Kinomaratón 3. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 2. března 2014 v 3. řada
imageKinomaratón 3. řady Hry o trůny - Ice & Fire

Odehraje se 5. dubna, start bude v 18:00. Novinkou je rozšíření i do zpadlých moravských končin. Konkrétně se akce bude konat v Praze v Bio Oko a v Brně v kine Art.

Read the full story here

2»

Komentáře

• teda nerada bych plašila, ale já to pochopila tak, že registrace začne dnes o půlnoci...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Taky bych řekla. Hrozně se mi "líbí", že používají jakési registrační stránky napůl v angličtině. By mě zajímalo kdo tam tyhle akce vymýšlí.
  • tak český registrační služby zájem neutáhnou, je logický, že použijou něco, co to ustojí...
  • Hmmm, tak se svým odmítáním modraních technologií (jako třeba netřeba 100% přístup na net po neomezenou dobu) mám s registrací tak trochu smůlu (ne, že bych na něčem podobném nezaplakal nad výdělkem při druhém Kinomaratónu). Tentokrát mám naštěstí trochu kliku v tom, že se mi to časově kryje s jinou akcí... Ačkoli teď mě napadá - je možnost dát si jen půlmaratón? (Při první řadě se na to dost lidí vybodlo po pár prvních dílech - a mě by zrovna vyhovovalo nějak využít spíše čas v Praze od půlnoci (spíše tak od jedné ráno...)... :o))
  • upraveno 17. března 2014
    @Jay Loni tam myslím probíhala registrace jen před začátkem - každý dostal pásek na ruku, s kterým se mohl pohybovat, jak chtěl, tzn. i jít ven. Teoreticky by ses tam mohl v 18:00 přijít zaregistrovat, dostat pásek a pak se tam vrátit až v jednu ráno. :-)
    A se sháněním lístků bych ještě neházela flintu do žita, snad bude možnost vyhrát/dostat i pár volňásků tady...
  • @sveva: No jo, páskama na ruku se to řešilo... :o) (Ach ta děravá hlava.)
    Jinak varianta zajímavá, ale bylo by mi blbý "zabírat" místo, když bych cíleně chtěl být jen na půlku (a to PRÁVĚ na půlku, na kterou bych věřil, že se na to pár lidí vykašle)... nehledě na to, že ta páska na ruce by taky nebyla to pravý vořechový do Lucerny... :o)
    Spíš jsem myslel, jestli jde být oficiálně až něco jako "náhradník pět minut po dvanáctý"... :o)
  • upraveno 17. března 2014
    @Jay To nevím, oficiálně to asi nejde.
    Ad. zabírání míst - loni jsem si všimla, že jich zbylo docela dost volných (alespoň na balkoně :-)) už na začátku akce. Já totiž nevěřím tomu, že všichni, co se zaregistrují, pak taky přijdou. Jasně, správně by se měli odhlásit, aby mohl jít náhadník, ale známe lidi...* Takže si myslím, že přijít na druhou půlku není až takový prohřešek. ;-)

*Nebo možná prostě jen rozdali míň lístků, než je míst v kině.
  • Kdo mě zarezervuje lístek, tomu poskytnu nocleh :D
  • Jak je to s tou registrací? víte někdo pls? jestli se tedy ještě lze registrovat :)
  • V brzké době bude vyhlášena soutěž o posledních pár lístků. Buďte ve střehu.
    Pokud někdo projeví enormní zájem, bude k tomu přihlédnuto. :-) Zatím můžete psát zde.
    @Ser Tribun
    Ne, všechna tři kola registrací v Praze už proběhla.
    (Aspoň předpokládám, že když nepíšeš místo, tak se ptáš na Prahu.)
  • jj praha :) no nic, snad to vyjde příště :)
    upraveno 29. března 2014
    Tak ještě je šance zasoutěžit si i o vstupenky do Brna.
    https://www.facebook.com/events/456217771177944/permalink/467029133430141/

A kdo tohle vymýšlel, tak má moji poklonu :)
  • upraveno 29. března 2014
    A pak že tady máme těžký otázky, pche!
    5. V seriálu můžeme narazit na mnoho pozitivních rodinných hodnot, příkladná je zde třeba láska bratrů k sestrám. Však kolik jen bratrů si zde s gustem vychutná dotek intimních partií své sestry?
    a. Dva
    b. Tři
    c. Čtyři
    d. Všichni
    Odpověď na tuhle otázku je fakt znepokojivá.. :-D

11. Davos má na to, že je pravou rukou krále, dost málo prstů. Jon Umber má větší štěstí, Chundeláč mu ukousne prstů jenom:
    Řekla bych, že to byl spíš Šedý vítr...
  • upraveno 29. března 2014
    @sveva ad ot. 11: Taky jsem se nad tím zarazila, ale když si pozorně přečteš zadání a možnosti, dává to smysl :D
    Doufám, že tam po ukončení soutěže dají správné odpovědi, mnohé by mě fakt zajímaly...
    Byl, no.

Ale na rozdíl od nás zlých, aspoň nespoilují chudákům divákům děj knížek!
  • @Nevada Ale bez těch zlých by to nebyla žádná sranda, někdo musí stát na temné straně síly :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.