Novinky z natáčení 6.řády GoT
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Arya zpátky v Západozemí?!!! Že bychom se konečně dostali k Assassins Creed: Revenge of the Stark?
A to je mi zase párování postav Sansa+Aegon :-@
To je zhruba stejně pravděpodobné jako
Tyrion+Asha
Doran+Cersei
Stannis+Arianne
Roose Bolton+Daenerys :twisted:
Jinak Bolton + Dany by tvořili super tým :-D
2) Aegon o Sanse neví, i kdyby věděl, nemá žádný důvod věřit, že Alayne Kámen je Sansa, stejně jako Sansa s Malíčekm nemají žádný důvod věřit, že Aegon je skutečně Aegon.
3) Co by přesně Aegon získal sňatkem se Sansou, u které by se muselo nejdříve dokázat, že je to opravdu Sansa Stark? Pozemky nemá, armádu nemá podporu nikoho nemá. Nikdo neví kdej, kdo je, co tam dělá.
Geograficky, logicky i politicky je to vysoce nepravděpodobný pár. Kniha není seriál, kde 20 mužů zničí 5000 vojáků. A ani se nedá procházet portálem z Údolí na Mys hněvu. Tudíž jestli Aegon s někým skončí bude to Arianne.
Ale je fakt, že mu to nepřijde až tak moc debilní, jako mně, takže nečtenáři mají výhodu :)