Hra o trůny na Festivalu fantazie - Ice & Fire

upraveno 13. dubna 2013 v Komunita
«13

Komentáře

• Jezdíte někdo ze zdejších na FF? Já na podobném conu nikdy nebyl a asi ani nebudu. Ale zajímalo by mě, nakolik je to pro vás zajímavé téma. Naskýtá se tu určitá možnost spolupráce, možnost nějakých soutěží o lístky apod. - a já v tomhle případě vůbec neumím odhadnout váš zájem...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @alek Řekni uglovi, jeho bratranec FF pořádá :)
  • :-) nehledám organizátory, ti se ozvali. Spíš zjišťuju fanouškovský zájem.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Životopis =D
    @Ugla A tam bylo kýmsi řečeno, že Martin je jinej. Tak jsem to zkusil... :)
  • Já jsem byl v Chotěboři rok před Euroconem, na Euroconu a pak ještě následující dva roky. A přemýšlím, že bych zajel i letos. Teda asi jen na GoT víkend, jinak předtím jsem byl na celém festivalu.
    Podpis od G.R.R.M. mám v první knize a společné foto.
    Ja vám závidím, keby som mal toľkú odvahu ukazovať svoj desivý ksichtík na zaľudnených uliciach a hlavne dostatok času a peňazí tak by som tam šiel už minulý rok, kedy tam údajne bola herečka Oši - veľmi pekná baba. Hrala v HP Tonksovú.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 14. dubna 2013
    Mě by to i lákalo (GoT část a Michael A. Stackpole), ale:
    1) nevím, co v té době bude
    2) nevím, kde je Chotěboř :oops: (jak se tam dostanu, co tam budu dělat - na mapu se podívat snad zvládnu :) )
    3) musela bych jet dost pravděpodobně sama, což se mi úplně nechce :( (pokud se mi nepodaří někoho přemluvit nebo mě někdo neadoptuje)
    @Krisa Chotěboř je druhé největší město okresu Havlíčkův Brod :)
    (to si pamatuju z materiálů k conu)
  • upraveno 14. dubna 2013
    Ta ulice, ve které se to celé odehrává, až tak zalidněná není ;-) Ona celá Chotěboř má necelých 10 tisíc lidí..

Pokud si dobře pamatuju, tak z Pardubic tam jezdí jakýsi vlak - sice to s ním trvá dýl než na kole a skoro tak dlouho jak vlakem z Blavy do Pardubic, ale dá se :D

EDIT: to bylo ještě na Gepeta, píšu pomalu :-)
    @Ugla Simtě, hradečanda nebude jezdit z Pardubic. Ta to vezme oklikou přes Havl. Brod :)
    upraveno 14. dubna 2013
    HavlBrod znám - to je v půlce cesty do Plané nad Lužnicí.

No my stejně budeme mít v té době dost pravděpodobně soustředění, tak pokud budu vůbec moci někam, tak pojedu tam, což bude taky dost fantasy :D

@flanker.27 Já proti Pernikářům nic nemám =D. Ne, já doopravdy proti Pardubicím nic nemám, však jsem tam strávila krásné 3 roky studiem.
  • Krise bych vlak ani nenabízel, když se tam dá dostat po vodě. Pravda, ze Seče by musela nějaké 2km přenášet a o sjízdnosti (resp. vyjízdnosti) Kamenného potoka v posledním úseku si nejsem zcela jistý, ale Chrudimka i Doubrava by měly být ok, takže v porovnání s tím vlakem to pořád vychází docela dobře :P
    @Krisa Takže jsi poznávala nepřítele :)
    @M1on Přesně z toho jí podezírám :)
    @Ugla Přenášet 2km 8-O? To bych umřela. V Chorvatsku jsme na soustředění přenášeli lodě, když byly na moři hrozné vlny asi 1-2 km a bylo to strašné (lezlo se přes kamenolom dírou v plotě). Tak bolavé ruce a záda jsem nikdy neměla. Ona má loď sice jenom 12kg (ty starý hajtry, co jsme tam měli víc), ale ono se to strašně pronese a dost blbě se s tím manévruje, páč to měří 520cm.

@flanker.27 @M1on Já nejsem žádnej Mechovák, kterej nesnáší Pernikáře (teda až na jednoho)!
  • na FF se chystám už 3 roky, tak snad letos to vyjde! když už je tam tolik seriálů, co aktivně sleduju :)
  • Já bych tam možná jel z Olomouce, mohl bych někoho vzít, kdyby měl zájem :)
  • @Mievr Nechceš jet přes Brno? :D Nebo aspoň přes Boskovice/okolí? :D.
  • Když se nám povede ukradnout draka líp než Qentynovi, naučím se na něm jezdit, tak se pro Vás klidně stavím, ale takhle asi ne :D
    Ještě by mě zajímalo jaká je cena toho festivalu?
  • @Mievr Podle toho na jak dlouho jedeš a kde budeš spát a jíst :D
  • Možná bych taky jela :) Už jsem se tam chystala minulý rok, ale nějak to nevyšlo :) Akorát ještě sehnat někoho známého s sebou, neboť samotná, bych se tam bála :) A nebo by mě musel adoptovat někdo odsud :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.