Hra o trůny 5x07 - Dar - Ice & Fire
Hra o trůny 5x07 - Dar - Ice & Fire
Jon se připravuje na střet. Sansa se pokouší mluvit s Theonem. Brienne čeká na znamení. Stannis zůstává neoblomným. Jaime se snaží znovu spojit s rodinou. Scénář: David Benioff a D.B. Weiss Režie: Miguel Sapochnik
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
To bylo myšleno v nadsázce samozřéjmě! :king:
Zimohrad
Sansa je dost odvážná, když říká Ramsayovi do očí bastarde. Jeho knižní verze by ji za to stáhla z kůže. Theon se zachoval jako poslušný pejsánek. Opět musím ocenit naprosto dokonalé herectví Iwana Rheona, kterému přeju po seriálu Game of Thrones spoustu zlatých plešounů. Bábin posmrtný obličej mě bude budit ze sna hodně dlouho.
Pochod na Zimohrad
Stannis ukázal, že se s tím tentokrát párat nebude. Upřímně jsem rád, že moje predikace byla
správná, Mel to opravdu vytáhla, že má upálit vlastní dceru. Stannis ji samozřejmě poslal do háje, ale nevím, jak dlouho to vydrží. Snad Smraďoch uteče včas, aby Shireen zachránil. :twisted: Každopádně plán kamenného draka to jistí.
Zeď
Slabší, Aemonův odchod ze scény velice emotivní, další dobrý herec pryč ze seriálu. Dost se o tuhle linku bojím, protože to zatím nevypadá, že by Sam někam měl jet(i když o citadele se mluví, tak uvidíme) a Jon jede na Tvrdomov.
Oberynovi andílci 3: Poslední Blowjob
Rybba měl během scénky s Bronnem Vánoca a abych nebly nespravedlivý já taky :-D. Co se týče Jaimeho, zřejmě straví zbytek seriálu jako rukojmí Dornů. :D
Meeren
První vynikající scéna. Tyrion zkopal toho šmejda, co ho bičoval ukázkově. Konečně se potkali!!!! Konečně!!!! Scéna, která měla být vrcholem poslední knihy a o kterou nás ten nic dobrého nepřející a vzteklý důchodce ošidil je zde. Nádhera a já se těším na další epizodu, prostě výborné. Ani Emilia Clarke nedokázala pokazit radost z téhle scény, na kterou jsem se těšil víc než na výplatu.
Královna Trnů vs. Nejvyšší dialog
To je když vidíte dva mistrovské herce, ve vynikajícím dialogu. Zvlášť teda Jonathan Pryce dostává pořádný prostor pro své herectví a jeho interakce s neméně výbornou Diane Kruger je přímo pastva pro oči. Navíc musím tentokrát ocenit scénaristy, rozdíly mezi chudými a bohatými aspektu víry, no prosně nádhera.
Cersei a Tommen
Nijak důležité, ale celkem dobré prohloubení vzathu Cersei a Tomenna.
Malíček a Královna Trnů
Vynikající, opět oceňuji Diane Rigg a i ten irský šibal to hraje výborně. Docela mě potěšilo, jak se Olenna nebála zmínit ten ehm incident. Vynikající.
Lvice a Vrabec
Dokonalé zadostiučinění pro každého diváka či čtenáře. Lena Heady to zahrála dobře a poslední scéna je pohled pro bohy. Už se těším na orientační běh královny matky městem. :D
Úžasná a krásná epizoda, kterou bych se nebál nazvat nejlepší epizodou celého seriálu, tvůrci už se konečně vykašlali na různé blbosti a jednou jenom a pouze příběh. Pokud se budou ve stejném duchu nést i další epizody, budu nadmíru spokojen. Za dnešek 100%
:wall:
ZIMOHRAD A RAMSAYhrátky - Reek je pořád mimo, ale, bohové, já chci dojemnou scénu u Čarostromu! Theone, pamatuj na své jméno! Modlím se, ať to DeDe nazabijí. Ramsay je doufám po partičce se stařenkou konečně něco jinýho než "boží kluk". Pořád to není Zlo jako v knize, ale pořádná zrůda už je i v seriálu. Brienne stále přešlapuje, neříkám nic.
STANDA A RED BITCH - tohle bylo zase o infarkt. V knize si Standa nepamatuje nic z intimních chvilek a je manipulován kouzly. V seriálu má Mel jen kozy a kun*u a z tvrdého a zapšklého vojevůdce je nadrženec. To že odmitl onu nabídku je snad samozřejmost, ale stejně se o Šíren bojím.
FUCKING DORNE - Jak řekla Myrcella, " Co se to tady děje?" . Dorne je prostě fail. Tyene má opravdu skvělý boobs, ale probohy, co mělo znamenat to s tím jedem? Pravá Zmije by se Bronnovi vytlemila do ksichtu, teď čekám příští díl nový pár a divoký sex
-_- nebudu se rozčilovat.
DÁREK A GLADIÁTOR - WTF? Nevím co tady vymýšlejí. Už v 7 dílu se potkají? Čekal jsem že to trochu prodlouží. Ale ne, narvali to nahned, tohle smrdí průserem. Uvidíme. Souboj na současné poměry GoT ušel, což je dost smutný. Chybí mi Žlutá velryba, bílá klisna asi nebude :/
KL - Aaaaaaaaaaaach. Konečně. Cersei za mřížemi, to je obrovský zadostiučinění. U knihy jsem tenkrát jásal, teď na obrazovce - díky dokanalé Leně a dokonalému Prycemu -to bylo úúúúžasný. Ha, konečně nějaká spravedlnost. Malíček tam je navic, ale jestli to bude znamenat víc scén s Olennou tak to beru. Žeru tě, babi. Jo a PS: Mladá Růže zničená ve vězení byla těžce cute :3 :oops:
PS: Nerozčiluj se. Těš se jako já!! :D
náhoda? nemyslím si
@Mellien že by v tom byl ten problém? :-k
Kde jsou železní a zajímavé dějové linky všech členů rodu? (Nejvíc chci Victariona jako superhustýho vikinga)
Kde je ten Tristan Martell , kterýho známe a kterej vypustí draky???
Ne, nic, ale hlavně že máme Tyenniny kozy (jako né že by byly špatný) a Missandei (která má mít 7 let, nebo tak nějak), která doufá v nevím co se Šedým červem, kterému nevíme přesně co všechno ušmikli ale asi všechno.
Nepoškvrneným berú všetko. A tá dejová linka bola Quentynova, Tristane je v knihách malé decko. Ale tiež som dúfal,