Hra o trůny 5x07 - Dar - Ice & Fire
Hra o trůny 5x07 - Dar - Ice & Fire
Jon se připravuje na střet. Sansa se pokouší mluvit s Theonem. Brienne čeká na znamení. Stannis zůstává neoblomným. Jaime se snaží znovu spojit s rodinou. Scénář: David Benioff a D.B. Weiss Režie: Miguel Sapochnik
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:oops:
EDIT: No jo, knižní postavu si můžeš vysnít jak chceš. Ta filmová asi nic moc, co? :P
Jinak s Elarií máš pravdu. Přijde mi hodně hot a to že je starší vůbec nevadí. Pak je tu taková Sibel Kekilli, jejíž filmotéka mě vůbec nezaujala teda..
A) pořád bych radši Ellarii (ale nalíčenou, je pravda že zub času hlodá)
B) myslím charakter, nikoliv vzhled, v tomto směru (narozdíl od ""krásné"" Tyene) se s vámi rozhodně přít nebudu :D
@Marek s tím hodnocením Sansy souhlasím, že na Ramsayho se nedá moc dobře připravit. Sansa je podle mě mistr v přežívání. Zrovna té bych happyend celkem přál. Ještě ohledně Myrandy.. i ona by Ramsayho nakonec začala nudit, dle mého názoru teda.
V tomhle díle KL jednoznačně vede. Jorahova a Tyrionova linka mi tentokrát přišla jako pokus o vtip. V Dorne se prokazuje, že nejlepší částí Dorne jsou Bronnovy hlášky nebo Bronnův zpěv (Doran dneska nebyl). I když ta cholerická puberťačka taky pobavila.
Proč má Jaime fajnovou komnatu a Hadi jsou ve sklepě? To mi přijde poněkud nefér.
Jinak díl za mě jednoznačně lepší než předchozí, KL a samolibý usměv Cersei k nezaplacení :)
S přístupem scénáristů ke Starkům by člověk čekal, že bratři z Noční hlídky hromadně análně znásilní Jona Sněha. Leč skoro znásilněný byl někdo jiný a fakt jsem si myslela, že scénáristi neodolají a nechají Fialku znásilnit před zraky krvácejícího Sama. Mimochodem gratuluju, Same. Neříkala takhle náhodou kdysi Šae Tyrionovi, že žena, která byla málem znásilněná, nebude zrovna v náladě na sex? Ale kdo z diváků by si to pamatoval...
Tentokrát ale byly i plusy. Aemon měl hezké rozloučení a odkaz na Egga mě potěšil. A konec se Cersei... klidně přiznám, že jsem se při tom jejím vztekání zlomyslně smála :twisted:
=D