Hra o trůny 6×08 – Nikdo - Ice & Fire
Hra o trůny 6×08 – Nikdo - Ice & Fire
Zatímco Jaime zvažuje své možnosti, Cersei odpoví na žádost. Tyrionovy plány přinášejí ovoce. Arya čelí nové zkoušce. Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Mark Mylod
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
,,Ale v knihe to bolo tak..."
,,Ale veď obhajuješ seriál."
,,Nechceli platiť za snehové delo! Hur dur."
Ja som hneď pochopil, že to nemyslel vážne, ale nedivím sa tým, ktorí ho vzali vážne.
Mimochodem, je spousta knih, které popisují, že pokud se dostaněš přes clonu strážných, už se více méně můžeš volně pohybovat, pokud nejsi něčím nápadný. Dav lidí, kteří se mezi sebou neznají
Jak udělat zápalnou šňůru, nebo něco co se tomu podobá,najdeš na webu , a není to nic složitého.
Ale zase je i možno předpokládat, že to tvůrci nedotáhli :-) a odflákli.
Anebo je to uděláno na počítači.
Asi jsem se dopustil chyby , že jsem to bral příliš vážně, a snažil se vyložit technické provedení :-)
Což se podobá tomu, když se spekuluje, jestli se dalo či nedalo úspěšně skočit z hradeb Zimohradu. :-D
Bez těch draků by to nešlo. Takže se do nich prostě peníze vrazit musí.
K dobytí Západozemí a svržení dosavadního krále.. A dál se uvidí .
Hlavně ta jejich "zimní" výbava a kamufláž. :D Tím se myslí tak Ramsayho halenka, co tak rád nosí? :D
Co se vůbec stalo s Kailinskou držbou? Proč tam nemají Boltoni posádku?
Nechce se mně věřit, že si tam Malíček jen tak přijel. Tak blbí nejsou ani v seriálu.
Draci jsou jasní. Ty zkrotí Euron svým velkým pé.. víte čím. I am Euron Greyjoy. I am big cock.
1.) Havrany vedeli v minulosti hovoriť a doručovali správy "ústne". Časom sa ich schopnosť vytratila a doručujú správy písomne, ale stačí im povedať kam majú letieť a oni cieľ nájdu. Pravdepodobne dostávajú hodiny zemepisu :-) Je to vysvetlené v prvej knihe, keď sa to vysvetľuje deťom na Zimohrade
2.) Sansa mala prvú svadbu v septe a druhú pred stromom. Podľa náboženskej logiky je obrad v cudzej viere neplatný :-)
Asi tak
I v západozemí by ( neplatnost)to nešlo, kupříkladu nepřipadá do úvahy , aby zbytek království neuznával sňatky třeba Starků (pokud byly pod stromem) a tím pádem by celé generace Starků byli bastardi, a tedy neschopni legálně dědit. Mám dojem, že staré náboženství vyznával celý Sever, protože jejich předkové byli První lidé, zatímco ostatní seodvozovali od Andalů, kteří přišli později a přivezli víru v 7,
Anebo aby starkové neuznávali sňatky uzavřené v septech.
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/game-thrones-star-weighs-king-902663
Každopádně aktuální kurz na to, že umře jako další v řadě (bráno z main castu) je 1:6. Horší kurz už má jenom Loras a Ramsay.
Kdyby ta svatba byla vynucená s tím, že by svatbu nepovolil otec, poručník nebo panovník, asi byla stížnost možná.
JUenže ty svatby jak s tyrionem, tak mladým Boltonem byly minimálně panovníkem povolené, pokud ne rovnou nařízené......
Asi ano. Pokud byla svadba v Řekotočí, v domově nevěsty, asi ani nebyla jiná možnost