7. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 21. ledna 2014 v Povídky
image7. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

1) Dvounozí draci – téma o rodu Targaryenů, velké množství fascinujících osobností a zajímavých událostí, stačí si jen vybrat. „Najdi si svého Draka “ Inspirace zde.

Read the full story here

1235

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Právě dorazil havran se zprávou od lorda velitele. Povídek by mělo být 16. Ale poprosím o trpělivost, ke zpracování dojde nejdřív zítra večer.
  • Tak to je skvělé číslo :-)
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    upraveno 10. března 2014
    No to bylo strachu, že z toho bude duel a nakonec to určitě ani nestihnu všechno přečíst :D
  • Trikrat hura! :)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Tak to se těším na čtení, jestli havran nelhal. :-)
    btw. když už jsme u těch nesmyslů, u nás se používá výraz "kikiriki" ve stavu, když je člověk společensky unaven. :D
  • JayJay
    upraveno 11. března 2014
    @Nevada: 16? Skvělé!!! (No, tolik k reálné šanci skončit druhý...) :o)
    Jinak přišlo mi to trochu přitažené za vlasy, když tolik lidí psalo, že dodá (a několik), aby to skončilo jen u páru povídek.
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    @Jay Taky jsem se těšil na duel :D
  • @Tergas: Hexadekael taky dobrý... :o)
  • ... docela dobře. :-) Finiš byl mocný!
  • chtěl jsem se zeptat netuší se kdy by jsme se mohli těšit na uveřejněné povídky?
  • @Baron Viz stránku zpátky, Nevada to tu psala :-)
  • @Everett_Young Pardon tak takhle informace mi před tím utekla :-?
    Do konce týdne určitě ;)
  • Hm - desátého že nejdřív "zítra večer", jedenáctého, že "do konce týdne určitě"... Nedozvíme se na konci tohoto týdne (tj. 16.) že nebylo specifikováno, "do konce kterého týdne" určitě? :o)
    Jinak nejde o kritiku, jen o popíchnutí,... Právo na odklad měli i autoři, že?
    upraveno 12. března 2014
    nejdřív "zítra večer" a "do konce týdne určitě"
    se nijak vzájemně nevylučuje...
  • Nevylučuje,... ale čistě pocitově zní oboje hodně jinak. :o)
    Výrokově to sice nemá na klasickou "sviňárnu" - "Když budeš zlobit, tak ti to autíčko nekoupím", ale i tak to čistě pocitově člověk vnímá trochu jinak.
    ... ostatně ani já netvrdil, že to ve sporu je (jen jsem dal dohromady citáty... :o), stejně jako že by nebyl spor, kdyby se v neděli dodalo "příštího" týdne.
    Nj, nemůžu za to, že máš problém s vnímáním čteného textu :P
  • @Nevada: To je... hodně odvážné tvrzení.
    Myslím, že zmíněný problém nemám - u čteného, psaného ani vyřčeného (a když ano, tak se zeptám, abych minimalizoval komunikační šum).
    V první řadě jsem jen vypsal výroky (bez většího komentáře)... a bavil mě na nich jednak rozptyl (Podobné jako bych řekl "Bude to stát nejmíň dvě stě,... ale do padesáti tisíc se to vejde určitě"), jednak neurčitost s koncem "týdne" (to je zase klasika z práce - do kdy to chtějí? Do 15.4.? - a než aby se řeklo "to jim přeskočilo, dřív než v květnu to nebude", tak pravidelně zní čistá hláška "OK, 15.4. to bude, ale nejdřív roku 2015"). Nic víc, nic méně - nechtěl jsem rýt, byl jsem jen pobaven.
    Prostě první možná doba, kdy jsem se tomu mohla věnovat, bylo úterý večer. A světe div se, i jsem se věnovala. Nemám v úmyslu se vymlouvat a odsouvat to, ale nehodlám se ani omlouvat, pokud to nebude hotové dle něčích představ. Jsme snad dospělí, ne?

Ten příspěvek "do konce týdne" jsem zakončila mrkajícím smajlíkem. Byl to víceméně vtip. Moje chyba, už jsem si všimla dřív, že smajlíky nerozlišuješ.
    Nicméně jestli ti to udělá dobře, tak to považuj za hraniční koncový termín. Hrůza děs. Navíc jsem nespecifikovala do konce kterého týdne. Cywe, to bude už pomalu na trest smrti, ne?
  • Taky bych si popíchnul, ale zapomněl jsem rýč. :-) Tak snad čistě pocitově nedostanu přes držku, když... vlastně už ani nevím, na co jsem se to chtěl zeptat. =D
  • @Nevada: Zatímco o chápání textu bych se hádal, tak ve smajlíkách máš stoprocentně pravdu... jo, jo vyjadřování a chápání emocí je pro mě oříšek.
    Jinak mrzí mě, jestlis to ode mě vzala nějak "útočně", fakt to bylo myšleno jen jako drobné popíchnutí a hlavně, bylo-li by to za den, či týden je prostě fakt na tobě a nikdo (natož já, když jsem si řekl o protažení termínů psaní) nemůže říct ani "popelnice" aniž by věděl, že nemůže být nebrán vážně... (A ch ty moje konstrukce vět... sám se v nich ztrácím)
    Každopádně, pokud sis to vzala jako kritiku, omlouvám se,...
    A ať sis to (skutečně) vzala špatně nebo ne, tak vysekávám poklonu až k zemi (pokud mi to břich dovolí) za to, že jsi takovou kopu povídek zpracovala a vyvěsila.
    @Jay
    Nebrala jsem to jako osobní útok. Spíš mě popíchl ten způsob a obsah vyjadřování. Připomnělo mi to styl příspěvků na různých titulkářských serverech typu "kdy už budou titule na další díl? vždyť to vysílali už v noci..." "Kde to vázne, nemám na co koukat," apod. Takovouhle neúctu k cizí dobrovolné práci vyloženě nesnáším (bez ohledu na to, jestli je to práce moje nebo cizí). Takže se mi lehce zatmělo před očima a trochu jsem vyjela, což jsem neměla. Omlouvám se.

U toho závěru nejsem jistá, jestli to pro změnu nemyslíš ironicky Ty, ale každopádně rádo se stalo :)
  • Nevada napsal(a):

Připomnělo mi to styl příspěvků na různých titulkářských serverech typu "kdy už budou titule na další díl? vždyť to vysílali už v noci..." "Kde to vázne, nemám na co koukat," apod. Takovouhle neúctu k cizí dobrovolné práci vyloženě nesnáším (bez ohledu na to, jestli je to práce moje nebo cizí).

image
  • @Nevada Tak kde to vázne, nemám co číst... :twisted: ;-)
    @Everett_Young
    Hm, tak to si budeš muset skočit jinam ;)
  • @Nevada A taky že skočím =D

image
  • @Everett_Young: Neskákej, nestojí to za to...
    IT Crowds?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. března 2014
    @Jay jj, první epizoda druhé řady, jestli si dobře vzpomínám
  • @Nevada: Ok, Tak půl napůl,... Na jednu stranu "to víš, že jsem byl napnutej jak guma vod trenýrek". Na druhou stranu nemůžu říct ani popel, kdyby jsi to připravovala týden, nebo dva... Já jsem prostě jednodušší, mě víc vyhovuje, když se na rovinu řekne (klidně nadstřelený odhad) "v pátek, když to vyjde, tak možná o den, dva dřív"... nějak pak už od pondělka nervózně neokusuju klávesnici a vydržím (většinou bez keců) do pátku, možná se sem tam kouknu dřív, jestli náhodou...
    Jinak jestli v té pokloně byla nějaká špetka ironie, tak jen ke zmíněnému obvodu mého pasu, opravdu a vážně díky... Jako čtenář a hlavně jako autor.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.