Pardubic. Ta to vezme oklikou přes Havl. Brod :)
    upraveno 14. dubna 2013
    HavlBrod znám - to je v půlce cesty do Plané nad Lužnicí.

No my stejně budeme mít v té době dost pravděpodobně soustředění, tak pokud budu vůbec moci někam, tak pojedu tam, což bude taky dost fantasy :D

@flanker.27 Já proti Pernikářům nic nemám =D. Ne, já doopravdy proti Pardubicím nic nemám, však jsem tam strávila krásné 3 roky studiem.
  • Krise bych vlak ani nenabízel, když se tam dá dostat po vodě. Pravda, ze Seče by musela nějaké 2km přenášet a o sjízdnosti (resp. vyjízdnosti) Kamenného potoka v posledním úseku si nejsem zcela jistý, ale Chrudimka i Doubrava by měly být ok, takže v porovnání s tím vlakem to pořád vychází docela dobře :P
    @Krisa Takže jsi poznávala nepřítele :)
  • flanker.27 napsal(a):

@Krisa Takže jsi poznávala nepřítele :)

špion vynášela citlivé informace a sabotovala co se dalo

=D
    @M1on Přesně z toho jí podezírám :)
    @Ugla Přenášet 2km 8-O? To bych umřela. V Chorvatsku jsme na soustředění přenášeli lodě, když byly na moři hrozné vlny asi 1-2 km a bylo to strašné (lezlo se přes kamenolom dírou v plotě). Tak bolavé ruce a záda jsem nikdy neměla. Ona má loď sice jenom 12kg (ty starý hajtry, co jsme tam měli víc), ale ono se to strašně pronese a dost blbě se s tím manévruje, páč to měří 520cm.

@flanker.27 @M1on Já nejsem žádnej Mechovák, kterej nesnáší Pernikáře (teda až na jednoho)!
    Ugla napsal(a):

Ta ulice, ve které se to celé odehrává, až tak zalidněná není ;-) Ona celá Chotěboř má necelých 10 tisíc lidí..

Pokud si dobře pamatuju, tak z Pardubic tam jezdí jakýsi vlak - sice to s ním trvá dýl než na kole a skoro tak dlouho jak vlakem z Blavy do Pardubic, ale dá se :D

EDIT: to bylo ještě na Gepeta, píšu pomalu :-)

Stále je tu tá nepríjemná otázka peňazí, plus kde tam prespím alebo sa budem vracať sakra neskoro plus ja sa môžem pokojne stratiť aj u nás v malom mestečku, v Žiline by som sa stratil určite, nieto ešte nejakej Chotěboři :D Aj na ComicSalon som šiel radšej so spolužiakom, čo má v Blave tetu, inak by som sa neodvážil...
  • Jo, FFko je nejlepší akce roku. Loni tam Clif dělal GoT chlastací hru, byli všichni děsně nažraní a on tak, že tam prý cosi rozbil (hlavně sobě rozbil
    držku
    ) :D
  • na FF se chystám už 3 roky, tak snad letos to vyjde! když už je tam tolik seriálů, co aktivně sleduju :)
  • Já bych tam možná jel z Olomouce, mohl bych někoho vzít, kdyby měl zájem :)
  • @Mievr Nechceš jet přes Brno? :D Nebo aspoň přes Boskovice/okolí? :D.
    Kolikokoli napsal(a):

@Mievr Nechceš jet přes Brno? :D Nebo aspoň přes Boskovice/okolí? :D.

Alebo si dať takú skratku cez Žilinu =D
  • Když se nám povede ukradnout draka líp než Qentynovi, naučím se na něm jezdit, tak se pro Vás klidně stavím, ale takhle asi ne :D
    Ještě by mě zajímalo jaká je cena toho festivalu?
  • @Mievr Podle toho na jak dlouho jedeš a kde budeš spát a jíst :D
  • Možná bych taky jela :) Už jsem se tam chystala minulý rok, ale nějak to nevyšlo :) Akorát ještě sehnat někoho známého s sebou, neboť samotná, bych se tam bála :) A nebo by mě musel adoptovat někdo odsud :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.