Hra o trůny 3x05 - Ohněm políbená - Ice & Fire

upraveno 29. dubna 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3x05 - Ohněm políbená - Ice & Fire

Napsal(a) Alek

Read the full story here

«1345

Komentáře

• Ještě než se vydám do placaté země zaslíbené, trochu tu rozvířím vody s pár uniklými fotkami. =D Selyse bude asi zajímavá.
    Na Jaimeho koupací scénu se těším velmi.
    :D
  • Vidím, že idú dohnať nahotinky za druhú a štvrtú epku. :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    No co, Rose Leslie je krásná a byla by škoda toho nevyužít =D
  • No ja neviem, tohoto dielu sa nejak bojím :D
  • @sveva No, jestli dělá to, co z těch fotek vyplývá, tak bude víc než zajímavá :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Co to u vše čertů je?
    To jsou ty tři pijavice?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    sveva napsal(a):

Ještě než se vydám do placaté země zaslíbené, trochu tu rozvířím vody s pár uniklými fotkami. =D Selyse bude asi zajímavá.

Na Jaimeho koupací scénu se těším velmi.
    :D
    Ygritte má na bruchu tehličky? :-s Radšej nech je to len klam.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. dubna 2013
    Tehličky :D to je ale pěkný slovo.
    My tomu říkáme pekáč buchet.

Nu co, je to wildling woman, žádný máslo.
  • Tak tú gay scénu si dnes mohli odpustiť a dať tam viacej Ygritte a Jona !!
  • Ohněm políbená, to bude díl vyhradně o zrzkách ?
    Překvapuje mě že se tak brzo dostane Jamie s Briene na Harenov, na koupací scénu se těším velmi.
  • upraveno 29. dubna 2013
    Nejlepší byl stejnak konec ty pohledy Tyriona a Cersei
  • upraveno 29. dubna 2013
    Shireen je tak roztomilá, moje nová oblíbená postava :)
    líbilo se mi, že z ní udělali Davosova učitele. Jaimeho zpověď ve vaně byla srdce rvoucí, i přes značně rozptylující prostředí. Souboj s ohnivým mečem se mi též líbil a Arya konečně projevila svou krvelačnou stránku. Okénko s Daenerys na první pohled celkem zbytečné, ale na druhou stranu bylo důležité ukázat, že ser Jorah "Méďa" a Barristan ex Lord Commander rozhodně nebudou nejlepší kámoši. Na severu se nám konečně představila nějaká ta zajímavá krajina, lesy, jezera...jeskyně :roll: Závěr taky moc povedený, Tywin vychovává nezvedená dítka, naneštěstí se značným zpožděním. Počet holých chlapských zadků na serii je zdá se vyčerpán, jsem zvědavá na příští díl :D
  • Vcelku dobrý díl, takový oddechový a hodně vtipný. Líbil se mi souboj, průběh na Řekotočí, společné koupání a hlavně závěr. Shireen je rozkošné dítko a s Davosem jim to sluší.
  • Nová časť sa mi veľmi páčila :) záverečná pesnička bola veľmi pekná.
  • So...
    · Souboj Ohaře s Bericem- celkem pěkné.
    · Líbila se mi první část s Jaimem, především "I'll scream very loudly.".
    · Olenna opět potěšila.
    · Kde byla sekyra? A zbylé dvě rány? Ten seriálový Karstark ztrácí hlavu nějak moc snadno.... =D
    · Selyse zněla dobře do chvíle, kdy začala o nakládaných dětičkách. Co se vzhledu týče, připadá mi krapet moc "hezká". :D
    · Standa je nějak moc vřelý i k Shireen. Ta je výborná. Černé vlásky a byla by perfektní. :)
    · Loras je evidentně celý žhavý do ženění. :D
    · Lannisterský závěr se také povedl, jen mi vadí, jak všechny vdávají za Lorase... :roll:
    · Bod za Strakošovu Shireeninu písničku.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    on nebude Strakoš???? :-k :'-(
    @Kolikokoli
    jak díky bohu??? Další AntiStrakoš? :onfire:
  • @Benji AntiStrakoš? Ono je nás víc? :D
    @Dreamer
    To nemá cenu. Sice nechápu proč se vám ten strakatý a veselý chlapík nelíbí ale názor vám brát nebudu :-D :hand:
  • @Benji Je to snad nejotravnější postava. Takovej C-3PO a Jar Jar dohromady :D.
  • Kolikokoli napsal(a):

@Benji Je to snad nejotravnější postava. Takovej C-3PO a Jar Jar dohromady :D.

souhlasím.
  • @Kolikokoli ake super prirovnanie :D
    mimochodem, myslím že se to sem hodí -
    dost ma štve že tvůrci neudělali žádnou velkou bitvu ve které by bojovala Robbova armáda.

Chápu to, ale přeci jen už by neměla žádná jiná bitva přijít, RW se totiž blíží a žádná další bitva už by - -podle knihy - být neměla

ALE!

Zaslechl jsem že se dělali nějaké šípy pro bitvu...snad o Řekotočí.
    Dějově mi to nesedí, ale.... je možné že by to pro Robba tvůrci udělali? Máte nějaké bližší info?
  • ehm použít zrovna na Ohaře zapálenej meč nebylo moc fér :-D :-D
  • Tak tohle byl skvělej díl.Jaime a Brien výborná koupací scéna na kterou jsme všichni čekali :)...
    Nevím jak Vy ,ale já si musím furt dokola pouštět scénu kde Aria mluví s Thorosem a Bericem o Nedovi...Smutný,ale výborný. :( Taky ve chvíli kdy Robb vyslovil jméno toho šmejda mě zamrazilo :D
  • IceLance napsal(a):

... Taky ve chvíli kdy Robb vyslovil jméno toho šmejda mě zamrazilo :D

:?: :?: :?:
  • Predpokladám, že IceLance myslí Freya. :)
  • Ten 9 díl se blíží tak rychle... :(
  • @Benji
    Když borci ze Zdi neměli bitvu, proč by ji měl lůzr, co myslí jen tím, co má mezi nohama?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.