Hodnocení povídek 5. kola - Ice & Fire

upraveno 11. srpna 2013 v Povídky
imageHodnocení povídek 5. kola - Ice & Fire

Můžete rozdělit maximálně 20 bodů. Odevzdané dotazníky, které překročí tuto hodnotu budou vyřazeny z hodnocení.
U každé hodnocené povídky uveďte komentář – bude cenný pro autory a zároveň prokáže, že jste povídku skutečně četli. Dále si vyhrazuji právo vyřadit z hlasování podezřelé účty na základě nicku na http://www.icefire.cz a e-mailu.

Read the full story here

13468911

Komentáře

• TomTom
    upraveno 17. července 2013
    @Krysička ///
    Krysa napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

V jedné z kategorií bych skončit nechtěl :)

Já věděla, že se na to chytneš zrovna ty, i když všem normálním je jasné, jak jsem to myslela :P
    ///

A to jsem se do toho neopřel já :D
  • @Blackfish napsal(a):

@ Černá_Alison
    @ MissUtahraptor
    @ Krisa
    S čestností Eddarda Starka prohlašuji, že jsem se dnes ráno viděl celý jeden díl! Na TV Barrandov, dabovaný, šlo tam o to že Rainbow Dash (díky dabingu nevím jestli je to on nebo ona) potřeboval/a udělat tornádo, které by někam dostalo vodu a Fluttershy se díky traumatu z patrně dětství styděla létat, ale když už to bez ní nešlo tak se do toho pustila a dobrá věc se podařila!

( PŘEKVÁPKO ŽE? )

Tak to Tě upřímně lituji. Tenhle díl jsem v předvčerejším Animáčku byla nucena shlédnou také (smrtelná kombinace návštěvy babičky s malým bytem a sadistického bratra) a málem jsem nepřežila. Ten dabing je prosté zlo, ZLO, ZZZLLLOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! :-o :wall: :spike:
  • Teď mi to došlo...ty koně lítají?!!! :-o
  • @Černá_Alison Správně, ty koně lítají :D
  • Je to horší než si umím představit. Vypadá to na větší střevní katar než ovečka šón a medvídek pú dohromady a to má ten medvěd sračku přímo ve jméně :wall:
  • @Černá_Alison napsal(a):

Teď mi to došlo...ty koně lítají?!!! :-o

@Everett_Young napsal(a):

@ Černá_Alison Správně, ty koně lítají :D

Jenom pegasové, jednorožci ovládají magii a zemní poníci jsou normální poníci. (A pak je spešl kategorie allicornů- okřídlených jednorožců- a to jsou jenom princezny. :D)

P.S.: Co je zase špatného na Shaun the Sheep? :-k
  • Chápu, my jsme taky kdysi sledovali smerfy :(
  • @Černá_Alison
    image
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tom napsal(a):

A to jsem se do toho neopřel já :D

Jenže ty jsi normální a jistě jsi to pochopil správně ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    "Přivazujou medvídka Pú ke kůlu?"
    "Odmítá pásku přes oči..."
  • @Černá_Alison chudáček prasátko =D
  • Tak a mám dočteno.
  • Výborně .-) Další vlaštovka a za chvíli je jaro :-))
  • Tak co, už máte dočteno? Jak jste daleko? Už by mělo být hlasování :-)
    A promýšlejte si nová témátka, ať víme, na co se budeme těšit :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Zastavil jsem se u té strašně dlouhé povídky.
  • A ZBYTEK MÁŠ ? :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nemůžu. Musím to číst postupně jinak v tom budu mít chaos. :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Pre mňa bola strašne dlhá poviedka už tá prvá :D Zasekol som sa na druhej... Ja čítam desne pomaly... Ale do deadlinu by som to stihnúť mohol...
  • Přečteno, do uzavření hlasování zbývá spooousta času, takže to možná stihnu přečíst ještě minimálně jednou :) zatím nemám jasné favority, rozhodování bude velmi těžké.
  • Jak jde čtení ? :-))
  • Mám teď čas, tak se asi vrhnu na tu nejdelší povídku :)
  • Já jsem odhlasovala, dokud se mi ještě z hlavy nevykouřily první dojmy a taky abych nezapomněla :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    O víkendu na to bude klíííd :)
  • Odhlasoval jsem, ale rozhodování bylo těžké, 20 bodů na 14 povídek je málo.
  • Ale jo, je to dost, avšak pisatele potěší každý bodík :-)
    Co ostatní - přečteno? :-))
  • @Scipio Udělal jsem to tak že jsem vybral 4 nejhezčí povídky a každé jsem dal 5 bodů.
  • Přečteno mám už dávno a zrovna bojuju s bodováním, vypadá to na dlouhý proces :-D Těch bodů je fakt málo...
  • Přiznám se, že jste mi to tentokrát udělali hodně těžké, protože snaha o objektivní hodnocení je skutečně těžká. Zvládnutí vybrané formy, atmosféra povídky, vyvážení příběhu, zpracování tématu, slovní zásoby a použité obraty, celková čitelnost a chytlavost, gradace, pointa, akce, nastudované reálie i logika. Řeknu vám upřímně - žádná sranda:-)
    Odmítám hodnotit stylem - tady vystupuje Davos, takže tohle se mi líbí a tečka :-) Srdcové bodíky používám jen v nerozhodných soubojích. Chci hlavně zhodnotit vaše spisovatelské schopnosti (tím nemyslím jen pravopis a gramatiku samosebou :-) )
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.