Postavy
Kterou postavu nesnášíte nejvíce?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
ale ona je tupá ... och ..
Tak to jedině starou klasiku typu: Jof, mladej harant od Arrynů, Šutrosrdce, Lysa, Pedofinger, Asha a snad ještě pár dalších zmetku.
Ještě Renly, Briene a všetky Freyove kromě Amy a Lothara a Černýho Waldera.
Naštěstí je v sáze přehršel super postav
Zatancuju si na jeho/jejím hrobě: Joffrey, Tywin, snad brzy i Cersei...lannisterská party.
Nudí mě k smrti, mohli by se navzájem zlikvidovat: Daenerys, Greyjoyové
Silně iritující postavy, nejradši bych jim koupila jednosměrnou jízdenku do speciálního pekla, kde by si mohly na věky věků vyměňovat moudra s jinými podobně postiženými: Ygritte, Dáááário, služky Daenerys, Arianne a Asha....chudák Daario.
A v seriálu Ramsay. Snad každý záběr na něj mě irituje, protože vím, že hned nevyhnutelně přijde moment, ve kterém nám scénáristi musejí po dvacáté ukázat, jak moc je zlý - a bude to něco hrozně debilního. Hádám totiž, že D a D žebříček svých nenáviděných postav skládali podle klíče:
A) je to nudná postava - sem patrí (patrila) Cat a Daenerys
B) je to charakterovo zlá postava, t.j. Ramsey, Joff, Gregor a čiastočne aj Theon.
Jasné, že vedie Ramsíček. Keď som sa dostala k Theonovým kapitolám v Tanci, resp. k piatej sérii seriálu, dospela som k záveru, že som si nikdy nemyslela, že mi tak veľmi bude chýbať Joffrey.
Cersei ani nepovažujem za hodnú pohŕdania. Skôr sa na nej zabávam.
...a svým způsobem Sansa (ne, tu Tyrionovu svatební noc jí neodpustím nikdy)
Tywin a Roose jsou chytří vojevůdci s hodně pragmatickým přístupem k životu (... nepřátel :o)) - mít je za nepřítele bych nechtěl, mít je za literární postavu je super!
Být naživu, asi by mě štval i Šílený král, ale to nehrozí... a ano štval mě na začátku i Jaime... v době, kdy to byl jen twincestní samolibý frajírek,... poté co mu člověk vidí "do hlavy" je to jedna z nejsympatičtějších postav (přestože není andílek,... a nebo právě proto?)
Ten chlapec mi Roberta Arryna v hodně věcech připomíná
Malého Roberta bych neodepisoval. Je to malý kluk, v Hostině je mu osm, který přišel o matku a otce. Navíc je obklopen bandou lidí, které je úplně u prdele co se s ním stane, s výjimkou Sansy. Navíc asi trpí epilepsií. Ano chová se hrozně, ale kdo z nás v jeho věku hrozný nebyl? :D
Zatím neměl možnost předvést zda by byl dobrým vládcem, ale věřím, že s pomocí Sansy, pokud se nějak dokáže zbavit Malíčka, by z něj něco vyrůst mohlo
Já v tom taky nic hrdinského nevidím, ale středověk se na to holt díval jinak.
Řešit jestli umřít v důsledku umlácení klacky, nebo postupného vykašlávání plic je zbytečné. Obojí je hrozné, takže nevybereš
(○)(○) a práve v seriály mi príde sympatickejšia ako v knihe aj čo sa týka charakteru, v knihe je naivná, nadržaná pubertiačka v ktorej burácajú hormóny a aj sebavedomie sa jej zvýši do dosť vysokých rozmerov a nesmiem zabudnúť na pripečené rozhodnutia ale sú aj horšie postavy ako napr seriálový telepetyr, ktorý je v kazdej časti v šiestej serií na inom mieste, celá dejová linka dorne stojí úprimne za hovno spolu s postavami, Boltonov bastard a jeho "20 good men", joffrey, pycelle a aj tyrion mi už začína liezť na nervy s chlastaním a jeho ohranými poznámkami, ktoré boli vtipné v prvých 4 sériach, lorasa, waldera, lancela, vrabčiaka, a roberta arryna