Povídka č. 4 /5. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
imagePovídka č. 4 /5. kolo/ - Ice & Fire

„Jezdci, blíží se jezdci můj pane“ hlásal mladý panoš Jacop, když běžel přes nádvoří hradu s kopím v ruce. Lord Copfreed si jej měřil pohledem ze svého vysutého balkónu, který byl obehnán kameným zdivem do výšky pěti stop.

Read the full story here

2»

Komentáře

• Ah jo, taky bych si chtěl něco číst při svitu petrolejky v lese. Ale nemám petrolejku :( A vzal bych si k tomu víno. Jo jo :)
  • @Blackfish Svíčka stačí a možná by i čelovka byla dostačující. Já jsem čekala na děti při noční hře a vzala jsem si náhodnou povídku s sebou. No a bála jsem se víc, než ty děti. :-)
  • Bolo to celkom zaujimave. Autor sa dostatocne vyhral s dobovou architekturou, ale tiez mam taky pocit, ze tomu chybalo smerovanie. Rozmyslala som nad tym sfetovanim sa, ale ked napriklad sviecky vo Velkej sale sa zacali mihotat, ked sa modlil...ja ti nevim Karle...
    Technicka: nepritomnost odstavcov bola naozaj dost rusiva a neviem, ci tento autor pisal v tomto kole aj druhu poviedku, ale tato je uz drha, ked som sa pozastavila nad pouzivanym velkych pismen v zamenach podobne ako v listoch. Nova moda?
  • A kdo vlastně napsal tohle? :-) Měla jsem tip na autora, ale asi špatný, přiznal se jinde, tak jsem zvědavá :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.