Novinky z natáčení 6.řády GoT

upraveno 4. srpna 2015 v Seriál Hra o trůny
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
1356722

Komentáře

• No já furt čekám, že v této serii nám ukážou konenčně původ johna a většině čtenářů knihy spadne kámen ze srdce. No a pokud ho je fakt mrtvej, tak už je by bylo zbytečné o tom vůbec mluvit
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    p1e9t9r2 napsal(a):

No já furt čekám, že v této serii nám ukážou konenčně původ johna a většině čtenářů knihy spadne kámen ze srdce. No a pokud ho je fakt mrtvej, tak už je by bylo zbytečné o tom vůbec mluvit

Já bych byla naopak docela nakrklá, kdyby se zrovna tohle vyslepičilo seriálem dřív než knihou (pokouším se vyhýbat seriálovým spoilerům, ale nikdy to nebude neprůstřelný).
  • @Krisa No ted už ne vždy je toho plný FB na youtube na mne to taky vyskakuje těm spoilerům se nevyhneš a martin nepíše moc rychle
  • Pro mě právě největší argument, že Jon není mrtev je fakt, že to byly samé kecy o tom, jak se bude řešit Jonova matka (a otec) a že je to taková ta záhada přetrvávající xy let a že se tomu bude seriál věnovat (tuším někdy v loni se s tím tvůrci vytasili). Takže pokud by byl Jon mrtvej, tak i kdyby jeho matka byla královna ze Sáby, tak je to stejně jedno a na věci to hovno mění :)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @sfik
    sfik napsal(a):

Pro mě právě největší argument, že Jon není mrtev je fakt, že to byly samé kecy o tom, jak se bude řešit Jonova matka (a otec) a že je to taková ta záhada přetrvávající xy let a že se tomu bude seriál věnovat (tuším někdy v loni se s tím tvůrci vytasili). Takže pokud by byl Jon mrtvej, tak i kdyby jeho matka byla královna ze Sáby, tak je to stejně jedno a na věci to hovno mění :)

Amen :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @p1e9t9r2 Tak já teda FB moc neprojíždím, protože mě to neba a místo spoilerů z GoT tam mám samé cizí svatby a děti (nesnáším novinku, že se zobrazuje, co mí kamarádi komentovali nebo lajkovali). Takže zatím jsem spoilerů ušetřená a kamarádi, co seriál sledují vědí, že to vědět nechci a že je to v knize úplně jinak (pokud nečetli a jenom sledují).
  • @Krisa Hurá nejsem sám :D kdo tam má svatby atd
  • @p1e9t9r2 svatby jeste jdou, tam to pak stejne skonci u rozvodoveho rizeni jako mladicka nerozvaznost. Ale ty deti me desi vic teda... 1.je to nezvratna zalezitost a 2. Mi to pripomina muj vek :D :D
  • upraveno 12. srpna 2015
    A co teprve, když máte v přátelích navíc nějaké teen rodinné příslušníky, to se pak češtin a duck fejsům a dalším věcem, které jste vidět vědět nechtěli, nevyhnete :D
  • @sfik asi tak docela děs, když se tam náhodou podívam a tam spolužáci ze základky s kočárem či obrázek ultrazvuku ai říkám jestli mi taky něco neutíká :D ale ve 22 se fakt starý ještě necítím
  • Tower of Joy? Páni... že by identita matky jedné z postav byla odhalena..(nebo smrt matky která není jeho matkou)? Hlavně nevím jestli jako spoiler jo nebo spoiler ne...? :D
  • VAu věž radostí konenčě uvidím další targaryeny na rheagara se docela těším teda :D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    a je to vazne predstavitel mladeho Neda ??? nepekrutil to nejaky "zurnalista" a ostatny to prebrali??
  • @Edem moje teorie je, ze techh Nedu tam bude vic, v ruznych vekovych kategoriich...
  • Co jsem si všimla, tak obsadili více nových dětských herců. Co takhle kdyby to byl Malíčkův flashback? :-D
  • Už je to taky pár dní stará informace, ale starý Walder Frey je taky na palubě. Možná by nebylo od věci ty přemnožený krysy už definitivně vyhubit :)
    @sfik
    sfik napsal(a):

Už je to taky pár dní stará informace, ale starý Walder Frey je taky na palubě. Možná by nebylo od věci ty přemnožený krysy už definitivně vyhubit :)

Uvidíme, spíše si myslím, že nastane bitva o Sever jako v Tanci, ve které Freyové sehrajou svou roli. Bude další bitva o Zimohrad (proto i ta hudba, která hraje během Stannisova fiaska se jmenuje War to comes a ne War has ended :-D). A bude se válčit se Stannisem, který po tom, co přišel o svou armádu z jihu, se bude snažit vyhrát podporu severních lordů. Nebo se vytasí Rickon Stark aka nový král Severu. Popřípadě, jestli Jon přežil to pobodání, tak by mohl vznést nárok na Sever (nejméně přavděpodobná možnost). A pak je tu samozřejmě Malíček, který buď nahradí Stannise, co se týče nějaké opozice vůči Roosu Boltonovi (Seveřani se mezi ně nějak rozdělí, nebo budou všichni držet s Boltonem přinejmenší na oko). A nebo nám to zdramatizují a bude válka tří stran Malíček vs. Roose vs. Stannis/Rickon/nepravděpodobně Jon. Kuličkou na ruletě budou také Jiní, ale protože seriál má odklepnuto 8 sérií, tak jejich prolomení Zdi čekám až někdy na konci, pokud vůbec, stále je tu šance, že se o ně postará Max von Sydow a čarodějův učeň.
  • Já právě nevím proč by měl mít Stannis podporu seveřanů. Pro ně je to jenom další jižan. Sice asi nahoře nesnáší Boltony, ale proč se pachtovat s poražencem...?
    @sfik
    sfik napsal(a):

Já právě nevím proč by měl mít Stannis podporu seveřanů. Pro ně je to jenom další jižan. Sice asi nahoře nesnáší Boltony, ale proč se pachtovat s poražencem...?

Nevím, zeptej se DD, a když už v tom budeš, zeptej se jich, jak 20 chlapů zlikviduje pětitisícovou armádu. Každopádně teď už je možné v seroši úplně všichni.
    @sfik
    sfik napsal(a):

Já právě nevím proč by měl mít Stannis podporu seveřanů. Pro ně je to jenom další jižan. Sice asi nahoře nesnáší Boltony, ale proč se pachtovat s poražencem...?

Krom toho v knize šli technicky vzato také do bitvy s poražencem, nějak už by to navlékli a nebo se nám konečně ukáže Rickon. Těch možností je fakt hodně. :D
  • Vy pořád čekáte rickona, ale tomu je teď kolik? 7? Nebo už 8?
    upraveno 14. srpna 2015
    @p1e9t9r2
    p1e9t9r2 napsal(a):

@hodor_the_king necelých 6

Tommenovi by taky nemělo táhnout na 17 a po těch sérií si myslíš, že někdo bude řešit kolik je rickonovi a dle databooku http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Rickon_Stark mu má být v páté sérii 10 let. :D Přičemž pozor herci už bude přítí rok 15 http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Art_Parkinson já to vidím na Young Wolf version 2.0

image
    All heil to King in the North :D Can you imagine Roose´s panic? =D
  • Hm, tak proč ho rovnou nepřeobsadit jako tommena? Pokud se tak stane -> :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: ... ale u DD už člověk čeká všechno....
    @hodor_the_king @hodor_the_king
    hodor_the_king napsal(a):

Hm, tak proč ho rovnou nepřeobsadit jako tommena? Pokud se tak stane -> :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: ... ale u DD už člověk čeká všechno....

image
  • @Tyrion Lannister To nám bylo všem jasné, ale rád bych spatřil i Johna v Severním Irsku nebo na kidně i v chorvatsku :D
  • http://winteriscoming.net/2015/08/20/its-official-game-of-thrones-wont-film-any-scenes-in-croatia-for-season-6/

Tak to by mě zajímal důvod... Že by žádný KL? To se mi zdá blbost.. Spíš mi přijde víc pravděpodobná varianta, že Dubrovník jako turistické letovisko, do kterého navíc proudily v době natáčení i fanoušci seriálu, takže se možná bojí spoilerů že někde někoho někdo uvidí... Pochybuju že kdekoliv jinde to ale nehrozí (možná ne v takové míře)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.