Novinky z natáčení 6.řády GoT

upraveno 4. srpna 2015 v Seriál Hra o trůny
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
2456722

Komentáře

• @Tyrion Lannister Konečně se znovu dočkáme Freyů, YES!!!!
    6.řada se seveřanskými lordy, Starým městem a Randyllem Tarlym ( a doufám i v Tullye) začíná vypadat slibně... :dance:
  • Už jsem to postoval výše tuhle konkrétní roli, ale že jde o Freye jisté není..
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 5. srpna 2015
    @Tarin
    Tarin napsal(a):

@Tyrion Lannister Konečně se znovu dočkáme Freyů, YES!!!!
    6.řada se seveřanskými lordy, Starým městem a Randyllem Tarlym ( a doufám i v Tullye) začíná vypadat slibně... :dance:

image

Navíc pokud se mezi herci budou objevovat další zvůčná jména jako Ian Mcshane nebo Max von Sydow, tak tahle série možná konečně pozvedne chátrající laťku seriálu. Dokonce dr možná začnu i těžit.
  • Jak je to v článku psáno, Freyové se budou muset vrátit k dokončení jejich příběhu. Tak proč ne právě teď?
  • Já v to pevně doufám taky, jen že není s jistotou nikde napsáno, že postava popisovaná v tom úryvku je nutně Frey, ačkoliv to zatím sedí nejvíc.
    Možná Malíček cestou na Sever zápalí Dvojčata. :twisted:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @undefined Dvojčata měl zapálit Robb hned potom, co mu starý Walder otevřel bránu. A s Freyi naložit jako Římané naložili se Spartakem a vzbouřenými otroky. Pak by si na něj ani Bolton hubu neotevřel (možná by ho i adoptoval a stal se Robbovi náhradním otcem :-D ).
  • http://winteriscoming.net/2015/08/06/the-sand-snakes-sound-off-on-season-5-drop-hints-about-their-return/

Modleme se ke všem Sedmi, Starým bohům, Potopenému bohu, Rhlorovi, Velkému Beranovi, Mnohotvářnému bohu a i k Velkému Jinému, že se ty čubky nevrátí :D
  • "It’s still charming to see how big of a Game of Thrones super-fan she is, and how solid a grasp she has of Obara’s character. It’s just a shame Season 5 didn’t give her much of a chance to explore that character. If the Sand Snakes do return, let’s hope that the writers make better use of these talented actresses. "

:wall: :wall: :wall:
    jaký inteligent může napsat něco takového?
    :wall: :wall: :wall:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. srpna 2015
    @hodor_the_king Fanúšik tej súčasnej seriálovej hmoty? :D

Hoci to better use of these talented acresses sa dá vysvetliť aj ako žiadosť o bordelscénu.
  • @hodor_the_king Když jsem si četl tu pasáž, tak jsem udělal jenom :roll: =D

Nicméně když to takhle pěkně vypíchneš, tak se nemůže člověk přestat smát :D obzvlášť poslední ztučnělé slovo :D jdu do kolen :D
  • Mají leda talent na postelovou scénu s Bronnem. Myslím jako všechny tři a Bronn najednou. Přesně v duchu D a D, eh.
    upraveno 7. srpna 2015
    @Everett_Young
    Everett_Young napsal(a):

@undefined Dvojčata měl zapálit Robb hned potom, co mu starý Walder otevřel bránu. A s Freyi naložit jako Římané naložili se Spartakem a vzbouřenými otroky. Pak by si na něj ani Bolton hubu neotevřel (možná by ho i adoptoval a stal se Robbovi náhradním otcem :-D ).

:D By to dal Roose dohromady s Catelyn, v seriálu mu už hladila zamilovaně na Robbově svatbě ručku
    image
    @sfik
    sfik napsal(a):

@Tyrion Lannister Ona stránka údajně neexistuje :P :D

Vážně? zkus to znovu :-P :twisted:
  • podle mého zajímavé
    @Djokovic
    Djokovic napsal(a):

podle mého zajímavé

Ten začátek je nejlepší, na tohle jsem si nechtěl stěžovat, protože to nebylo zapotřebí, když finální epizoda měla tolik logických průšvihů. Nicméně, kde k*rva Melisandra sebrala koně, když polovina armády dezertovala se VŠEMI koňmi? Jak říkám, ve finální epizodě nejmenší průšvih, stále ovšem blbost velká jako Brno. Jinak se zbytkem souhlasím, to ostatně už o tom také přemýšlím delší čas, jestli ta dezerce žoldnérů nebyla součást Stannisova plánu. Ona ta věta zaútočíma za úsvitu zní dost divně, když z toho lesa vylezli hned na dohled hradeb a hnali se tam pěšky. Jenomže to je právě to, člověk už neví, jestli je to jen další blbost nebo tím Dan s Danielem něco sledují a to je tohohle seriálu pohroma největší.
    http://watchersonthewall.com/young-ned-cast-sources-report/

ÁÁÁNÓOOOOOOOOOOO, mladý Ned Stark potvzrzen. A tady vidíte, proč je ten charakter tak úžasný, když i 6 sérií po jeho smrti, se o něm pořád mluví.
  • ...ale ten herec.. to vážně?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @hodor_the_king Nezapomínej, jak byli tehdy s Robertem mladí.
  • @Tyrion Lannister není nějak moc mladý v rebelii mu bylo snad 19 ne? pokud to nebude zábar z jiné doby
  • Tak tomu herci je třináct. Takže předpokládám, že se nebude jednat o flashback z Robertovy rebelie. Spíš to vidím na jednu z Branových vizí. Jestli bude mít ten flashback víc smyslu než v případě Cersei, to je jiná otázka.
  • Hej no, predstavujem si ako trinásťročný Eddard zachraňuje tehotnú desaťročnú Lyannu z Veže radosti a veľmi sa mi to nepozdáva.
    @Arutha
    Arutha napsal(a):

Hej no, predstavujem si ako trinásťročný Eddard zachraňuje tehotnú desaťročnú Lyannu z Veže radosti a veľmi sa mi to nepozdáva.

Uvidíme já se stále modlím za návrat dokonalé Fazole, ale musíme si uvědomit, že polovina diváků už si ani nepamatují, kdo to byl Robert Baratheon, nebo nedej bože, kdo to byl Jon Arryn. Je tedy možné, že tam bude nějaký flashback z doby, kdy byli oba dva(Ned a Robert) u Arryna, aby nás tvůrci uvedli do děje, což by svědčilo o tom, že celá příští série bude prequelová, s vyjímkou děje za Zdí a Železných Ostrovů, možná ke konci i něco ze Severu.
  • Třeba až ho navléknou do brnění bude vypadat starší, ale pochybuji. 13ti roční Ned Stark... nevím jak vy, ale já vůbec netuším, co by mohl hrát. V té době se přece nic extra nedělo...
  • @OslicekCZ Možná zkusí kázat turnaj na harrenhall ačkoliv tam mu bylo 17 to by mohlo být, a třeba uvidíme rheagara :D
    @OslicekCZ
    OslicekCZ napsal(a):

Třeba až ho navléknou do brnění bude vypadat starší, ale pochybuji. 13ti roční Ned Stark... nevím jak vy, ale já vůbec netuším, co by mohl hrát. V té době se přece nic extra nedělo...

Tak musí nám být představena Lyanna a že s ní měl Ned vřelý sourozenecký vztah a pak střih do budoucnosti. Sice o tom v první řadě dost mluvili, ale je nutné to připomenout po pěti letech.
  • Páni, takhle si nepředstavuju Neda v žádném věku, spíš proto že jsem o něm nikdy jako o třináctiletým nepřemýšlel, ale když se na toho herce tak podívám tak je trochu podobný představiteli Brana.
    Tak Branovi vize nás brali pokud vím i na Zimohrad, takže možná uvidíme vztah Neda s Lyannou, když pobíhali jako sourozenci v božím háji. Možná se podíváme do Údolí (ačkoliv nevím jestli tam jsou stromy srdce, přes které by mohl Bran sledovat co se děje). Myslím ale že přes malého Edu se potkáme s Lyannou, která může být pro děj víc a víc důležitá. A třeba těch představitelů Eddarda uvidíme víc. A tohle je prostě jeho mladší já. Pokud se to nebude nějak závratně odklánět od knihy, může to být zajímavý doplněk :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.