Hra Game of Thrones od Telltale Games

upraveno 12. září 2014 v RPG - hry na hrdiny
Minulý rok byla oznámena nová hra od studia Telltale Games na motivy Hry o Trůny (tedy spíše seriálu), ale zatím nám z ní nebylo ukázáno nic kromě Announcement traileru:

První z pěti epizod pravděpodobně vyjde na konci roku 2014, jelikož minulý rok takto vyšla hra The Walking Dead: Season 2 (17. prosinec 2013), jejíž poslední epizodu jste mohli dohrát nedávno. Spolu s ní po celý tento rok vypouštěli navíc Wolf Among Us a je tedy pravděpodobné, že Game of Thrones bude vycházet příští rok ještě s Tales of Borderlands.

Trailer nám neřekne skoro nic mimo prostředí Severu v pozadí. Tomu také napomáhá fakt, že na oficiálních stránkách (http://www.telltalegames.com/gameofthrones/) se objevilo heslo IRON FROM ICE a citát, o kterém mnozí možná už víte, ale já ho objevil až dnes.

Citát zní: „Trackers and hunters sworn to Deepwood with clan names like Forrester and Woods, Branch and Bole.”
V české verzi je citát přeložen: „ ... ,stopařů a lovců ve službách Pahorku, s klanovými jmény jako Lesník a Dřevař, Větev a Kámen. ... ” (Tanec s Draky kniha druhá, Králova kořist)

Je dobré si všimnout toho, že rod Forresterů (Jeden z horských klanů Severu přísahající Pahorku, sídla rodu Gloverů.) je i na webu zvýrazněn. Je tedy možné, že mu zde bude dán větší prostor než v knihách, kde byla o něm jen zmínka.

Osobně doufám, že prostředí hry se nebude odehrávat pouze na Severu, jelikož mě k Písni ledu a ohně sedí právě ta různorodost linek. Představoval jsem si koncept, jenž ukázali v DLC 400 days, kde jsme mohli hrát z pohledu celkem pěti osob + závěr. Děj hry, ve kterém by Telltale zklamat nemělo, poběží spolu se ságou.

Co si o tom, jak bude hra vypadat, myslíte vy?

13»

Komentáře

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.