Novinky z natáčení 6.řády GoT

upraveno 4. srpna 2015 v Seriál Hra o trůny
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
17810121322

Komentáře

• To že se Arya s beztvářníky rozkmotří očekávám i v knížce. Daario... mě to přijde volovina... mě to přijde děsivá volovina, ale ostatně i v knižních teoriích se tahle zvrácenost objevila :D nenééééééé :D já tomu nechci věřit. Nevím.. přijde mi, že by to mohlo být možné, je to zkratkovitý přímo v tom jejich stylu. Ale nevěřím že ty zásadní věci se budou rozcházet s knížkou. Pokud ta knížka vážně vyjde tak jak se začíná všude psát, tak jí měli rozhodně k dispozici...
  • sacrificing Olly

no proč ne :D

ToJ jak se předpokládalo

Blbě se to pomlouvá, když nevíte jestli nepomluvíte něco co do knížky dá i sám Georgík... Podle mě to nezní AŽ tak strašně.. Zase extrémně zkratkovitě, to spíš. Jestli je to pravda nevíme, každopádně jsem rád, že jsem nakrmil bestii hluboko ve mě, kterou to čekání úplně zžíralo :D a klidně ať to jsou všechno bláboly... Lepší než informační vakuum :)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Kdybych ze všech pěti knih vytrhal polovinu stran a použil je jako toaletní papír, zbylá základní kostra by možná odpoívdala tomu, jak měli D a D knihy k dispozici. O tom o všem ani slovo mluvíme tu o samotném seriálu. Opemeňme, že George něco stejného udělá v knihách, za současnch okolností Briennee těžko zabije Stannise. A stejně se to nedozvíme dřív, než tu knihu vydá (pokud a jestli letos, stále mlží) :D

Nezničitelná Brienne, 20 dobrých mužů, trapná obrácená psychologie , Melsadra a kůň, vykrádání scén z jiných seriálů to by působilo trapně i ve třetím Ramboi natožpak tady. A to pak vskutku zbývají herci. Navíc mne štve, že po dvou séériích přelapování na místě, si najednou vzpoenou, že jsou tu nějaké Říční krajiny, najednou si vzpomenou, že jsou tu Seveřani, najednou si vzpomenou, že jsou tu železní a podobně. To pak vypadá, že všechny ty změny byly jen zbytečnou výplní před hlavním dějem a stejně se nakonec najede na tu samou kolej. Tudíž všechny pozměněné linie tu teď vypadají spíš než místo toho, jako něco navíc. Navíc už vykrádají sami sebe Yara bude podruhé lovit Theona? WTF? Jorahova synopse nechutně připomíná Artieho ze třetího Shreka. To jako fakt??!!! Prostě je smutné, že tři série se v podsatě nic pořádného nedělo a místo, aby to nechali všechno hezky vygradovat, to drželi tak dlouho pod pokličkou, až jim vybouchl herec. Přitom potenciál je v tom obrovský, ale muselo by to být rozehrané na prostoru větším než deset epizod a předcházejících třicet více či méně nezašpinit vatou.
    Některé věci se ovšem lišit budou, tenhle leaknutý scénář úplně neodpovídá informaci o návratu Ohaře, tudíž předpokládám, že Vrabčák tak snadno rozsekaný neskončí pokud vůbec.
  • Jediné co se mi celkem líbí z toho miniscénáře je
    Že Euron svým troubením zničí Zeď :D
  • Lidi, proboha, takovou snůšku by nesnesli ani DD :D Jako třeba KP je celkem uvěřitelné, ale ostatní linky vyznívají jako kdyby někdo vzal všechny fan teorie co jich je a hodil to do scénáře aby splnil fantazie všech fans...
  • Tarin napsal(a):

Lidi, proboha, takovou snůšku by nesnesli ani DD :D Jako třeba KP je celkem uvěřitelné, ale ostatní linky vyznívají jako kdyby někdo vzal všechny fan teorie co jich je a hodil to do scénáře aby splnil fantazie všech fans...

taky bych to viděla na splácané fan teorie a nepřikládala tomu nějaký větší význam, samozřejmě je dosti možné, že někde se fanoušci trefili, vzhledem k tomu, kolik času měli na teoretizování a hádání z plamenů :onfire:
  • No je to celkem síla. Nevím, jestli tomu věřit, minimálně je to uvěřitelné po moment, kdy má "Zombie Hora" promluvit. Takže nevím no.
    Každopádně už dlouho si myslím, že Daario je zrádce, a to i v knize. Comme on, to mu všichni věříte, že Daenerys tak miluje? :dance:

@Denebola
    Denebola napsal(a):

No je to celkem síla. Nevím, jestli tomu věřit, minimálně je to uvěřitelné po moment, kdy má "Zombie Hora" promluvit. Takže nevím no.

Každopádně už dlouho si myslím, že Daario je zrádce, a to i v knize. Comme on, to mu všichni věříte, že Daenerys tak miluje? :dance:

Ne, ale kdyby ji chtěl zradit, proč ji dávno nepodřízl při souloži?

:twisted:
    Podle mne to není výmysl, protože těžko uvěřitelnou historku s podrobnostmi, jako kdo co kdy řekne nebo čísla epizod, navíc když si člověk vzpomene, jak D & D gradují jednotlivé scény nebo píšou dialogy, tenhle příspěvek se až překvapivě jejich stylu podobá. Myslím si, že tohle bude případ potvrzení úslov: Nejlepší lži jsou z části pravda. Přece jen je tam dost děje na pouhých deset epizod, podobná hustota děje se předpokladala v poslední epizodě 5. řady a víme, jak to dopadlo.
  • upraveno 26. září 2015
    Já jsem tomu tolik nevěřil, ale jak jsem spatřil tu uniklou fotku s Jonem v brnění, tak jsem začal mít pochybnosti :D

/Upraveno na spoiler, i když po tom údajně uniklém ději mi to přijde zbytečné :D
  • upraveno 26. září 2015
    Mohla by to být nějaká Branova vize, nevím... Ale po přečtení toho údajného děje šesté série mě to trklo - Klik

/Upraveno na spoiler, i když po tom údajně uniklém ději mi to přijde zbytečné :D
    @AviaRa
    AviaRa napsal(a):

Mohla by to být nějaká Branova vize, nevím... Ale po přečtení toho údajného děje šesté série mě to trklo - Klik

Tohle není dobrý, tohle vůbec není dobrý. Je vidět, že temná předtucha se začíná naplňovat.

• Ale do háje... i když, třeba znova umře :D
    @hodor_the_king
    hodor_the_king napsal(a):

Ale do háje... i když, třeba znova umře :D

O to se postará Ramsay Bolton a 20 dobrých mužů :twisted:
  • @Tyrion Lannister mě by se líbilo, kdyby to byl znova olly :D
  • @Tyrion Lannister Mistr Aemon se také spletl.. drak nemá 3 hlavy, nýbrž 20 :D
    upraveno 26. září 2015
    upraveno 26. září 2015
    .
    upraveno 26. září 2015
    image

1http://www.edna.cz/game-of-thrones/clanky/den-36-je-to-definitivni-theon-dorazi-na-zelezne-ostrovy/

Tak se potvrzuje, že Theon se vrátí domů, tohle začíná být opravdu hrůzostrašné. Děsivé proroctví z unikého scénáře se začíná naplňovat. :other:
  • SPOILER!!!
    Není to až také zlé ale je to až moc "fanúšikovské" tak si nemyslím že je to dej 6. série. Dnes je na internete toľko teórií že by nebol problém zostrojiť celý dej Vichroch. Niektoré veci sa však určite objavia v seriáli. Trebárs Sever by mohol ostať rovnaký ale tomu že sa nakoniec skutočne objaví Lady Stonehearth už moc neverím. Každopádne uvidíme o pol roka.
  • Tyrion Lannister napsal(a):

Nové zvěstí o šesté sérii
    image

V Irsku se natáčela kouřová bitva, na twitteru je fotka zde. Údajně se má jednat o boj mezi rodem Boltonů a armádou Divokých. Kolují zvěstí, že na straně divokých bojovali i zbytky Stannisovi armády podporavané Karstarky a Umbery. Hovoří se návratu Starků pro šestou sérii.
    Jestli sem to pochopil dobře, tak se tam jen říká, že jeden ze Stárků zemře velmi šokujícím způsobem, ale není tam napsáno, že Boltnové vyhrají. Může například nastat situace, že Boltnové prohrají, ale někdo z vítězného tábora zabije jednoho ze Stárků, aby se sám dostal k moci. Právě to může být ta šokující smrt.

Nenene 20 dobrých mužů podruhé bude dostatečně šokující. :twisted:
  • @Djokovic Ono moc těch starků k zabití už fakt nemají. dohromady jenom 4
  • A nemůže být ten další mrtvý Stark opět Jon? Když už to prvně nevyšlo :-D
  • @suertuda Třeba ho v seriálu zabije již nemrtvý Olly. "For the Walkers" :twisted:
  • @AviaRa : já bych to klidně dopřála i Ramseymu... :dance:
  • upraveno 28. září 2015
    Huš škarohlídi :-P Jon to dotáhne až do vítězného konce a hlavu bastarda z Hrůzova si vystaví na krbové římse doma na Zimohradu. Bylo by celkem trapný Jona zabíjet dvakrát v tak krátkém časovém sledu, to by bylo spíš na znuděné odfrknutí než na masové protesty na sociálních sítích. Pokud padne nějaký Stark, tipuju to spíš na Brana.
  • @Dreamer Bran se dramaticky doplazí k Zimohradu, kde ho dramaticky zabije Ramsay? :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.