Hodnocení povídek 5. kola - Ice & Fire
Hodnocení povídek 5. kola - Ice & Fire
Můžete rozdělit maximálně 20 bodů. Odevzdané dotazníky, které překročí tuto hodnotu budou vyřazeny z hodnocení.
U každé hodnocené povídky uveďte komentář – bude cenný pro autory a zároveň prokáže, že jste povídku skutečně četli. Dále si vyhrazuji právo vyřadit z hlasování podezřelé účty na základě nicku na http://www.icefire.cz a e-mailu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Díky všem, kteří něco napsali, poslali své hodnocení a nezůstali jen u "kritiky", což je vždycky to nejjednodušší. Dík patří taky Alekovi, za to, že nepodlehl "organizované nervozitě" a závěrečné vyhlášení proběhlo hladce a čistě.
Vítěz je překvapivý, poněkud záhadný, ale asi zasloužený. A zaujalo mne, že není materialisticky založený! =D Hodně inspirace do dalších kol.
a Viewegha by som s S.K. neporovnával, obaja sú úplne iná liga, na opačních koncoch všemožních tabuliek (doslova)
Zajímal by mě zejména názor těch, kteří uvažují o tom, že by se zúčastnili.
A pokračujeme posilami z DA:
Vyhovují vám anonymní komentáře, nebo vám stačí podepsané komentáře?
To tajné mi přišlo v pohodě, i ty anonymní komentáře.
Já osobně tu potřebu anonymity třeba nechápu - rád hodnotím díla veřejně a i jsem rád veřejně hodnocen. Co je schopen někdo napsat pod rouškou anonymity, to pro mě vlastně nemá hodnotu. Ale nechci vás do něčeho tlačit, povídky jdou trochu mimo mě, takže se nebojte říct, co chcete ;-)
Komentáře jsou lepší asi veřejné, ale bodové hodnocení podle mě anonymní - nikdo si nemůže předem spočítat kdo vyhraje => je to napínavější, tudíž i zajímavější a zábavnější, alespoň pro mě :-)
málem bych zapomněl:
:dance: :'-( =D :evil:
(Vypadá to, jako by se ti na účet vloupal Rolandzee, to byl doposud smajlíkový rekordman :-D )