Takže někdo dovozuje, že za nasranými fanoušky stojí "russian trolls"? Snad ani Svobodní zednáři nemají za celou svou historii tak dlouhý seznam provinění =D
Vždycky žasnu, když se někdo pustí do analýzy kamery, rozličnost a účelnost, jež si jinak nevšimnu. Ne takhle. Napríklad Jakku zatienené loďou, ale subjektivita objektivita porovnanie naprieč filmami. Jen nechápu pointu toho Frozen na závěr.
Ještě tak vědět, kdo je Bergman... Ale záber to je impozantní, to jo. Mám ráda i to točení Anakina a Palpatina, když dojde k odhalení sithství. Ona tam ta objektivnost i pasuje, protože se to točí kolem jediu a ti jsou o pořádku a stoicismu a nestrannosti, kdepak egoizmus, kdepak vášeň, kdepak výstřelky. So proper, so clean, so dutiful, stiff...
Hezky! :dance: Dělat tohle vlastními silami, to teda všechna čest. Pobavilo mě, že Palpy zkouší na Vadera to samé co Snoke na Kyla, akorát že v případě Vadera jsou až na Obiho všichni, co ho vázali k minulosti, mrtví. Tss, tihle darksideři jsou všichni stejní :D
Je vidět, že Disney nejenom rádo využívá Lucasovi naplněné nápady, ale i ty nevyužité, protože v původním scénáři epizody III, Palpatine vskutku měl mít s Anakine v té kanceláři po tom, co vyhodili Mace I am your father moment. Trochu hezké z narativních důvodů (císař základá dynastii, co způsobí jeho vlastní pád).
Komentáře
And disney, every time fire a director in the middle of production =D
To vám o nových SW řekne, vše co potřebujete vědět :twisted:
Han Slimey Snake Monster Lady =D
Zajímavé :twisted:
:twisted:
Pravda je, že části z toho jsem si taky všimla, ale nikdy bych to takhle nedovedla vyjádřit.
Jen nechápu pointu toho Frozen na závěr.
Ona tam ta objektivnost i pasuje, protože se to točí kolem jediu a ti jsou o pořádku a stoicismu a nestrannosti, kdepak egoizmus, kdepak vášeň, kdepak výstřelky. So proper, so clean, so dutiful, stiff...
Samostaný film o Obi-Wanovi.
Za mě je obrovské plus, že na tom dělá Lucas, představa, že by mojí nejoblíbenější postavu zpracoval Disney, no je to trochu děsivá představa :D
Je vidět, že Disney nejenom rádo využívá Lucasovi naplněné nápady, ale i ty nevyužité, protože v původním scénáři epizody III, Palpatine vskutku měl mít s Anakine v té kanceláři po tom, co vyhodili Mace I am your father moment.
Trochu hezké z narativních důvodů (císař základá dynastii, co způsobí jeho vlastní pád).