Ještě doplním, že v prvním příběhu hry se z hlavních postav ságy má objevit Aša. Tomuhle projektu jinak moc fandím, protože má jít o rozšíření světa Písně, zkrátka příběhy postav, které jsou v sáze třeba jenom okrajově nebo vůbec (ale jsou na správném místě ve správnou dobu), čili budou jenom těžko kolidovat s tím, co Martin v budoucnu napíše.
@Everett_Young To jsem nevěděla, že máš vikingskou princeznu tak rád.
@Oops Jestli je HBO nezpracuje, tak to má být Aša. Předpokládám, že bude mít jenom opravdu malou roli, aby to lidi, co znají jenom seriál, nemátlo, nebo jí budou říká lady Greyjoy... nebo nějak podobně, protože Aša žádná dáma není =D
@svoa00 Ne? Vždyť už jsem jí tu tolikrát obhajoval. V seznamu oblíbených ženských postav z Písně je na druhém místě hned za Aryou. (a několikrát jsem tu provokoval Flankera jejími fanarty :-D )
Tak oni už tohle předvedli v DLC k Walking dead a celkem to šlo :). Pět příběhů každý tak na 20 minut, to se ti u postav nepoštěstí ani v seriálu :D. Třeba to tak udělají, že pro prvních pět epizod bude mít každá postava svoji a v poslední se všechny linky uzavřou.
@Everett_Young@M1on Veď to bolo povedané už na začiatku. Alebo ste čakali, že tam vsunú niečo mierne knižné a len pozadie bude seriálové? :D Chudáci seriálisti, akí by boli zmätení.
BTW tá hudba mi strašne pripomína Ascend alebo ako sa volala tá FB hra. Dokonca by som povedal, že grafika podtitulky je úplne rovnaká.
Komentáře
Pokud se tam neobjeví Yara, když je to spíš podle seriálu. Prosím ať je to Aša! :D
@Oops Jestli je HBO nezpracuje, tak to má být Aša. Předpokládám, že bude mít jenom opravdu malou roli, aby to lidi, co znají jenom seriál, nemátlo, nebo jí budou říká lady Greyjoy... nebo nějak podobně, protože Aša žádná dáma není =D
@Oops To spíš s Greyjoyema než s Boltonama. Tím pádem tam více sedí i ta Asha.
Veď to bolo povedané už na začiatku. Alebo ste čakali, že tam vsunú niečo mierne knižné a len pozadie bude seriálové? :D Chudáci seriálisti, akí by boli zmätení.
BTW tá hudba mi strašne pripomína Ascend alebo ako sa volala tá FB hra. Dokonca by som povedal, že grafika podtitulky je úplne rovnaká.