Hra o trůny 4x01 - Dva meče - Ice & Fire
Hra o trůny 4x01 - Dva meče - Ice & Fire
Tyrion vítá hosty v Králově přístavišti. Jon Sníh je chladně přijat v Černém hradě. Dany míří do Meereenu, matky všech otrokářských měst. Arya potkává staré známé.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Co mě ale trochu zarazilo, že se Allister Thorne prohlásil za "lodra velitele"...
Jonův příjezd na konci 3. série byl.
A s těmi obry... přišlo mi, že se smál jen Slynt a když viděl, že ostatním to směšné nepřišlo, tak sklapnul. :-)
Mimochodem kvalita videa na youtube je podle mě velmi dobrá...
Překvapilo mě, že se znovu objevil Dontos, myslel jsem, že ho po úvodu v druhé sérii nechají vyšumět. Ale když už se vrátil, proč se nestal Sansiným Florianem?
Sandor je machr a výraz Aryi na konci - to je liška podšitá :twisted:
Jinak myslím, že na
Takhle. Minulý rok jsem začala Hru o trůny sledovat. Líbila se mi - dost. Seriál skončil, tak jsem ji přečetla...a nemálo jsem se divila, o kolik více sexu a Joffreyho zlomislností je v seriálu víc :D
Btw. nezavřeli ji oni do vězení poté co ho přivedla?
Bojím se, že jsem zlomil nad tvůrci seriálu hůl...
· Je pěkné, že Tyrion už prakticky nemá ani jizvičku...
· Konečně pro změnu i Rhaegal s Viserionem zblízka. Dofám, že tak nemáme vybráno až do konce sezóny... :D
· Nový Dáááário stále není Daario, ale vypadat takhle, tak by možná i dávalo smysl, co na něm ta Daenerys vidí...
· VALYRIJŠTINA...
· Jon obdivuhodně sympatický... WTF???! Ještě pár let procvičování a budu mít důvod začít si myslet, že Harrington nakonec i umí hrát!!! :-o
· Mistr Aemon... =D "I grew up in King's Landing..." =D
·
· Jaime to s „blond“ vzdal nadobro... :(
· Proč Sansa courá sama po zarostlém skalnatém pobřeží? To má jako být Boží háj? :-?
· Chudák Cizinec... pořád takový drobounký... :D
· Hostinec na rozcestí zklamal... :(
- Yellow balls? -
Thennové se povedli (obzvlášť jejich theme song), všichni dětští herci zestárli a hrajou líp než kdy dřív (i když stále nedokonale, ale aspoň trend je příznivý a kdoví jak budou hrát za dva roky, jsem optimista). Celkem dost spokojenost.
Asi na tom moc lpím :)
To, že se vrátili dřív než po svatbě mi taky trochu vadí, podle mě to je docela zbytečná změna.
Jinak bych ale doporučovala nesrovnávat scénu po scéně s knihou, to je cesta do pekel. ;-)