Hra o trůny 4x01 - Dva meče - Ice & Fire
Hra o trůny 4x01 - Dva meče - Ice & Fire
Tyrion vítá hosty v Králově přístavišti. Jon Sníh je chladně přijat v Černém hradě. Dany míří do Meereenu, matky všech otrokářských měst. Arya potkává staré známé.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
už to čtu tak nic :)
Myslíš jestli se vůbec objeví v seriálu? Taky by mě zajímalo, jeho postava mi vzhledem k budoucím událostem u Meerenu přijde docela důležitá, i když celkově postavy z jejich rodu nemusím. V seriálu už bylo naznačeno, že Balon to má za pár, takže by se tam měl objevit, jestli to teda nechtějí zase výrazně změnit. Každopádně to vypadá, že ve 4. sérii se ho asi nedočkáme...
Jinak dle kladných reakcí se už na první díl dost těším :-)
Jinak dle kladných reakcí se už na první díl dost těším :-)
No vždyť podle knížky se objevuje až teprve později jestli se nepletu tak až dokonce v Tanci s Draky a časově je to někdy v půlce Hostiny nebo tak nějak... někde na netu bude určitě časová osa... ale do 4 série určitě nezapadá. Řekl bych, že možná 5tá podle toho jak moc do detailu to budou dělat, ale určitě ho nevynechaj... Dokonce si myslím, že v dalších seriích se objeví Belwas :D (a bude chroupat kobylky :D) ale je to otázka co tak pozoruju tak postavy co nejsou v seriálu nejsou ani do budoucna pro knihy tak podstatné, protože Martin to má s režisérama prodiskutovaný a určitě jim, řekl koho tam musej nechat a koho tam dávat nemusej (třeba, že ho v další knize pošle pod drn jako nic)
Na HBO GO je každý díl ještě před jeho premiérou ve vysílání Tzn. první díl bude na HBO GO hned od zítřejšího rána (od 7 hod) - prakticky ihned po americké premiéře.
Posledních deset minut je skvělejch! Jsem zvědavá, co všechno ještě Arya a Ohařem provedou...
Zbytek nezklamal ani nijak zvlášť nenadchnul. Jaime a Brienne v KP před svatbou působí divně, nějak mi to celé nesedí, ale naštěstí se to vyřeší hned další epizodu. :-)
Naopak z Oberyna mám zatím docela dobrý pocit. Jasně, bordel tam být nemusel, ale tu jeho hustokrutopřísnost mu zatím docela věřím.
Docela mile mě překvapil i Kit Harrington, vystřídal snad několik výrazů. :-D Naopak Emilia je pořád na facepalm nebo nevím, asi už jsem na ní alergická...
A co říkáte, na to, jak trapně vyšel Tyrion z té scény s uvítáním Martellů? Nebylo to k němu moc krutý?
Tak sa zdá že
Nijak zvlášť ponižující vůči Tyrionovi mi to ale nepřišlo. Myslíš to, jak ho chytil za bradičku? :-)
A hrozně moc chci věřit, že v téhle řadě si Jon/Kit napraví reputaci. Začal dobře, tak to nezakřikněme. ;-)
Já pořád věří, že Kit není špatný herec, jen ho zabili scénáristi.