Povídka č. 3 (6. kolo) - Ice & Fire
Povídka č. 3 (6. kolo) - Ice & Fire
Vlastně asi bych to měl vyprávět trochu víc po pořádku. Takže začnu tím, že jsem umřel. Ten hajzl mě střelil kuší do břicha. Vážení čtenáři, nerad bych spoiloval (a ne, nehledejte si spojení „to spoil“ v angličtině), proto prozradím, že se tak stalo v epilogu Tance, takže kdo jste nečetl, tak… tak raději ještě zvažte, zda toto opravdu chcete číst dál.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Velmi osobité a originální dílo :-) Líbí se mi autorův smysl pro humor, bavila jsem se :-)
Takový gejzír nápaditých vtípků, slovních hříček a odkazů na náš svět i světy jiné na tak malém prostoru už snad ani není legální. :-) Smrt není strašlivá, je jen strašně ukecaná. A dělá si srandu z bohů. A nenechte se zmást tím, že Sedm je vlastně Šest. Jaj, to byla jízda.
Autore, autore... Humor? Přejde!
Heavy: Smrt není strašlivá, je jen strašně ukecaná... jo jo, to je fakt, potkat tam něco takového, tak snad radši spáchám rituální sebevraždu.
A protože se to autorovi/autorce zalíbilo, tak to zůstane tak.
Přečíslování kapitol (náhoda) se mi fakt zalíbilo, prostě každá je "jednička". :o)
Postava v pytli pravděpodobně není Cersei (ví Martin), mám za to, že na konci Tance žije. Otázka je, jestli jsem neulítl, že prolog Vichrů bude časově před epilogem Tance, ale celkem tomu věřím.
Jińak jde pravděpodobně o nejdéle psanou povídku, protože má kořeny již v hodnocení prvního kola (kde se někdo vyjádřil, že by jej zajímalo něco víc o Sedmi)... akorát poznámky od tehdá byly včudu, z děravé hlavy jsem vydoloval něco málo a i z aktuálních poznámek jsem leccos neudržel... třeba v diáři Velkého Jiného mělo být něco jako "U nějaké-konkrétní-datum-v-blízké-budoucnosti se vyskytovala poznámka EE doplněná o spoustu vykřičníků... Tak nevím, buď se příliš horlivě chystá na koncert kapely E!E, nebo se díval na film Proroctví a příliš se jím inspiroval". ... je to Proroctví že jo, s tím Everybody Else?
Velmi zábavná a vtipná povídka, u které jsem nekolikrát vyprskla smíchy. Berrik/Breivik mě rozsekl asi nejvíc :D.
I když jsem to nestihla, určitě by si tato povídka ode mne vykoledovala nějaký bodík (a ne jen jeden).