Kinomaratón 3. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 2. března 2014 v 3. řada
imageKinomaratón 3. řady Hry o trůny - Ice & Fire

Odehraje se 5. dubna, start bude v 18:00. Novinkou je rozšíření i do zpadlých moravských končin. Konkrétně se akce bude konat v Praze v Bio Oko a v Brně v kine Art.

Read the full story here

«1

Komentáře

• Tak tu po čase nějaká novinka, která by vás mohla zajímat a se kterou mě snad nikdo ze zdejších rychlíků nepředběhnul :-)
  • Škoda že k těm zapadlým končinám se nepřidala i Ostrava :(.
  • @redhrad No tak dorazíš do Brna, ne? Já se budu taky muset nějak dostato do Prahy... a pak hlavně ráno Z Prahy - to je o dost horší... :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Hm, tak že by nakonec dokonce 2 epizody?

http://kinoart.cz/filmy/maraton-game-thrones/
  • :-D

Dvě? To znamená i tu druhou?! :twisted:
    Škoda, že tou dobou už nebudu vůbec vnímat...
  • Čistě teoreticky, kdyby měl někdo cestu z Plzně autem, byla by možnost k němu cestou Hořovice/Beroun naskočit? :D nebo naopak kdybych jel já, mohl bych někoho vzít cestou ... za předpokladu že si do te doby seženu lístek
  • Nepošlete mi prosím někdo odkaz, kde se dá zaregistrovat? Nemůžu to nikde najít. Dík
  • JayJay
    upraveno 5. března 2014
    @Nevada: Dvě epizody? Asi jsem nečetl dost dobře, ale viděl jsem tam jen o 4x01 Dva meče... @Thanatos: Též nevím, též bych uvítal...
    Ad: Jak akci zpestřit... Co takhle "maškarní" - Když nic jiného, tak každý dá alespoň ve smyslu "Noční hlídka" - celý v černém... :o) Jinak ještě lepší by bylo, kdyby si někdo na přestávku před dotyčnou kapitolu naplánoval svatbu,... ale to asi neklapne, co? :o)
  • @Jay: Maškarní? Je ti 5?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. března 2014
    @Amberjack Jsi profesionální troll, nebo to máš od přírody? Napřed tu nazýváš Krisu pizdou, pak seš nasranej kvůli tomu že chce jít někdo na promítání ve fan-made kostýmech (mimochodem pokud vím, tak @Ninkwen tam taky byla v kostýmu, ještě sem pak postovala nějaké fotky).. Můžu tě požádat o trochu slušnýho vystupování?
  • @Amberjack Zapni si google a vyhledej "Cosplay". Až najdeš piš dál, dík ;)
  • @Jay Sakra, oni už to změnili. Předtím tam opravdu byly napsané dvě. :-?
    Kostýmy/cosplay by se asi neujalo, ale na druhou stranu, nikdo ti nebude mít za zlé, když přijdeš oblečen "a la Noční hlídka". ;-) Já možná vytáhnu svoje Night's Watch nebo Targaryen tričko...
    upraveno 5. března 2014
    @Thanatos
    Sleduj stránky a facebook HBO a konkrétního kina.
  • @Amberjack: Ale jistě, člověk je jen tak starý, jak starým se cítí... a neumět si ze sebe udělat legraci a neunést žert,... no to se mi snad do smrti nestane... :o) Takže ano, někde kolem toho věku to bude.
    Šlo o reakci na nadhozené téma... Na šibřinkách to celkem funguje (možná jak kde :o)) a to u nás dávají hodně různorodá témata, nevím, proč by nemohlo mezi fanoušky GoT na akci na téma GoT. Jestli se to ujme je jiná věc,... I domněle hloupé nápady mohou překvapit... pokud zazní. A hlasování o nejlepší GoT kostým by určitě bylo zajímavější (a "spravedlivější") než prosté losování (budou-li opět nějaké zajímavé dárečky)...
  • Chápu to správně, že už to nebude v Oku? :/
    upraveno 5. března 2014
    @James
    Nechápeš. V Bio Oko to bude taky. Co si třeba přečíst článek? Je to moc písmenek najednou?
  • Jé, snad teda chytnu lístek. Ze třeté série mi pořád ještě chybí dokoukat 4 díly, tak by mohlo bejt docela fajn je poprvý vidět v kině. :)
  • Amberjack napsal(a):

@Jay: Maškarní? Je ti 5?

mě je teda 7x5 a rozhodně vytasím alespon "winter is comming" triko a kdyby všichni přišli v kostýmech bylo by to naprosto úžasný....
  • vstupenky bude možno registrovat pouze na webu HBO ....povídali v Oku...
  • Nepôjdeme potom všetci na pivo ? :D
  • no ale na webu HBO není žadné okýnko "registrace na kinomaraton" dokonce jsem ani nenašla zmínku o tom, že nějaký kinomaraton chystají... Nebo jsem to prostě jenom přehlédla???
  • @Peterko V hadrech "Noční hlídky" nakráčíte do putyky srkat nealko Gambáč a budete si připadat jako kingové...to je žůůůžo nápad. Rebelové:)
  • @Amberjack Proč Gambáč? Proč nealko? Fuj.
  • @Amberjack ako vždy ;) všade musí byť hater ;) a mne ot problém nerobí s chalanmi sme boli na pivo a pizzu v kompletnej airsoftovej výbave, len bez zbraní .. a prilieb
  • Tak já bych se svou postavou mohl stylizovat tak do Roberta Baratheona... Nevím, ale zatím
    žádnému hospodskému peníze nesmrděly natolik, aby jej můj zjev odradil.
  • Phoebea napsal(a):

no ale na webu HBO není žadné okýnko "registrace na kinomaraton" dokonce jsem ani nenašla zmínku o tom, že nějaký kinomaraton chystají... Nebo jsem to prostě jenom přehlédla???

už to tam je, akorát u registrace je zmínka, že bude brzy doplněna....
  • Peterko napsal(a):

@Amberjack ako vždy ;) všade musí byť hater ;) a mne ot problém nerobí s chalanmi sme boli na pivo a pizzu v kompletnej airsoftovej výbave, len bez zbraní .. a prilieb

ty jo spíš jsem zvědavá jestli se probojuji mezi vyvolené majitele lístku...nejvíc bych se těšila právě na tu společnost fanoušků a samozřejmě velké plátno....
    Mimochodem, podle reakcí lidí na stránkách HBO to vypadá, že první kolo registrace už proběhlo.
  • Spíš mi přijde, že tam ráno byly nějaké termíny, ale už to sundali.
    Organizace opět na tři věci :wall:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.