Hra o trůny 5x04 - Synové Harpyje - Ice & Fire

upraveno 10. června 2015 v 5. řada
imageHra o trůny 5x04 - Synové Harpyje - Ice & Fire

Církevní bojovníci se stávají den ode dne útočnější. Jaime a Bronn míří na jih. Ellaria a Píseční hadi přísahají pomstu. Čtvrtou epizodu napsal Dave Hill, bývalý asistent Benioffa a Weisse, který tímto povýšil na regulérního scénáristu. Režie se stejně jako … celý článek

Read the full story here

13»

Komentáře

• @Rybba To je sic hezké, ale to za a) Brienne nemusí zajimat za b) Stannis neví, že je Sans6a na Zimohradě, takže ve chvíli kdy vezme hrad útokem, by měla být pryč, pokud nechce ublížit a jak říká Cersei užít trochu znásilnění. c) nejpravděpodobnější důvod, Sansa bude muset utéct před žárlivou Myrandou (Ramsayho holka z 4. série), která ji bude chtít zabít a za d) taťka přijde na to, že nová dcerka kuje neplechy a to potom Sansa bude upalovat jako by ji podprdelií vzplál divoký oheň. Možnost b nenípravděpodobná, protože takové detaily scénaristi dávno neřeší. Ale milostný trojúhelník dle záběru na Myrandu běhen Sansina příchodu bude hrát roli.

No jo no, bude to ještě zajimavý a je to otevřený! Člověk aspoň takhle neví, co vlastně přijde dál. :P
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 8. května 2015
    @Rybba Tak určitě se může stát cokoliv, když to rozjel Tommen s Margaery, třeba to rozjede i Ramsay a dá si trojku se Sansou a Myrandou naráz. V podání pánů scénaristů je možné úplně všechno.

:-P :-P =D
  • upraveno 8. května 2015
    8-O Tak to bych měl druhý Vánoce! To chcu vidět!! :P
    upraveno 8. května 2015
    To ti věřím. :D :-P
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 9. května 2015
    No Sophie Turner říkala něco o extrémně hrozné věci, kterou pro 5. sérii musela natočit :)
    upraveno 9. května 2015
    Proč ve skutečnosti Jon odmítl Stannisovu nabídku, aby se stal Starkem :twisted:

image
  • Po 3. díle jsem si dal pauzu, dnes jsem skouknul 4. a do konce týdne chci tu ztrátu dohonit komplet. Vše podstatné již zaznělo výše, takže jen dodám, že na srovnávání s předlohou jsem již nadobro rezignoval a seriálem se snažím pouze bavit, což se mi ne vždy daří, když některé Písečné zmije vypadají tak jak vypadají, Ariane chybí zcela a většina ultrazabijáků Neposkvrněných bojuje jako holky z naší školky a nechají se pobít pár špatně vyzbrojenými amatéry. Ještě že je tu Tyrion, obligátní scéna v bordelu a Mellisandřiny kozy, které jsou sice stále ohmatanější, ale člověk přesto tyhle staré známé tak nějak rád vidí =D .
  • No já jsem si Neposkvrněné taky vzdy představovala jako očmoudlé Sparťany z filmu 300: Bitva u Thermopyl. Tihle chlapíci s máslíčkem místo svalů a zmateně bodající kopíma jsou ubozí :wall:
  • Vždycky si to někdo představuje jinak, než to vypadá. O tom už kniha tak nějak je :D
  • No jistě a taky když je kniha dobře napsaná, tak velmi dobře popisuje, jak má co vypadat. Neposkvrnění jsou od malička trénovaní v boji, takže jednoduše nemůžou mít paže jak ajťáci :)
  • Ja bych si nevšiml, ze by měli paze jak aitaci. Stavba somatické svaloviny je u každého jedince odlišná.
  • Bez ohledu na vzhled svaloviny Neposkvrněných - tady zkrátka kromě Šedého červa bojovali, kulantně řečeno, hodně vlažně a nechali se celkem bez obtíží odkráglovat.
  • O tom žádná :D
  • Včera jsem skoukla Tróju, to byly hezký bojový scénky. A bojovníci tam vypadali jak bojovníci.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.