Shireen je tak roztomilá, moje nová oblíbená postava :)
líbilo se mi, že z ní udělali Davosova učitele. Jaimeho zpověď ve vaně byla srdce rvoucí, i přes značně rozptylující prostředí. Souboj s ohnivým mečem se mi též líbil a Arya konečně projevila svou krvelačnou stránku. Okénko s Daenerys na první pohled celkem zbytečné, ale na druhou stranu bylo důležité ukázat, že ser Jorah "Méďa" a Barristan ex Lord Commander rozhodně nebudou nejlepší kámoši. Na severu se nám konečně představila nějaká ta zajímavá krajina, lesy, jezera...jeskyně :roll: Závěr taky moc povedený, Tywin vychovává nezvedená dítka, naneštěstí se značným zpožděním. Počet holých chlapských zadků na serii je zdá se vyčerpán, jsem zvědavá na příští díl :D
Vcelku dobrý díl, takový oddechový a hodně vtipný. Líbil se mi souboj, průběh na Řekotočí, společné koupání a hlavně závěr. Shireen je rozkošné dítko a s Davosem jim to sluší.
So... · Souboj Ohaře s Bericem- celkem pěkné. · Líbila se mi první část s Jaimem, především "I'll scream very loudly.". · Olenna opět potěšila. · Kde byla sekyra? A zbylé dvě rány? Ten seriálový Karstark ztrácí hlavu nějak moc snadno.... =D · Selyse zněla dobře do chvíle, kdy začala o nakládaných dětičkách. Co se vzhledu týče, připadá mi krapet moc "hezká". :D · Standa je nějak moc vřelý i k Shireen. Ta je výborná. Černé vlásky a byla by perfektní. :) · Loras je evidentně celý žhavý do ženění. :D · Lannisterský závěr se také povedl, jen mi vadí, jak všechny vdávají za Lorase... :roll: · Bod za Strakošovu Shireeninu písničku.
mimochodem, myslím že se to sem hodí - dost ma štve že tvůrci neudělali žádnou velkou bitvu ve které by bojovala Robbova armáda.
Chápu to, ale přeci jen už by neměla žádná jiná bitva přijít, RW se totiž blíží a žádná další bitva už by - -podle knihy - být neměla
ALE!
Zaslechl jsem že se dělali nějaké šípy pro bitvu...snad o Řekotočí. Dějově mi to nesedí, ale.... je možné že by to pro Robba tvůrci udělali? Máte nějaké bližší info?
Tak tohle byl skvělej díl.Jaime a Brien výborná koupací scéna na kterou jsme všichni čekali :)... Nevím jak Vy ,ale já si musím furt dokola pouštět scénu kde Aria mluví s Thorosem a Bericem o Nedovi...Smutný,ale výborný. :( Taky ve chvíli kdy Robb vyslovil jméno toho šmejda mě zamrazilo :D
Komentáře
My tomu říkáme pekáč buchet.
Nu co, je to wildling woman, žádný máslo.
· Souboj Ohaře s Bericem- celkem pěkné.
· Líbila se mi první část s Jaimem, především "I'll scream
veryloudly.".· Olenna opět potěšila.
· Kde byla sekyra? A zbylé dvě rány? Ten seriálový Karstark ztrácí hlavu nějak moc snadno.... =D
· Selyse zněla dobře do chvíle, kdy začala o nakládaných dětičkách. Co se vzhledu týče, připadá mi krapet moc "hezká". :D
· Standa je nějak moc vřelý i k Shireen. Ta je výborná. Černé vlásky a byla by perfektní. :)
· Loras je evidentně celý žhavý do ženění. :D
· Lannisterský závěr se také povedl, jen mi vadí, jak všechny vdávají za Lorase... :roll:
· Bod za
StrakošovuShireeninu písničku.jak díky bohu??? Další AntiStrakoš? :onfire:
To nemá cenu. Sice nechápu proč se vám ten strakatý a veselý chlapík nelíbí ale názor vám brát nebudu :-D :hand:
dost ma štve že tvůrci neudělali žádnou velkou bitvu ve které by bojovala Robbova armáda.
ALE!
Zaslechl jsem že se dělali nějaké šípy pro bitvu...snad o Řekotočí.
Dějově mi to nesedí, ale.... je možné že by to pro Robba tvůrci udělali? Máte nějaké bližší info?
Nevím jak Vy ,ale já si musím furt dokola pouštět scénu kde Aria mluví s Thorosem a Bericem o Nedovi...Smutný,ale výborný. :( Taky ve chvíli kdy Robb vyslovil jméno toho šmejda mě zamrazilo :D