5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire
5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire
Rozsah: Neomezen
Jazyk: Předpokládá se čeština nebo slovenština; může být i jiném jazyce (angličtina, polština, ruština apod.), berte však do úvahy, že tím se snižují šance na to, aby Vaši práci ocenilo dostatečné množství čtenářů…
Styl: Libovolný literární útvar (ano, i básně a eseje)
Omezení:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://www.csfd.cz/film/225387-muz-z-oceli/
Byly tam krásné pohodlné kožené polstrované sedačky, klid, nikdo tam nežral, neřval, necoural. Film běžel celý v kuse a nikdy jsem tam nezažila reklamu.
Kromě toho tam byla výborná akustika a velmi dobré optimální nazvučení.
Jenže na vesnici v dnešní době kino nenaplníš, i když dávají každý den jiný film (až 4 různé).
Ale jak říkám - každý den dva filmy, ve středu a v sobotu 3 a v neděli + dětské představení, takže 4. (15,17,19 a 21 x bežný den 17 a 19).
Taky to kino bylo vždy perfektně uklizené a čisté, nikdy jsem tam neviděla nic zahozeného a to v sále nebyl ani koš. Prostě to mělo úroveň.
Chyba je jinde - kino je svým způsobem přežitek a většina lidí holt nemusí vidět film ihned, jak vyjde, ale klidně ten rok počká a pak se podívá doma v klidu - nechybí jim to, protože se to jen posune. Holt neběžím na HP 5, ale skouknu HP 4 a další filmy, co jsem neviděl před rokem, že....
Upřímně ti závidím :-) Někdy bych do kina zašla, protože některé filmy si zaslouží velkou obrazovku a tu atmosféru.
Druhý profláklý název byl "Vlast" :-)
Multikino má jedinou výhodu, že ti stačí jeden lístek a můžeš zůstat na celý den :twisted: :-$
Naposledy, ked som ja bola v kine Mier na nasej ulici a strasne som sa tesila na novy film, tak odmietli premietat, lebo sme neboli 5 platiaci divaci. To sklamanie uz zo seba tak lahko nedostanem :(
Skoro horsie ako teraz. Ale naozaj iba skoro.
@Černá_Alison Ty jo, to se máte. Vesnickí kino snů. Nám ho zavřeli někdy v devadesátých, když vrátili sokolovnu zpátky sokolům. Ale poslední dva roky tu máme letní kino - zadara, ale horší výběr (ne zcela aktuální filmy :-)