Pokiaľ by sme zaujali prístup ala "búranie falošných idolov" a pustili sa do odhaľovania čo sa tak mohlo skrývať za fasádou dokonalosti a že nikto nie je čsto biely ani čisto čierny, s chudákom Obi-wanom aj Yodom by sa mohli diať veci.
Moc, moc zlobivý. Je třeba jej potrestat... Ja by som bola asi najradšej, keby Rey nebola príbuzná nikoho zo starej gardy. Jej família by mala interesantný príbeh ale ani kvapku Skywalkerovskej či Kenobiovsej krvi. Tak.
@Aviv a nebo se dozvíme zdrcující zprávu - Leia vždycky byla na zlý kluky a teď když víme, že Obi nebyl žádný Mirek Dušín.... :twisted: (vystřižená scéna epizody IV)
@Sagart Zatím ne, nicméně po různých jiných serverech se válí různé jiné věci. Ale většina toho je zamčená u mě, aby k tomu pokud možno nikdo neměl přístup.
@Sagart Tohle opravdu není můj šálek čehokoli. Ale ano, vytvořil, a také je to poschovávané na příslušných serverech popřípadě u mě v soukromých složkách. Nicméně tematika je poněkud odlišná :-) Stejně tak tu mám několik povídek ve starých kolech (ale v těch nic takového nenajdeš)
Komentáře
jinak mám radost že to moc nepotopili :D
@Aviv a nebo se dozvíme zdrcující zprávu - Leia vždycky byla na zlý kluky a teď když víme, že Obi nebyl žádný Mirek Dušín.... :twisted: (vystřižená scéna epizody IV)