Hra Game of Thrones od Telltale Games
Minulý rok byla oznámena nová hra od studia Telltale Games na motivy Hry o Trůny (tedy spíše seriálu), ale zatím nám z ní nebylo ukázáno nic kromě Announcement traileru:
První z pěti epizod pravděpodobně vyjde na konci roku 2014, jelikož minulý rok takto vyšla hra The Walking Dead: Season 2 (17. prosinec 2013), jejíž poslední epizodu jste mohli dohrát nedávno. Spolu s ní po celý tento rok vypouštěli navíc Wolf Among Us a je tedy pravděpodobné, že Game of Thrones bude vycházet příští rok ještě s Tales of Borderlands.
Trailer nám neřekne skoro nic mimo prostředí Severu v pozadí. Tomu také napomáhá fakt, že na oficiálních stránkách (http://www.telltalegames.com/gameofthrones/) se objevilo heslo IRON FROM ICE a citát, o kterém mnozí možná už víte, ale já ho objevil až dnes.
Citát zní: „Trackers and hunters sworn to Deepwood with clan names like Forrester and Woods, Branch and Bole.”
V české verzi je citát přeložen: „ ... ,stopařů a lovců ve službách Pahorku, s klanovými jmény jako Lesník a Dřevař, Větev a Kámen. ... ” (Tanec s Draky kniha druhá, Králova kořist)
Je dobré si všimnout toho, že rod Forresterů (Jeden z horských klanů Severu přísahající Pahorku, sídla rodu Gloverů.) je i na webu zvýrazněn. Je tedy možné, že mu zde bude dán větší prostor než v knihách, kde byla o něm jen zmínka.
Osobně doufám, že prostředí hry se nebude odehrávat pouze na Severu, jelikož mě k Písni ledu a ohně sedí právě ta různorodost linek. Představoval jsem si koncept, jenž ukázali v DLC 400 days, kde jsme mohli hrát z pohledu celkem pěti osob + závěr. Děj hry, ve kterém by Telltale zklamat nemělo, poběží spolu se ságou.
Co si o tom, jak bude hra vypadat, myslíte vy?
První z pěti epizod pravděpodobně vyjde na konci roku 2014, jelikož minulý rok takto vyšla hra The Walking Dead: Season 2 (17. prosinec 2013), jejíž poslední epizodu jste mohli dohrát nedávno. Spolu s ní po celý tento rok vypouštěli navíc Wolf Among Us a je tedy pravděpodobné, že Game of Thrones bude vycházet příští rok ještě s Tales of Borderlands.
Trailer nám neřekne skoro nic mimo prostředí Severu v pozadí. Tomu také napomáhá fakt, že na oficiálních stránkách (http://www.telltalegames.com/gameofthrones/) se objevilo heslo IRON FROM ICE a citát, o kterém mnozí možná už víte, ale já ho objevil až dnes.
Citát zní: „Trackers and hunters sworn to Deepwood with clan names like Forrester and Woods, Branch and Bole.”
V české verzi je citát přeložen: „ ... ,stopařů a lovců ve službách Pahorku, s klanovými jmény jako Lesník a Dřevař, Větev a Kámen. ... ” (Tanec s Draky kniha druhá, Králova kořist)
Je dobré si všimnout toho, že rod Forresterů (Jeden z horských klanů Severu přísahající Pahorku, sídla rodu Gloverů.) je i na webu zvýrazněn. Je tedy možné, že mu zde bude dán větší prostor než v knihách, kde byla o něm jen zmínka.
Osobně doufám, že prostředí hry se nebude odehrávat pouze na Severu, jelikož mě k Písni ledu a ohně sedí právě ta různorodost linek. Představoval jsem si koncept, jenž ukázali v DLC 400 days, kde jsme mohli hrát z pohledu celkem pěti osob + závěr. Děj hry, ve kterém by Telltale zklamat nemělo, poběží spolu se ságou.
Co si o tom, jak bude hra vypadat, myslíte vy?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Pokud se tam neobjeví Yara, když je to spíš podle seriálu. Prosím ať je to Aša! :D
@Oops Jestli je HBO nezpracuje, tak to má být Aša. Předpokládám, že bude mít jenom opravdu malou roli, aby to lidi, co znají jenom seriál, nemátlo, nebo jí budou říká lady Greyjoy... nebo nějak podobně, protože Aša žádná dáma není =D
A jedna Aša, poprvé a naposledy roztomilá...
Tak pár novinek: Hra bude rozdělena na 6 epizod (1 navíc oproti dřívějším) a jeden hlavních vývojářů prozradil, že budeme hrát za 5 postav, které jsou ze stejného rodu.
Takže to bude o rodu Forresterů :D. Podle spekulací by měli usilovat o udržení rodu asi jako Starkové. Někdo tvrdí, že budou soupeřit s rodem Boltonů. Děj se bude odehrávat po 3. sérii a nezůstaneme jenom na Severu.
@Oops To spíš s Greyjoyema než s Boltonama. Tím pádem tam více sedí i ta Asha.
Z Twitteru Telltale Games
Veď to bolo povedané už na začiatku. Alebo ste čakali, že tam vsunú niečo mierne knižné a len pozadie bude seriálové? :D Chudáci seriálisti, akí by boli zmätení.
BTW tá hudba mi strašne pripomína Ascend alebo ako sa volala tá FB hra. Dokonca by som povedal, že grafika podtitulky je úplne rovnaká.