Hodnocení povídek 5. kola - Ice & Fire

upraveno 11. srpna 2013 v Povídky
imageHodnocení povídek 5. kola - Ice & Fire

Můžete rozdělit maximálně 20 bodů. Odevzdané dotazníky, které překročí tuto hodnotu budou vyřazeny z hodnocení.
U každé hodnocené povídky uveďte komentář – bude cenný pro autory a zároveň prokáže, že jste povídku skutečně četli. Dále si vyhrazuji právo vyřadit z hlasování podezřelé účty na základě nicku na http://www.icefire.cz a e-mailu.

Read the full story here

15678911»

Komentáře

• Připájím se k dlouhé řadě gratulantů, z nichž někteří to mysleli opravdu upřímně. :-)
    Díky všem, kteří něco napsali, poslali své hodnocení a nezůstali jen u "kritiky", což je vždycky to nejjednodušší. Dík patří taky Alekovi, za to, že nepodlehl "organizované nervozitě" a závěrečné vyhlášení proběhlo hladce a čistě.
    Vítěz je překvapivý, poněkud záhadný, ale asi zasloužený. A zaujalo mne, že není materialisticky založený! =D Hodně inspirace do dalších kol.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @heavy_head Do politiky s tebou :D
  • Černá_Alison napsal(a):

Štěpán king píše na zakázku a aby se zalíbil co nejvíce lidem - prostě na kšeft - to je to, o čem mluvím, že s emi nelíbí :-)

co se ti nelíbí se ti štefan Král - / a jeho tvorba ?

a Viewegha by som s S.K. neporovnával, obaja sú úplne iná liga, na opačních koncoch všemožních tabuliek (doslova)

• Mohla bych se zeptat, kdo teda nakonec vyhrál a jestli jsou už nová témata (a nejlépe bez několikastránkové hádky)? Už mám ve své geniální hlavince pár nápadů a úplně mě svrbí prsty, když vlastně nemůžu nic moc dělat... :-)
  • Do konce srpna témata vypíšeme a i nový pravidla. Díky za trpělivost.
  • Konec srpna se blíží :-), vadilo by vám, kdybychom povídky protentokrát pojali nesoutěžní formou? Nebo byste to naopak uvítali? A chtěli byste o výběru témat uspořádat nějakou anketu? Něco jako "Na přání čtenářů"?
    Zajímal by mě zejména názor těch, kteří uvažují o tom, že by se zúčastnili.
  • Nesoutěžní forma by mi vyhovovala :) Co se témat týče, je mi jedno, jestli je vyberou uživatelé, bude se tahat z klobouku nebo věštit z plamenů. Počkám, jak se vyjádří ostatní a přikloním se k většině.
  • Mně přijde soutěžní forma lepší, zábavnější a napínavější :-)
  • Mne tiez pride sutazna forma napinavejsia, ale myslim, ze bude najlepsie, ak to bude bez cien. Co sa tyka tem, je mi to jedno, ale uz sa tesim :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 2. září 2013
    No, hlavně aby se povídky vrátili do starých kolejí, jinak mi definitivně hrábne :-D :-) :-( 8-O :-o :-? 8-) :-x :-P :-| ;-) :evil: :twisted: :-s =D :'-( :roll: :-# :-$ :-@ :oops: :idea: :arrow: :wall: :-k :-k :dance: :anxious: :hand: :applause: :weirwood: :3eyed: :other: :spike: :king: :onfire: (promiňte mi to nepřeberné množství smajlíků, ale mám dneska nějakou divnou náladu)

A pokračujeme posilami z DA: imageimageimageimageimageimage
  • A co je tedy myšleno soutěžní formou? Vyhovuje vám tajné bodování? Nebo by vám vyhovovalo veřejné bodování?

Vyhovují vám anonymní komentáře, nebo vám stačí podepsané komentáře?
  • Co si přestavit pod tím veřejným bodováním? A podepsanýma komentářema myslíš ty přímo pod povídkama?
    To tajné mi přišlo v pohodě, i ty anonymní komentáře.
  • No dejme tomu, že by člověk přímo do diskuze pod povídkou napsal +5 a tím by bylo jasno. Stejně tak ty komenty tam jsou .

Já osobně tu potřebu anonymity třeba nechápu - rád hodnotím díla veřejně a i jsem rád veřejně hodnocen. Co je schopen někdo napsat pod rouškou anonymity, to pro mě vlastně nemá hodnotu. Ale nechci vás do něčeho tlačit, povídky jdou trochu mimo mě, takže se nebojte říct, co chcete ;-)
  • Když se ty body napíšou přímo pod povídku, tak to pořád trochu ztrácí na tom napětí :-)
    Komentáře jsou lepší asi veřejné, ale bodové hodnocení podle mě anonymní - nikdo si nemůže předem spočítat kdo vyhraje => je to napínavější, tudíž i zajímavější a zábavnější, alespoň pro mě :-)

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 2. září 2013
    @Michelle To je naprostá pravda, na druhou stranu veřejným bodováním (spíše bych to viděl tak že by se do formuláře uvedlo ke komentáři a bodům i jméno zobrazené veřejně, než komenty a body pod povídku) by se zabránilo údajným podvodům s multi-účty o kterých jsme se zatím dozvěděli jen to že jsou ale nic víc.

málem bych zapomněl:
    :dance: :'-( =D :evil:
  • upraveno 2. září 2013
    @Everett_Young Proti tomu nápadu v té závorce nic nemám.

(Vypadá to, jako by se ti na účet vloupal Rolandzee, to byl doposud smajlíkový rekordman :-D )
  • @Everett_Young S tou zatvorkou suhlasim. A za menom by mohli byt aj vsetky ostatne nicky komentujuceho =D
  • Nechci prudit, ale nemohla by se prozatím vyhlásit alespoň ta nová témata? :-) Na domyšlení pravidel je času dost, ale ta témata by už bodla ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.