Novinky z natáčení 6.řády GoT

upraveno 4. srpna 2015 v Seriál Hra o trůny
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
1246722

Komentáře

• @sfik žádné KL mi dává smysl. Po dramatickém ukončení s cersei a strongem jednu sérii pauza.... není to něco jako bran nebo železní (děj se konečně začne vyvíjet a pak ticho po pěšině)? Navíc, většina důležitých postav z tama odjela jinam, kde budou jejich linky pokračovat (varys, jaime, tyrion, malíček &spol.) a kdo neodjel, povětšinou umřel....
  • No já si taky myslím, že tam dají některým linkám rokn pauzu, jako u brana a budou se věnovat novým, vzhledem k novým hercům, které hledali, jen doufám, že ta pauza nebude u Jona t bych vzteky pukl
  • @p1e9t9r2 to bylo bylo velice zákeřné vzhledem k tomu, že spoilery ohledně Jona jsou jediný důvod proč sleduju informace okolo seriálu, abych vyzrála na Martina píšícího hlemýždím tempem, oni by si jeho jeho linku na rok vynechali a GRRM by se zase smál, tentokrát snad už s výtiskem Vichrů v ruce :D
  • @Dreamer Já už pomalu přestávám věřit že se dožiji dopsání ságy sen o jaru se stane jenom snem čtenářů
  • @p1e9t9r2 ticho, dopíše to a hotovo, jiná možnost neexistuje :D
  • @Dreamer INak se někdo z fanoušků naučí umění nekromancie :D
  • p1e9t9r2 napsal(a):

@Dreamer INak se někdo z fanoušků naučí umění nekromancie :D

Znáš to.. uříznout pinďoura, modrý plameny. trochu krvavý magie nikdy neuškodí :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    http://watchersonthewall.com/new-photos-of-maisie-williams-filming-today-in-northern-ireland/

Arya zpátky v Západozemí?!!! Že bychom se konečně dostali k Assassins Creed: Revenge of the Stark?
  • @Tyrion Lannister Bláznivý Arya vyrazí za svou vendetou
  • Tak dle edny, se natáčí už scény ze železných ostrovů, takže furt doufám v aegona že ho tam dají :D
    @p1e9t9r2
    p1e9t9r2 napsal(a):

Tak dle edny, se natáčí už scény ze železných ostrovů, takže furt doufám v aegona že ho tam dají :D

To, že natačejí Železné ostrovy, neznamená příchod Aegona. Eurona nebo Victariona nezazdili, Euron je dokonce zmiňovaný v 1. sérii, ale Aegon je podle mne nadobro mimo hru kvůli Jorahu Mormontovi a Tyrionovi v Meerenu.
  • @Tyrion Lannister To taky tuším, ale nekaž mi ten pocit :D Stále nevíme jak je důležitý pro děj a seriál má před s sebou ještě 3 řady pokud to ještě o jednu neprotáhnou a pokud by z něj Martin udělal jezdce jeho vynechání by bylo zvláštní
  • Tyrion Lannister napsal(a):

@p1e9t9r2

p1e9t9r2 napsal(a):

Tak dle edny, se natáčí už scény ze železných ostrovů, takže furt doufám v aegona že ho tam dají :D

To, že natačejí Železné ostrovy, neznamená příchod Aegona. Eurona nebo Victariona nezazdili, Euron je dokonce zmiňovaný v 1. sérii, ale Aegon je podle mne nadobro mimo hru kvůli Jorahu Mormontovi a Tyrionovi v Meerenu.
    Nesouhlasím. Po tom, jak postupně zničí charaktery všech postav (Stannis, Dany...) nahodí krásného, chytrého a sympatického Aegona a diváci (především ženská část) budou nadšeni ;-) Jen si na něho ještě chvíli počkáme... Ale Aegon je pro mě tutovka jak v knize, tak v seriálu. V seriálu navíc doufám v kombinaci Sansa + Aegon na trůn :-D Protože si nějak neumím představit, co by s její postavou mohli ještě udělat (bylo by fakt trapné, kdyby po tom všem se dobrovolně vrátila k Malíčkovi).
  • Můj soukromý odhad (=přání) je, že Aegon v sáze dopadne stejně jako "Hnědý drak" v Dunkovi.. Tragikomicky :)
    upraveno 25. srpna 2015
    @undefined
    suertuda napsal(a):

Tyrion Lannister napsal(a):

@p1e9t9r2

p1e9t9r2 napsal(a):

Nesouhlasím. Po tom, jak postupně zničí charaktery všech postav (Stannis, Dany...) nahodí krásného, chytrého a sympatického Aegona a diváci (především ženská část) budou nadšeni ;-) Jen si na něho ještě chvíli počkáme... Ale Aegon je pro mě tutovka jak v knize, tak v seriálu. V seriálu navíc doufám v kombinaci Sansa + Aegon na trůn :-D Protože si nějak neumím představit, co by s její postavou mohli ještě udělat (bylo by fakt trapné, kdyby po tom všem se dobrovolně vrátila k Malíčkovi).
    Dát ho tam teď bez konfrontace s ostatními postavami, navíc bez zjevné podpory někoho dalšího (Varys, Connigton) by bylo divné. Už v knize to působí jako deus ex machina. Navíc opravdu nechci koukat na tu bandu bezdemovců, co by se Dan s Danielem pokoušeli vydávat za Zlaté společenstvo. To bych viděl stejně rád jako ten digitální larp, který se neúspěšně pokoušeli v závěru desátého dílu páté řady vydávat za bitvu. Byť je tady možné úplně všechno, tak si tohle nemyslím. Ostatně, kdo z toho uniklého castingu by se hodil na Aegona? Je to jenom fanfikce, to že Aegon bude mít důležitou roli v knize, neznamená, že ji bude mít i v seriálu. ;-)
    upraveno 25. srpna 2015
    Co se týče sympatického a chytrého
    „Doufám, že mi Jeho Veličenstvo odpustí. Tvůj král je
    v pasti. Smrt po čtyřech.“
    „Jenže jsi říkal...“
    „Lhal jsem. Nedůvěřuj nikomu. A drž si blízko svého
    draka.“
    Mladý Griff vyskočil na nohy a kopl do desky. Figurky
    cyvasse se rozlétly do všech stran, poskakovaly a kutálely se
    po palubě Plaché děvy. „Seber je,“ poručil chlapec.
    Možná je to přece jen Targaryen. „Když to Tvoje
    Veličenstvo potěší.“ Tyrion klesl na všechny čtyři a pak lezl
    po palubě a sbíral figurky.
    Jsem jediný komu tohle chování až nepříjemně připomínalo Viseryse? :-P
    A to je mi zase párování postav Sansa+Aegon :-@
    To je zhruba stejně pravděpodobné jako
    Tyrion+Asha
    Doran+Cersei
    Stannis+Arianne
    Roose Bolton+Daenerys :twisted:
  • @Tyrion Lannister No pokud ho někdo nezabije tak si nevěstu najít bude muset a moc možností nemá dany ariane a sansa by připadali v úvahu, at se nám to líbí nebo ne
  • to bysme si nerozumněli :-) Neznamená to, že bych si to o něm myslela já (v knize je to pořád ještě dítě) ale myslím, že ho tak do seriálu vylíčí. Jako novodobého Rhaegara. Aby měli diváci komu fandit. Za sebe můžu říct, že se mi po poslední sérii nelíbí ani seriálový Stannis, ani Arya, ani spousta dalších postav, kterým jinak v knize fandím... a Euron pravděpodobně dopadne zrovna tak. A stejně jako si myslím, že konec v knize dopadne špatně, tak předpokládám, že v seriálu to bude naopak happyend. A pro ten by nová postava byla třeba...

Jinak Bolton + Dany by tvořili super tým :-D
    @p1e9t9r2
    p1e9t9r2 napsal(a):

@Tyrion Lannister No pokud ho někdo nezabije tak si nevěstu najít bude muset a moc možností nemá dany ariane a sansa by připadali v úvahu, at se nám to líbí nebo ne

1) Malíček chce Sansu provdat za Harolda, aby pro ni získal podporu Údolí při nároku na Sever. O Aegonovi ví málo, pokud vůbec, a to málo, co ví je, že Aegon je možná podvodník s armádou žoldáku. Strana, která zatím moc šancí na vítězství nemá (uvidíme jak si poradí s armádou Maceho Tyrella a posádkou v Bouřlivém konci). Přinejmenším zatím nemá žádné důvody dávat Sansu Aegonovi, který možná nepřežije nadcházející bitvu, pakli-že by Tyrelly porazil, tak možná, ale v tu dobu bude už Sansa pravděpodobně vdana za Harryho dědice, takže těžko se může vdát za Aegona, který je navíc v Bouřlivých krajinách, zatímco ona v Údolí.
    2) Aegon o Sanse neví, i kdyby věděl, nemá žádný důvod věřit, že Alayne Kámen je Sansa, stejně jako Sansa s Malíčekm nemají žádný důvod věřit, že Aegon je skutečně Aegon.
    3) Co by přesně Aegon získal sňatkem se Sansou, u které by se muselo nejdříve dokázat, že je to opravdu Sansa Stark? Pozemky nemá, armádu nemá podporu nikoho nemá. Nikdo neví kdej, kdo je, co tam dělá.
    Geograficky, logicky i politicky je to vysoce nepravděpodobný pár. Kniha není seriál, kde 20 mužů zničí 5000 vojáků. A ani se nedá procházet portálem z Údolí na Mys hněvu. Tudíž jestli Aegon s někým skončí bude to Arianne.
    @undefined
    suertuda napsal(a):

to bysme si nerozumněli :-) Neznamená to, že bych si to o něm myslela já (v knize je to pořád ještě dítě) ale myslím, že ho tak do seriálu vylíčí. Jako novodobého Rhaegara. Aby měli diváci komu fandit. Za sebe můžu říct, že se mi po poslední sérii nelíbí ani seriálový Stannis, ani Arya, ani spousta dalších postav, kterým jinak v knize fandím... a Euron pravděpodobně dopadne zrovna tak. A stejně jako si myslím, že konec v knize dopadne špatně, tak předpokládám, že v seriálu to bude naopak happyend. A pro ten by nová postava byla třeba...

Jinak Bolton + Dany by tvořili super tým :-D

Jsi vážně naivní, když věříš, že seriál skončí dobře. Navíc většina seriálových diváků je se seriálem stále spokojená, stejně jako s postavama, málokdo se pozastavuje nad tím, že postava se chová nelogicky, či snad, že je její vývoj nějak urychlený. O tom ostatně svědčí nominace na Emmy a divácká podpora, ať už se nám to líbí nebo ne. Stále diváci můžou fandit Tyrionovi (ten podle mne v seriálu vydrží až do konce a hru přežije, bez něj by byli v háji), Daenerys a možná navrácenému Jonovi. Boltonové nejspíš v příští sérii skončí, tak přidají Eurona. Co se týče Aryii, ta se objeví v Západozemí, možná povraždí nějaké Freye a Lannistery, takže fandit je komu, poměr sympatických a nesympatických postav zachován. Ostatně, co si představujete pod pojmem šťastný konec? Šťastný konec pro Tyriona, znamená nešťastný konec pro Cersei a Jaimeho. Šťastný konec pro Malíčka znamená nešťastný konec pro všech, co mu odepřou vydat trůn. Šťastný konec pro Eurona znamená nešťastný konec Danerys. Tady žádný šťastný konec není a nikdy nebude, protože tam kde je vítěz, bude vždy i poražený a nenávist se zrodí z touhy ochránit lásku. Je to nekonečný koloběh, Zima se blíží. Teď už je to jenom o tom, kdo ve finále bude stát na bedně a kdo si pro sebe získá to ošklivé železné křeslo.
  • @Tyrion Lannister Vzhledem k tomu, jak to ti dva arogantní volové vedou, to bude šťastný konec nejen pro Tyriona, ale i pro Jaimeho a Cersei, jakkoliv to nebude dávat smysl. Všichni diváci je přeci milují a přejí jim to a to je ze všeho nejdůležitější, ne? Ne? Lidi, neslyším vás. Sansa se provdá za Malíčka, protože to bude pro diváky šok a tu divnou postavu, která je podle potřeby blbá dáma v nesnázích a podle potřeby "empowered woman", jde těžko brát vážně a je tam stejně jenom proto, aby rozvíjela příběhy jiných postav. Ale zustaňte naladění na další sérii, kde budou seveřanští lordi, jo, přesně ty měkoty, co se nechají šikanovat od Ramsay Sue a odmítnou se spojit s člověkem, který chce bojovat s někým, kdo může za smrt jejich příbuzných. Já se tak těším! :roll:
  • Tak většina seriálových diváků nemá s čím srovnávat, když nečtou knížky, tak těžko můžou říct že je něco urychlený, když to nemají s čím porovnat...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @sfik Urychlený ne, ale může jim to připadat debilní. Např. můj táta viděl seriál, knížky nečetl a poslední 2 série mu přijdou poněkud zvláštní a ta poslední dost divná (slušně a mírně řečeno).
    Ale je fakt, že mu to nepřijde až tak moc debilní, jako mně, takže nečtenáři mají výhodu :)
  • To každopádně :D
  • Tyrion Lannister napsal(a):

@p1e9t9r2 ... Co by přesně Aegon získal sňatkem se Sansou, u které by se muselo nejdříve dokázat, že je to opravdu Sansa Stark? Pozemky nemá, armádu nemá podporu nikoho nemá. Nikdo neví kdej, kdo je, co tam dělá. ...

Ještě k tomu přidej, že Sansa Stark je stále podezřelá ze spolupráce na královraždě, a navíc stále ještě oficiálně provdána za bohy usvědčeného královraha a otcovraha, který se pohybuje bůhvíkde, ale každopádně je podle všeho stále naživu (pač jeho hlavu ještě nikdo nepřinesl). To by mě vůbec zajímalo, jak tuhle drobnost Malíček vyřeší :roll: :-)
  • Denebola napsal(a):

Tyrion Lannister napsal(a):

@p1e9t9r2 ... Co by přesně Aegon získal sňatkem se Sansou, u které by se muselo nejdříve dokázat, že je to opravdu Sansa Stark? Pozemky nemá, armádu nemá podporu nikoho nemá. Nikdo neví kdej, kdo je, co tam dělá. ...

Ještě k tomu přidej, že Sansa Stark je stále podezřelá ze spolupráce na královraždě, a navíc stále ještě oficiálně provdána za bohy usvědčeného královraha a otcovraha, který se pohybuje bůhvíkde, ale každopádně je podle všeho stále naživu (pač jeho hlavu ještě nikdo nepřinesl). To by mě vůbec zajímalo, jak tuhle drobnost Malíček vyřeší :roll: :-)
    Sansa že nemá ničí podporu? Sledujete to vůbec? =D
  • @Denebola No vzhledem k tomu, že manželství nebylo naplněno a stále je panna stačí jedna kontrola od správy církve a z manželství je venku. Navc otázka jak ten sňatek vůbec uznají lordi neb ti co věří ve staré bohy asi těžko a to jest celý sever
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @p1e9t9r2 lol... v seriálu už není panna. takže kontrola od církve není možná.
  • @Everett_Young Možná ještě v seriálu panna je, teda podle toho, kam to Ramsay směřoval :D :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.