Novinky z natáčení 6.řády GoT
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
no proč ne :D
ToJ jak se předpokládalo
Blbě se to pomlouvá, když nevíte jestli nepomluvíte něco co do knížky dá i sám Georgík... Podle mě to nezní AŽ tak strašně.. Zase extrémně zkratkovitě, to spíš. Jestli je to pravda nevíme, každopádně jsem rád, že jsem nakrmil bestii hluboko ve mě, kterou to čekání úplně zžíralo :D a klidně ať to jsou všechno bláboly... Lepší než informační vakuum :)
Nezničitelná Brienne, 20 dobrých mužů, trapná obrácená psychologie , Melsadra a kůň, vykrádání scén z jiných seriálů to by působilo trapně i ve třetím Ramboi natožpak tady. A to pak vskutku zbývají herci. Navíc mne štve, že po dvou séériích přelapování na místě, si najednou vzpoenou, že jsou tu nějaké Říční krajiny, najednou si vzpomenou, že jsou tu Seveřani, najednou si vzpomenou, že jsou tu železní a podobně. To pak vypadá, že všechny ty změny byly jen zbytečnou výplní před hlavním dějem a stejně se nakonec najede na tu samou kolej. Tudíž všechny pozměněné linie tu teď vypadají spíš než místo toho, jako něco navíc. Navíc už vykrádají sami sebe Yara bude podruhé lovit Theona? WTF? Jorahova synopse nechutně připomíná Artieho ze třetího Shreka. To jako fakt??!!! Prostě je smutné, že tři série se v podsatě nic pořádného nedělo a místo, aby to nechali všechno hezky vygradovat, to drželi tak dlouho pod pokličkou, až jim vybouchl herec. Přitom potenciál je v tom obrovský, ale muselo by to být rozehrané na prostoru větším než deset epizod a předcházejících třicet více či méně nezašpinit vatou.
Některé věci se ovšem lišit budou, tenhle leaknutý scénář úplně neodpovídá informaci o návratu Ohaře, tudíž předpokládám, že Vrabčák tak snadno rozsekaný neskončí pokud vůbec.
:twisted:
/Upraveno na spoiler, i když po tom údajně uniklém ději mi to přijde zbytečné :D
/Upraveno na spoiler, i když po tom údajně uniklém ději mi to přijde zbytečné :D
Tak nakonec budou možná všichni tři, zajímavé. :-k
1http://www.edna.cz/game-of-thrones/clanky/den-36-je-to-definitivni-theon-dorazi-na-zelezne-ostrovy/
Tak se potvrzuje, že Theon se vrátí domů, tohle začíná být opravdu hrůzostrašné. Děsivé proroctví z unikého scénáře se začíná naplňovat. :other:
Není to až také zlé ale je to až moc "fanúšikovské" tak si nemyslím že je to dej 6. série. Dnes je na internete toľko teórií že by nebol problém zostrojiť celý dej Vichroch. Niektoré veci sa však určite objavia v seriáli. Trebárs Sever by mohol ostať rovnaký ale tomu že sa nakoniec skutočne objaví Lady Stonehearth už moc neverím. Každopádne uvidíme o pol roka.