SPOILER Teorie dračí letci a Robb Stark
Zdravím, nedávno jsem se zamýšlel nad touhle ságou a napadly mě takové teorie, nevím jestli se tu už někde řešily, ale co jsem tu tak koukal tak ne, a možná se jedná jenom o mojí přehnanou fantazii, ale zamýšlel jsem se nad tím, kdo vlastně bude létat na dracích. Za předpokladu, že Jon Snow je opravdu syn Rhaegara a Lyanny a přežije ten dagger's atentát, tak by to mohla být samozřejmě Daenerys, která si bude osedlávat Drogona, a Viseriona s Rhaegalem si rozdělí Jon s Aegonem, a napadlo mě to proto, že tyhle dva toho dost spojuje.
-Oba mají stejného otce(Rhaegara), ale každý jinou matku, takže jsou to nevlastní bratři
-Jonova matka byla seveřanka, Aegonova jižanka, takže oba mají krev Targaryenů, ale Jon má v krvi sever, Aegon jih
-Sever ani Dorne nebylo Targaryeny nikdy dobyto(teda, aspoň myslim že to tak je)
-U obou se za jejich otce vydával někdo jiný, Za Jonovo Ned, Za Aegonovo Connington
-Jsou přibližně stejného věku
-Proč vlastně Martin nechal Aegona vstát z mrtvých? Nějak nevěřím tomu, že to bylo jen proto, aby ohrožoval Danin nárok na trůn
A tomu, že Jon je Rhaegarův syn už nějakou dobu věřím a vlasy Targaryenů nezdědil protože genetika králů zimy je silnější než ta Targaryenská. Pak mě napadla ještě jedna, mnohem šílenější teorie, ale u té nevím, hlavně protože už je to nějaký čas co jsem knížky četl a nepamatuju si všechny detaily, přece jenom je to hodně zamotanej příběh, a už nevím, co se vlastně stalo s Robbovým tělem, jestli ho pak spálili nebo co s ním udělali, ale napadlo mě, že když se z Catelyn stala zombie, tak co kdyby našla jeho tělo a ona, nebo Thoros, by mu vdechli život... A máme tu krvelačného, šíleného, vraždícího zombie vlkodlaka. Co když mu Martin nenechal tu vlčí hlavu přišít jen tak pro nic za nic? Buďto by mu vdechla život UndeadCat a umřela nadobro, nebo by to udělal Thoros a RobbGreywind by byl Catin mazlíček(syn). Opravdu nevim jestli se tu něco z toho už neprobíralo, je tu spousta topiců a já nemám čas ani sílu to tu všechno projíždět a hledat jestli se to tu už náhodou neobjevilo, a možná že se opravdu jedná jenom o mojí nadměrnou představivost. Tak co vy na to?
-Oba mají stejného otce(Rhaegara), ale každý jinou matku, takže jsou to nevlastní bratři
-Jonova matka byla seveřanka, Aegonova jižanka, takže oba mají krev Targaryenů, ale Jon má v krvi sever, Aegon jih
-Sever ani Dorne nebylo Targaryeny nikdy dobyto(teda, aspoň myslim že to tak je)
-U obou se za jejich otce vydával někdo jiný, Za Jonovo Ned, Za Aegonovo Connington
-Jsou přibližně stejného věku
-Proč vlastně Martin nechal Aegona vstát z mrtvých? Nějak nevěřím tomu, že to bylo jen proto, aby ohrožoval Danin nárok na trůn
A tomu, že Jon je Rhaegarův syn už nějakou dobu věřím a vlasy Targaryenů nezdědil protože genetika králů zimy je silnější než ta Targaryenská. Pak mě napadla ještě jedna, mnohem šílenější teorie, ale u té nevím, hlavně protože už je to nějaký čas co jsem knížky četl a nepamatuju si všechny detaily, přece jenom je to hodně zamotanej příběh, a už nevím, co se vlastně stalo s Robbovým tělem, jestli ho pak spálili nebo co s ním udělali, ale napadlo mě, že když se z Catelyn stala zombie, tak co kdyby našla jeho tělo a ona, nebo Thoros, by mu vdechli život... A máme tu krvelačného, šíleného, vraždícího zombie vlkodlaka. Co když mu Martin nenechal tu vlčí hlavu přišít jen tak pro nic za nic? Buďto by mu vdechla život UndeadCat a umřela nadobro, nebo by to udělal Thoros a RobbGreywind by byl Catin mazlíček(syn). Opravdu nevim jestli se tu něco z toho už neprobíralo, je tu spousta topiců a já nemám čas ani sílu to tu všechno projíždět a hledat jestli se to tu už náhodou neobjevilo, a možná že se opravdu jedná jenom o mojí nadměrnou představivost. Tak co vy na to?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tá vec s Robbom by asi mnohých nepotešila, mnohým už tu lezie krkom UnCat a považujú ju za zmŕtvychstanie cez čiaru (ja osobne som považoval Berica za most k UnCat a UnCat ako jediné oživenie). Lenže vraj autor sám priznal, že to bola chyba, tak sa snáď do toho nepustí. Táto linka Severu vyzerá už zakopaná.
Čo sa týka jazdcov, ja verím, že mená drakov v tom budú hrať úlohu. Nepamätám si ich chrakatery, ale dúfam, že to bude spojenie Charakter draka- Meno - Jazdec.
Inak téma pre špekulácie všeobecne tu už je jedna - súhrnná.
Robb by bol už priveľa, ostatne hoci je Cat UnCat, aj jej by malo byť jasné, že takýto Robb už nebude ani UnRobb, ani UnGreywind, ani UnRobbwind, iba Un - totálne katastrofa.
Ad dračí jezdci:
U Aegona existuje teorie (dost pravděpodobná), že není synem Rhaegara, ale potomkem Daemona Blackfyrea. Možná dokonce navíc i synem Illyria Mopatise a jeho druhé manželky.
Ne, myšleno, že by byl Blackfyre právě přes Illyriovu manželku, která by mohla být Daemonovou (prapra)pravnučkou. Takže synem Mopatise a zároveň Blackfyre.
A stejně u Jona myslím že ho GRRM "zabil" jen aby mu skončila hlídka na zdi
Který Brynden? Ten pod stromem? Ten je provrtaný koreny, už se odtud nehne.
@Gepeto podle jednotlivých znaků. Targaryeni mají červeného draka na černém poli, Blackfyre mají černého draka na červeném poli a Brynden Bloodraven měl bílého draka na červeném poli.