Hodnocení povídek 5. kola - Ice & Fire
Hodnocení povídek 5. kola - Ice & Fire
Můžete rozdělit maximálně 20 bodů. Odevzdané dotazníky, které překročí tuto hodnotu budou vyřazeny z hodnocení.
U každé hodnocené povídky uveďte komentář – bude cenný pro autory a zároveň prokáže, že jste povídku skutečně četli. Dále si vyhrazuji právo vyřadit z hlasování podezřelé účty na základě nicku na http://www.icefire.cz a e-mailu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Doufám, že se nám vítězný autor odhalí - jsem zvědavá jak stádo opic.
@Černá_Alison ;-) Ale neboj, ja som vtipkoval. Oceňujem ten nápad... Dosť to tu oživilo.
Alek nepovažuje Poviedky ako také za Spam. Len celkovo formu... Asi takto...
Každý príspevok by mal mať vlastný článok/tému a vlastné komentáre. Avšak aby človek videl, či niekto nový okomentoval jeho dielo, či dielo, ktoré sleduje, musí to byť v zozname tém. Ak sa tam zjaví bungeľ desiatich tém s desiatimi príspevkami, možno bude trocha problém, keď sa mu bude jeho obľúbená téma ako napríklad "TV seriály" strácať v hlbinách oceána.
Riešení je niekoľko. Prvé je, že ako máte zoznam tém, teda ten list, hore by sa dali karty. Používateľ vidí, či sa v danej karte neobjavil nejaký nový príspevok. Jednoducho by medzi kartami preklikával. Každá karta by obsahovala určité témy. Prvá karta by mohla byť 'Diskuia' (všetko možné), druhá 'Poviedky' (tu by boli témy pre poviedky) a tretia 'Seriál' (samostatné príspevky pre diskusiu na jednotlivé epizódy).
Teda napríklad ja prídem a hneď vidím, či je niečo nové v témach ako seriály, pc gaming a podobne. Diskusie pre jednotlivé veci. Ak som čitateľ poviedko, proste si kliknem bez problémov na druhú kartu a tam zase sú témy 1. poviedka siedmeho kola, 2. poviedka siedmeho kola a podobne. A tretia karta je len ako ukážka, ako to myslím, hoci jej obsah môže byť normálne v prvej karte. Tam by som si kukal témy ako tretia epizóda tretej série a podobne.
Ono niektorých môže iritovať - :anxious: -, keď mu svietia nejaké nové správy v téme, ktorú nesleduje a rozklikne ju len preto, aby mu to nesvietilo a nemiešalo sa to s témami, ktoré sleduje. Teda akonáhle vidím zlatý bločik, viem, že je niečo nové a môžem rovno klikať a nekontrolovať, či nejde o staré správy ešte z príspevkov, ktoré som neprečítal - pretože ich nesledujem.
Ďalšie riešenie by bolo, že ako prvé v poradí v zozname bez ohľadu na nové príspevky sú vždy témy označené používateľom samým ako obľúbené. To už možno aj beží. Ak sa bude dať ešte označiť Nesledovať, v podstate dole, kde to používateľa nebude rušiť, budú tie príspevky, ktoré ho nezaujímajú, nízko, noe nie úplne dole rozličné, do ktorých sem-tam kukne a hore tie, ktoré sleduje.
Možno niektoré z tých vecí už sú, možno niektoré sa nedjú urobiť, je to len objasnenie. Alekovi asi ide o to, aby bolo fórum prehľadné a úhľadné, čo chápem. Nevidím dôvod sa kvôli tomu zbytočne hádať. Nikto nehovorí, že poviedky sú zbytočné, veď je to jedna z dôležitých súčastí fóra. Nitko nehovorí, že ich budeme kamsi zatláčať len pretože demokratická väčšina sleduje čosi iné. Len nech je v tom poriadok.
Hlavne vás mám všetkých rád, tak tu proti sebe nevyťahujme vidličky. :anxious: Pekne prosím...
@Lord_věčně_druhý_flanker.27: Navyšování délky povídky asi nepomáhá. Musíš přijít s jinou taktikou :-)
Pokud mě nezajímají nekliknu na ně a přejdu je, stejně jako povídky.
(což je zrovna můj případ, nemám rád fanfiction a u drabble mi vadí snaha o co nejstupidnější kombinaci slov, ale nikomu to neberu a naopak je fajn vidět že to lidi nadchlo).
@Nevada pokud ti vadí příspěvky typu je vedro-mě to nevadí, které jsou umístěny do Lampárny, nebo poníci v tématu obrázky, tak to už skutečně nechápu, vzhledem k tomu jaký účel to téma má.
Jistě, občas se nějaký ten offtopic objeví ale zase zmizí, pořád lepší než ticho.
@Montezuma3 Kdybych psal na výhru, budu psát úplně jinak už dávno :)
Pakliže nebudou povídky zde na fóru, protože si tu někteří soukromě Alekovi stěžovali, že je obtěžují - ano ukažme si na žalobníčky žhavým pohrabáčem...jo vlastně nemůžeme, protože veřejně to neřeknou.
Zkrátka budou povídky jinde a tady zůstane jen odkaz na ně!
Mrzi me, ze vas musim zklamat, ale nejsem nici alter ego, jen anonymni kolemjdouci, co se tu bavi nad diskusemi (ta pro sansofily je obvzlast zabavna) a co se zrovna chtel podelit o vysnene sandorovo smerovani, kdzy videl moznost.
Jinak jsem si az do techle komentaru nevsimla, jake jsou povinnosti a prava viteze! Musim vybrat nejaka temata? Je nekde nejaky seznam, nebo to mam vymyslet? A steam neznam, zadnou hru nehraju, vyhru muzete darovat klubu senioru nebo tak :D at rozhodne zdejsi vudce
Rozumím tomu tak, že výhru postupuješ Vlčačce jakožto druhé (spolu s flankerem).
1) samotny vlk zemre, ale smecka prezije - muze byt pojato jako smrt dalsiho maleho starka, setkani prezivsich starcat, starcata vraci uder, premitani nektere z postav aj.
2) probuzeni v jinem tele - 2 libovolne postavy v asoiaf si prohodi tela, nasledna interakce s dalsimi postavami, snaha prohozenych zustat v roli nebo naopak presvedcit okoli o sve promene, cokkoliv
A volnejsi tema 3) tajemstvi - odhaleni, skryvani, vytvoreni
Pokud se bude výhra přesunovat dál tak já bych ji na 4 místě bral :D Brambora jak brambora :D
:D To by bolo dobre umiestniť pred koniec Tanca
Možno by dokonca aj Jon na vlastnej koži pocítil, aké je to privádzať na svet tieň... :D A takisto to, čo sa musí diať pred tým - aneb doživotná trauma pána Sněha...
,,Konečně jí nahlídneme pod sukni... Myslím tím pod širák... Chci říct, konečně zjistíme, co si myslí..."