7. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire
7. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire
1) Dvounozí draci – téma o rodu Targaryenů, velké množství fascinujících osobností a zajímavých událostí, stačí si jen vybrat. „Najdi si svého Draka “ Inspirace zde.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Temata zni zajimave, taky uvazuju u sesmoleni neceho, ale chtelo by to napad, naladu, cas a psaci um, coz je moc podminek :D
Btw, Skoda, ze fanousci Pisne v CR nemaji tak velkou "zakladnu", porovnamli to treba s HP (ikdyz ten uz je asi pase, aspon ja uz par let nesleduji) clovek by si rad precetl vic fanfiction nebo prohlidl nejake fanarty ci blogy ceskych fandu, zatimco by smutne a dlouze cekal na dalsi knihu.
Víc srandy a míň tragédií, já jsem pro.
@červ A já už si myslel, že se po svém slavném vítězství v této soutěži nikdy nevrátíš. ;-)
Spis neslavnem nez slavnem , k tomu jeste takove pseudovitezstvi :)
Edit: jo aha, taky takhle, jak to vyse pisu, tys ten svuj prispevek minil, zejo :) na tak jemnou jizlivost nejsem cvicena :D kazdopadne to tu prilis neprozivam, srdce mi pri navratu sem po onom incidentu buhvijak nekrvaci :)
Budeme rádi za všechny příspěvky.
a) děti
b) zvířátka (including dragons)
c) Jon nebo Sansa (prostě nějaký libovolný Stark)
=D
A já myslel, že předpoklad úspěchu je nechat umřít pár oblíbených postav :-(
A nechat umírat oblíbené postavy taky nepomáhá... :o)
Tentokrát jsem předčil i svá očekávání a přispěju hned dvěma kousky, doufám, že milovníci poctivé brakové literatury si přijdou na své! =D
@Nevada Nepropadej panice. Vždy existuje vysoce nepravděpodobná možnost, že se naše dílo někomu z nepochopitelných příčin bude líbit. ;-)
Mimochodem jak stíháte? Za sebe bych nebyl proti tomu to ještě o nějaký týden posunout... ale fakt je, že včera jsem doma po dvou týdnech alespoň sestavil komp.