Jsou knihy lepší než seriál? - Bezpochyby!!!! Byl by seriál lepší, kdyby se věrněji držel knih? Ano!!! I když celá sága včetně všech detailů není zfilmovatelná - v současnosti už Ano!!! ale ty náklady?! Nedozírné a nevratné. Bohužel není to Avatar na jeden film a ani na trilogii jak LotR. Tak máme smolíka a díky za HBO ;-) Psal jsem to tady a stojím si zatím, i když pohled skalních příznivců to vidí jako paskvil, já to beru jako novou knihu. A těším se jako většina fandů.
Asbolutními výrazy jako "bezpochyby" by se možná nemělo plejtvat v tak hojné míře... no, na druhou stranu celkově, pro mě, velice hezky napsanej článek jako promo k pátý řadě.. obsahuje vše, co bych si představoval, že v něm bude... naladilo mě to správně GameofThronovsky (zase se o něco víc těšim až to začne)... :applause: .. co se prozatim zveřejněných informací týká, za mě palec nahoru (vypadá to, že se můžeme těšit na velkolepou podívanou).. tak snad si i zbytek televizního díla udrží kvalitu z minulých sérií a budu ho moct hodnotit stejně... :weirwood:
@Gepeto určitě nějací fans této show tyto čisílka berou smrtelně vážně, ale člověk co je v obraze, se jen zasměje. Tohle je taky dobrý: ,,It is a triumph of superb storytelling." - San Francisco Chronicle 100%
@Kalam Mekhar To je vidět, jaká veledíla má ten recenzent zřejmě nakoukaná... Z torrentů už mám stažené epizody 1,3,4, dvojku nějak nemohu nikde najít :-).
Melisandra k Jonovi: "Are you a virgin?" ok, kašlu na to, tohle je na mě moc =D Tímhle se pro mě scénáristé definitivně zařadili mezi čuňátka, co si nevidí na špičku nosu (doufám, že jim to neporadil GRRM). Trailer vypadal supr, řekla jsem si, že se zkusím oprostit od toho, že je to podle knih bla bla... Krucinál, ale tu nadrženou rudou běhnu (kterou z Melisandry scénáristé vyrobili) Jonovi do postele nestrkejte :evil:
Komentáře
Z torrentů už mám stažené epizody 1,3,4, dvojku nějak nemohu nikde najít :-).
Zároveň prosím vezměte na vědomí, že odkazy na torrenty a upload servery v příspěvcích budou mazány. Díky.