Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
18384868889109

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!

And disney, every time fire a director in the middle of production =D
    To vám o nových SW řekne, vše co potřebujete vědět :twisted:
    upraveno 25. září 2018
    www.youtube.com/watch?v=u3kBzyJJDak
    Han Slimey Snake Monster Lady =D
  • upraveno 25. září 2018
  • Myslíte, že mi poisťovňa preplatí ošetrenie spôsobené pádom zo stoličky v záchvate smiechu? :-D

Zajímavé :twisted:
  • Já se na ně snad podívám blíž, tak moc se mi tohle video, tyhle paralely a prosumerizmus páčili.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Takže někdo dovozuje, že za nasranými fanoušky stojí "russian trolls"? Snad ani Svobodní zednáři nemají za celou svou historii tak dlouhý seznam provinění =D

:twisted:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • O filmařském jazyku Hvězdných válek.

Pravda je, že části z toho jsem si taky všimla, ale nikdy bych to takhle nedovedla vyjádřit.
  • Vždycky žasnu, když se někdo pustí do analýzy kamery, rozličnost a účelnost, jež si jinak nevšimnu. Ne takhle. Napríklad Jakku zatienené loďou, ale subjektivita objektivita porovnanie naprieč filmami.
    Jen nechápu pointu toho Frozen na závěr.
  • upraveno 19. prosince 2018
  • Ještě tak vědět, kdo je Bergman... Ale záber to je impozantní, to jo. Mám ráda i to točení Anakina a Palpatina, když dojde k odhalení sithství.
    Ona tam ta objektivnost i pasuje, protože se to točí kolem jediu a ti jsou o pořádku a stoicismu a nestrannosti, kdepak egoizmus, kdepak vášeň, kdepak výstřelky. So proper, so clean, so dutiful, stiff...
  • JoserJoser persona non grata
    SW fan film

• Hezky! :dance: Dělat tohle vlastními silami, to teda všechna čest. Pobavilo mě, že Palpy zkouší na Vadera to samé co Snoke na Kyla, akorát že v případě Vadera jsou až na Obiho všichni, co ho vázali k minulosti, mrtví. Tss, tihle darksideři jsou všichni stejní :D
  • Pokud ovšem to není ten samý darksider... Aneb teorie o Snokeovi neskončí NIKDY. :twisted:
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Co na to říkáte?

Samostaný film o Obi-Wanovi.

Za mě je obrovské plus, že na tom dělá Lucas, představa, že by mojí nejoblíbenější postavu zpracoval Disney, no je to trochu děsivá představa :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Není trochu brzo na aprílové žertíky?
    Po 16 letech byl konečně odhalen Anakinův otec

Je vidět, že Disney nejenom rádo využívá Lucasovi naplněné nápady, ale i ty nevyužité, protože v původním scénáři epizody III, Palpatine vskutku měl mít s Anakine v té kanceláři po tom, co vyhodili Mace I am your father moment.
    Trochu hezké z narativních důvodů (císař základá dynastii, co způsobí jeho vlastní pád).
  • Riskujúce dojem ohranosti po originálnom "I am your father", ale jinak zatraceně fajn a funguje to aj ako zavádzajúce poštuchovanie, aj ako pravda.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.