5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire
5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire
Rozsah: Neomezen
Jazyk: Předpokládá se čeština nebo slovenština; může být i jiném jazyce (angličtina, polština, ruština apod.), berte však do úvahy, že tím se snižují šance na to, aby Vaši práci ocenilo dostatečné množství čtenářů…
Styl: Libovolný literární útvar (ano, i básně a eseje)
Omezení:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jenom bych se chtěla zeptat někoho, kdo má dobrou paměť - jak obvykle dlouho je fáze čtení a vyhodnocování? Já totiž 27.6. odjíždím do jižních čech na stavěčku a potom máme tábor (3 týdny), roverák (10 dní) a bouračku (2 dny), takže já asi nestíhám. A to všechno bez elektřiny, takže já tentokrát asi bodovat opravdu nebudu.
P.S. Převažují tu na fóru dámy, takže jenom otázku jestli ve výsledných dílech převažují nestravitelné slaďáky nebo ne? :D
Hodnocení 4. kola
Hodnocení 3. kola
Hodnocení 2. kola (kde jsou bohužel odkazy neopravený na nový fórum, takže je třeba si jednotlivý povídky vyhledat v sekci Komunita)
Hodnocení 1. kola
Ale vazne by si si mal precitat niektore z minulych kol. Nech sa netrasies iba z tej anglickej zimy :)
Ak nechces pocut o zenskej psychike, tak odo mna iba poslednu poviedku a potom tu z 2. kola s nazvom Jeden den v zivote R.B. :twisted:
@flanker.27 Dík, vypadá to zajímavě.
ah, to zní zajímavě.... pokud o něm byla zmínka v knize více než jednovětá tak si ji nepamatuji
Něco málo o Nočním králi, http://www.icefire.cz/forum/discussion/154/nocni-kral