@Rybba Tak určitě se může stát cokoliv, když to rozjel Tommen s Margaery, třeba to rozjede i Ramsay a dá si trojku se Sansou a Myrandou naráz. V podání pánů scénaristů je možné úplně všechno.
Po 3. díle jsem si dal pauzu, dnes jsem skouknul 4. a do konce týdne chci tu ztrátu dohonit komplet. Vše podstatné již zaznělo výše, takže jen dodám, že na srovnávání s předlohou jsem již nadobro rezignoval a seriálem se snažím pouze bavit, což se mi ne vždy daří, když některé Písečné zmije vypadají tak jak vypadají, Ariane chybí zcela a většina ultrazabijáků Neposkvrněných bojuje jako holky z naší školky a nechají se pobít pár špatně vyzbrojenými amatéry. Ještě že je tu Tyrion, obligátní scéna v bordelu a Mellisandřiny kozy, které jsou sice stále ohmatanější, ale člověk přesto tyhle staré známé tak nějak rád vidí =D .
No já jsem si Neposkvrněné taky vzdy představovala jako očmoudlé Sparťany z filmu 300: Bitva u Thermopyl. Tihle chlapíci s máslíčkem místo svalů a zmateně bodající kopíma jsou ubozí :wall:
No jistě a taky když je kniha dobře napsaná, tak velmi dobře popisuje, jak má co vypadat. Neposkvrnění jsou od malička trénovaní v boji, takže jednoduše nemůžou mít paže jak ajťáci :)
Bez ohledu na vzhled svaloviny Neposkvrněných - tady zkrátka kromě Šedého červa bojovali, kulantně řečeno, hodně vlažně a nechali se celkem bez obtíží odkráglovat.
Komentáře
:-P :-P =D