Hra o trůny 5x01 • V očekávání válek - Ice & Fire

upraveno 11. dubna 2015 v 5. řada
«134

Komentáře

• A jak se epizoda líbila vám, co jste se už probrali po maratonu?
  • Těším, těším :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Možná, že kdyby nechali Emilii hrát Drogona a CGI použili na Daenerys, byla by situace podstatně lepší než teď :twisted:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Malíček ide zasvätiť Sansu do tajov teleportácie?
  • Jsou knihy lepší než seriál? - Bezpochyby!!!! Byl by seriál lepší, kdyby se věrněji držel knih? Ano!!! I když celá sága včetně všech detailů není zfilmovatelná - v současnosti už Ano!!! ale ty náklady?! Nedozírné a nevratné. Bohužel není to Avatar na jeden film a ani na trilogii jak LotR. Tak máme smolíka a díky za HBO ;-) Psal jsem to tady a stojím si zatím, i když pohled skalních příznivců to vidí jako paskvil, já to beru jako novou knihu. A těším se jako většina fandů.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 11. dubna 2015
    @Arutha Jedna modelka zase hovorila o obrate o 365° stupňov, to je tiež zmena :D
  • @Gepeto Tomu už se říká přetočená pirueta :)
  • WanicWanic The real hedonism is not dead!
    Asbolutními výrazy jako "bezpochyby" by se možná nemělo plejtvat v tak hojné míře... no, na druhou stranu celkově, pro mě, velice hezky napsanej článek jako promo k pátý řadě.. obsahuje vše, co bych si představoval, že v něm bude... naladilo mě to správně GameofThronovsky (zase se o něco víc těšim až to začne)... :applause: .. co se prozatim zveřejněných informací týká, za mě palec nahoru (vypadá to, že se můžeme těšit na velkolepou podívanou).. tak snad si i zbytek televizního díla udrží kvalitu z minulých sérií a budu ho moct hodnotit stejně... :weirwood:
  • http://www.metacritic.com/tv/game-of-thrones/season-5 mě vždycky rozsekají "profi" recenze na tuhle ptákovinu...
  • Na torrentech jsou první čtyři díly. První už mám stažený a je to opravdu ono. Ostatní stahuji. Ale není to v HD kvalitě, jen v klasické SD.
  • upraveno 12. dubna 2015
    tak nic jen bych se opakoval :-D ;-) , předchozí příspěvek.
    @Kalam Mekhar Ono vôbec niekto berie vážne tie komentáre typu ,,Príbeh s neskonalou hĺbkou a emóciami." - New York Times?
  • @Gepeto určitě nějací fans této show tyto čisílka berou smrtelně vážně, ale člověk co je v obraze, se jen zasměje. Tohle je taky dobrý: ,,It is a triumph of superb storytelling." - San Francisco Chronicle 100%
  • @Kalam Mekhar To je vidět, jaká veledíla má ten recenzent zřejmě nakoukaná...
    Z torrentů už mám stažené epizody 1,3,4, dvojku nějak nemohu nikde najít :-).
  • dvojka se dá najít na uložtu
  • @Kalam Mekhar Neřeš jsou podmázlí. =D
  • Jsou někdy anglický titulky na ep. 2, 3, 4?
  • Hmm, tak ještě nebyla premiera a mám už první 4 díly zkouknuté. Mrkněte na www.topserialy.sk titulky tam přidávají hned jak jsou, ale jenom Čj
  • upraveno 12. dubna 2015
    @p1e9t9r2 to není dle mého zrovna štasné sledovaní show. Teď budeš muset čekat měsíc na další díl, pokud teda neuniknou na web další díly...
  • Jen bych chtěla upozornit, že v téhle diskuzi se cokoliv z 5x02 (a dál) považuje za spoiler...

Zároveň prosím vezměte na vědomí, že odkazy na torrenty a upload servery v příspěvcích budou mazány. Díky.
  • Přesně jak říká @sveva, tohle fórum slouží diskuzím a ničemu jinému - prosím nesdílejte tu odkazy ke stažení seriálu ani ke streamovanému obsahu.
  • Taky profesionální recenze na předcházející čtyři řady: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/kultura/307613-pata-rada-hry-o-truny-zamicha-postavami-i-turistikou/ docela sranda... :D
  • Melisandra k Jonovi: "Are you a virgin?" ok, kašlu na to, tohle je na mě moc =D Tímhle se pro mě scénáristé definitivně zařadili mezi čuňátka, co si nevidí na špičku nosu (doufám, že jim to neporadil GRRM). Trailer vypadal supr, řekla jsem si, že se zkusím oprostit od toho, že je to podle knih bla bla... Krucinál, ale tu nadrženou rudou běhnu (kterou z Melisandry scénáristé vyrobili) Jonovi do postele nestrkejte :evil:
  • taky sem videl prvni 4 dily a jsem z toho z rozpaku....nevim co si o tom mam myslet, spoilerovat nebudu
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.