Kinomaratón 3. řady Hry o trůny - Ice & Fire
Kinomaratón 3. řady Hry o trůny - Ice & Fire
Odehraje se 5. dubna, start bude v 18:00. Novinkou je rozšíření i do zpadlých moravských končin. Konkrétně se akce bude konat v Praze v Bio Oko a v Brně v kine Art.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A se sháněním lístků bych ještě neházela flintu do žita, snad bude možnost vyhrát/dostat i pár volňásků tady...
Jinak varianta zajímavá, ale bylo by mi blbý "zabírat" místo, když bych cíleně chtěl být jen na půlku (a to PRÁVĚ na půlku, na kterou bych věřil, že se na to pár lidí vykašle)... nehledě na to, že ta páska na ruce by taky nebyla to pravý vořechový do Lucerny... :o)
Spíš jsem myslel, jestli jde být oficiálně až něco jako "náhradník pět minut po dvanáctý"... :o)
Ad. zabírání míst - loni jsem si všimla, že jich zbylo docela dost volných (alespoň na balkoně :-)) už na začátku akce. Já totiž nevěřím tomu, že všichni, co se zaregistrují, pak taky přijdou. Jasně, správně by se měli odhlásit, aby mohl jít náhadník, ale známe lidi...* Takže si myslím, že přijít na druhou půlku není až takový prohřešek. ;-)
*Nebo možná prostě jen rozdali míň lístků, než je míst v kině.
Pokud někdo projeví enormní zájem, bude k tomu přihlédnuto. :-) Zatím můžete psát zde.
Ne, všechna tři kola registrací v Praze už proběhla.
(Aspoň předpokládám, že když nepíšeš místo, tak se ptáš na Prahu.)
https://www.facebook.com/events/456217771177944/permalink/467029133430141/
A kdo tohle vymýšlel, tak má moji poklonu :)
Doufám, že tam po ukončení soutěže dají správné odpovědi, mnohé by mě fakt zajímaly...
Ale na rozdíl od nás zlých, aspoň nespoilují chudákům divákům děj knížek!