5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
image5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

Rozsah: Neomezen
Jazyk: Předpokládá se čeština nebo slovenština; může být i jiném jazyce (angličtina, polština, ruština apod.), berte však do úvahy, že tím se snižují šance na to, aby Vaši práci ocenilo dostatečné množství čtenářů…
Styl: Libovolný literární útvar (ano, i básně a eseje)
Omezení:

Read the full story here

«13456720

Komentáře

• Témata vypadají opět velmi dobře, už se těším až si počtu ;-)
  • Něco mě napadá, ale chce to asi čas :) Teď mám rozepsanou jinou povídku.
  • Zaujímavé témy. Dúfam, že sa mi podarí dačo vymyslieť :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Témy sú zaujímavé, ale neviem, či ma čosi napadá :-k
  • upraveno 25. května 2013
    :applause:

Jenom bych se chtěla zeptat někoho, kdo má dobrou paměť - jak obvykle dlouho je fáze čtení a vyhodnocování? Já totiž 27.6. odjíždím do jižních čech na stavěčku a potom máme tábor (3 týdny), roverák (10 dní) a bouračku (2 dny), takže já asi nestíhám. A to všechno bez elektřiny, takže já tentokrát asi bodovat opravdu nebudu.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To je priamo úmerné množstvu psích očí hodených na Aleka :)
  • Hodnotící fáze bývá dlouhá, k tomu připočti dobu než povídky zpracuju, budem rádi, když to do během srpna vyhodnotíme. A to nemluvím o posunech uzávěrky psaní :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ha, oficiální vyhlášení termínu. Snad mě to konečně nakopne :)
    Hm, první kolo od doby, kdy jsem tu. Že bych taky něco vytvořil, aby toho bylo víc a někdo prohrál? :D
    P.S. Převažují tu na fóru dámy, takže jenom otázku jestli ve výsledných dílech převažují nestravitelné slaďáky nebo ne? :D
  • @Askia skus si precitat sam, neviem, co povazujes za sladaky ;)
  • @Hildegarda Skoro všechno =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Askia napsal(a):

Hm, první kolo od doby, kdy jsem tu. Že bych taky něco vytvořil, aby toho bylo víc a někdo prohrál? :D
    P.S. Převažují tu na fóru dámy, takže jenom otázku jestli ve výsledných dílech převažují nestravitelné slaďáky nebo ne? :D

Čím temnější, tím lepší ;)
    @Askia Prostuduj si předchozí...

Hodnocení 4. kola

Hodnocení 3. kola

Hodnocení 2. kola (kde jsou bohužel odkazy neopravený na nový fórum, takže je třeba si jednotlivý povídky vyhledat v sekci Komunita)

Hodnocení 1. kola
    Upřímně největší slaďákly píšu asi já :D
    Askia napsal(a):

@Hildegarda Skoro všechno =D

Tak to myslis asi menej slunickovych ludi. Ano, aj taki pisu poviedky :)
    Ale vazne by si si mal precitat niektore z minulych kol. Nech sa netrasies iba z tej anglickej zimy :)
  • @Hildegarda Ok :) Tak já si od Tebe něco přečtu. Od Flankera taky. Píše i Nevada?
  • @Askia Pokial viem, Nevada iba cita :)
    Ak nechces pocut o zenskej psychike, tak odo mna iba poslednu poviedku a potom tu z 2. kola s nazvom Jeden den v zivote R.B. :twisted:
    @Askia V tom případě tedy rada. Moje povídky od druhýho kola na sebe navazujou...
  • @Hildegarda Ha, díky za varování, ženské psychiky mám zatím dost od svých čtyř sester :D
    @flanker.27 Dík, vypadá to zajímavě.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Mám takový dotaz, potřebuji osvěžit paměť, co je zač ten Noční král? :-?
  • @Benji Jeden z prvních Lordů Velitelů co si na Zeď přivedl mrtvou nevěstu a prohlásil se králem zdi. Nakonec se proti němu museli spojit Král Severu a Král za Zdí aby ho zničili. Od té doby nemají hrady Hlídky na jihu hradby.
    @Everett_Young
    ah, to zní zajímavě.... pokud o něm byla zmínka v knize více než jednovětá tak si ji nepamatuji
    díky díky
  • Hodnocení 2. kola (kde jsou bohužel odkazy neopravený na nový fórum, takže je třeba si jednotlivý povídky vyhledat v sekci Komunita)
    Opraveno, díky za echo.

Něco málo o Nočním králi, http://www.icefire.cz/forum/discussion/154/nocni-kral
  • upraveno 27. května 2013
    Mě se líbí to druhé téma, postavy zkonily co mohly a nelogických rozhodnutí je tady přehršel, Starkovy, abych nechodil daleko :) Chyby jsou započteny v konečném zúčtování.
    @Blackfish Ty jsi vážně zamilován, soudě dle pravopisu :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ne, to měl už předtím :)
  • Tieto témy.... no neviem. Prídu mi také všeliake.... akési zvláštne.. asi sa nezapojím...
  • Důležitých rozhodnutí je protkané celé ASOIF. Druhé téma rozhodně své příznivce najde. Ale to první...sám jsem si na wiki musel najít o koho jde (a to že dokážu citovat z knih litanie a pamatuji si i maestra Kaetha, zmíněného v té samé knize) a nějak...hm, k tomu mám přístup jako k dávné historii. Hm, super. Chleba levnější nebude.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.