Vichry zimy
Nemáte prosím někdo info, jak Martin pokračuje s Winds of winter?
Koukal sem i na jeho ofi web, ale nikde sem se nedočetl ani přibližnou dobu dokončení nebo tak něco...
Koukal sem i na jeho ofi web, ale nikde sem se nedočetl ani přibližnou dobu dokončení nebo tak něco...
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
An = An-1 + 1
n = <1,nekonečno)
Členovia postupnosti A sú všetky možnosti. GRRM sa na týchto členoch pravdilene posúva. Raz to bolo neoficiálne tak spakruky 2014, v súčasnosti možno 2015, potom to bude 2016. Je limitovaný len apokalysou a vlastnou smrťou (čo nemusia byť dvemožnosti). Akurát píše dve knihy naraz (aj záverečný diel), takmusíme dúfať, že si odpykávame čakanie na Sen a tak naŇhobudeme čakať kratšie.... Možno tri roky.
@Jirka006 Letos o vánocích se možná dočkáme slavnostního oznámení, že má Martin 3/4 hotové. A jako bonus zveřejní další kapitolu. :twisted:
:twisted:
Ale ruku do ohně za to nedám, tohle jsou jenom spekulace, vzhledem k tomu že postavám se prostě dějí ta běžná neštěstí, která postihují každého člověka...
stará bréca (s věšákama),kráva (což už je)nešťastná, Jaimem nemilovaná a hlavně úplně bezmocná... a pak zemře! Jaime ji uškrtí řetězem pobočníka...já vím Quentyn ale toto je něco jinýho to už je moc šílený
písečkuseznamu a jak moc státotvorně s Jinými), tak v boji nakonec padne, přesně jak napsal @Mikjan (jsem jej dobře naočkoval tou větou)... Padne, ale jestli ve Vichrech tak až na konci, osobně to spíš tipuji až na Sen až sehraje svojí životní úlohu.Vlastně ono "Ještě jednou se mě zeptejte, kdy budou Vichry a zabiju dalšího Starka" je od Martina jen výmluva, aby mohl pak říkat "můžete si za to sami..."
To s Aryou znie veľmi vierohodne, čo ma teda dosť zarmucuje, lebo je to moja obľúbenkiňa a priala by som jej prežitie.