Hmmm, ne že bych byla tak překvapená (je jenom určitý počet příležitostí, kdy člověka znechutí stejná věc), ale Disney LF vážně nezná hranice, jak ždímat nostalgii ze stále stejné demografické skupiny. Pokud se nemýlím, tak tohle měl být seriál o Mandovi a jeho adoptivním synovi, ne další super nostalgický festival. Ahsoka, Boba Fett... čekám, až se "nějak vrátí" i Jabba. Z Hvězdných válek je teď ostatně komiks, kde nikdo nezůstává mrtvý a nějakou konzistenci už po TROS definitivně hodili za hlavu.
Ó, Timothy Olyphant. Těším se víc a víc. Další fanservis mi vůbec nevadí. Ostatně, animáky, na které to bude odkazovat neznám, tak jsem tím spíš zvědavá, jak to bude působit. Sledovala jsem jen Clone Wars a to někde do začátku 5. série, což je už přes 7 let, takže si z toho pamatuju jen útržky. I když po oslavných ódách na závěrečnou sérii uvažuju, že to přece jen možná dokoukám.
@Nevada Takhle, já taky nemám problém s fanservisem a hraním na nostalgii jako takovými. Problém je, že už víme, jak obojí vypadá v podání Disney Lucas Film. Oni na tom nestavějí, oni tím žijí a chladnokrevně to prodávají, protože je to (zatím) jednoduché. Abych se projevila jako správný nerd, tak ocituju kapitána Picarda, který kdysi řekl, že vzpomínky jsou něco, co si máme hýčkat, ne něco, čím by se mělo žít :D
Víte, jaký je plán zachránit Star Wars? Použije se Force Veil ze Star Wars Rebels (Epizoda 13) a celá 7,8,9 se prohlasí za Star Wars Legends a non canon. A samozřejmě, že Kathleen Kennedy dělá všechno proto, aby "její" Star Wars nehodili do koše.
Každopádně jsem rád, že to vypadá jako kdyby Gustavo narozdíl od svých spolupracovníků konečně rozhodl vytvořit zbraň co není padesátá varice Death Star. Pokud to směřuje k tomu, že se impérium pokusí vytvořit armádu uměle vyrobených válečníků nadaných Silou, tak by to celé mohlo být ještě zajímavé speciálně, co se týče další války na Mandaloru.
Nejlepší scéna série pro mne, takhle má vypadat cool opakování věty. Takhle vypadá callback a upřímně řečeno to, že Mando použil on místo to pro mne v kostce shrnuje nejenom rozdíl mezi ním a Gideonem, ale předně vztah mezi Dinem a Groguem.
Komentáře
https://thewertzone.blogspot.com/2020/05/temuera-morrison-to-return-as-boba-fett.html
The Wertzone: Katee Sackhoff to join THE MANDALORIAN
https://thewertzone.blogspot.com/2020/05/katee-sackhoff-to-join-mandalorian.html
Velice zajímavý pohled na celou problematiku, který ale zároveň není úplně obvyklý
Dlouhé čekání se vyplatilo =D
Nejlepší scéna série pro mne, takhle má vypadat cool opakování věty. Takhle vypadá callback a upřímně řečeno to, že Mando použil on místo to pro mne v kostce shrnuje nejenom rozdíl mezi ním a Gideonem, ale předně vztah mezi Dinem a Groguem.
Zelenou dostala taky série o Landovi.
Nejvíc jsem asi nahypovaný na The Acolyte vidět Sidiousovi předchůdce by byl splněný sen.