Novinky z natáčení 6.řády GoT
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Co říkáte na ty postavy :D U vidíme Jona jenom na márách nebo i jinak
Docela mne děsí, že se už v tak nahuštěném a extrémně zestručněném ději, se tolik prostoru věnuje Samově rodině. Byl jsem rád, že dění v citadele seriálu ukáže, ale teď jak vidím, to bude spíše zase pro děj nepodstatná vztahovka syn-otec, Marwyn se tam nejspíš jenom mihne a vzhledem k tomu, kde se Jacquen nachází nyní (a vzhldem ke scénaristům si nemyslím, že to nebyl on), tak nás čekají zase nějaké dějové rošády, kdy zase vykuchají to nejdůležitější a nahradí to výplody svých marihuanou zřejmě posedlých hlav. Ale nutno říct, že herec k Tarlymu sedí jak kdyby se pro ni narodil :D. Zvláště ten nasranej ksicht, úplně mi to evokuje jeho chování v knize.
Je to sice zbytečné psát, všem to bylo jasné, ale teď je to oficiální potvrzené
http://www.melty.cz/hra-o-truny-6-kit-harington-prave-potvrdil-ze-se-jon-snow-vrati-do-game-of-thrones-a1017.html
Aha a úplně náhodou kvůli tomu ležení na stole je tam celé měsíce, úplně náhodou se objevuje na lokacích ve Španělsku, úplně náhodou obsadili herce na vysvětlení původu mrtvé už nedůležité postavy, úplně náhodou zminíli ihned po sobě Lyannu i Rhaegara, úplně náhodou Melisandra přijela za pět minut dvanáct, ačkoliv ji mohli v klidu oddělat se Stannisem, úplně náhodou ani GRRM jeho smrt nepotvrdil a úplnou náhodou byl také nafocen s hercem Bolestínského Eda. Říkej si, co chceš Gepeto, já v tom cítím Návrat Sherlocka Holmesa, povídka Prázdný Dům, můstek Khazad-Dum nad Morií a jednoho rakouského kulturistu.
Kde byli lordi Severu, vždyť většinavětšina podporuje Stannise!!
Už, aby začali vát Vichry, které snad přinesou dobrou zprávu že Severu