Hra o trůny na Festivalu fantazie - Ice & Fire
Hra o trůny na Festivalu fantazie - Ice & Fire
Prázdniny se kvapem blíží a Festival fantazie s nimi. Jestli ani po dosledování třetí řady seriálu nechcete opustit svoje oblíbené postavy ze ságy Píseň ledu a ohně, přijeďte se podívat na Festival fantazie do Chotěboře.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Už vím, podílel jsem se na organizování prvního Euroconu v Chotěboři - byl jsem vedoucí hlídek na vstupech, hlavní vyhazovač ve vchodu do kulturáku, požární hlídka, univerzální nosič (tolik židliček jsem snad nepřenosil za celý život), ve volném čase jsem hledal ztracené děti, vodil opilé jedince dokola před kulturákem než vystřízlivěli, vytíral poblité schody v hale, vysával koberce, vynášel koše, případně pomáhal s kompama. Dokonce jsem se dostal i na nějaký program, do postele už moc ne.
Zažili jsme tam s flankerem i Martina, když ještě nebyl moc známej.
Byl jsem i na několika následujících FF, kde jsem se věnoval především sekci počítačových her, a náhodně vybraným činnostem ze seznamu nahoře, ale už to nikdy nebylo takové jako napoprvé :P
2008 jsem se tam objevil pouze na skok, protože jsem jel s kamarádama na kola, 2009 jsem byl na konferenci v Uppsale, 2010 jsem psal disert (nebo jsem to aspoň tvrdil všem, co po mně něco chtěli..), 2011 jsem byl v Hamburku, loni jsme u babičky chystali malování.. Nějak to se mnou jde s kopce :roll:
Pokud by letos dorazila nějaká IF skupinka, klidně bych se zas na pár dní stavil. Mám "shodou okolností" v Chotěboři tetu, jejíž nezdárný syn Václav celé akci šéfuje :-#
Podpis od G.R.R.M. mám v první knize a společné foto.
1) nevím, co v té době bude
2) nevím, kde je Chotěboř :oops: (jak se tam dostanu, co tam budu dělat - na mapu se podívat snad zvládnu :) )
3) musela bych jet dost pravděpodobně sama, což se mi úplně nechce :( (pokud se mi nepodaří někoho přemluvit nebo mě někdo neadoptuje)
(to si pamatuju z materiálů k conu)
Pokud si dobře pamatuju, tak z Pardubic tam jezdí jakýsi vlak - sice to s ním trvá dýl než na kole a skoro tak dlouho jak vlakem z Blavy do Pardubic, ale dá se :D
EDIT: to bylo ještě na Gepeta, píšu pomalu :-)
No my stejně budeme mít v té době dost pravděpodobně soustředění, tak pokud budu vůbec moci někam, tak pojedu tam, což bude taky dost fantasy :D
@flanker.27 Já proti Pernikářům nic nemám =D. Ne, já doopravdy proti Pardubicím nic nemám, však jsem tam strávila krásné 3 roky studiem.
=D
@flanker.27 @M1on Já nejsem žádnej Mechovák, kterej nesnáší Pernikáře (teda až na jednoho)!
Ještě by mě zajímalo jaká je cena toho festivalu?