Hra o trůny 6×08 – Nikdo - Ice & Fire
Hra o trůny 6×08 – Nikdo - Ice & Fire
Zatímco Jaime zvažuje své možnosti, Cersei odpoví na žádost. Tyrionovy plány přinášejí ovoce. Arya čelí nové zkoušce. Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Mark Mylod
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vrabčák může mít určité sociální cítění, ale nesnáším tyhle fanatiky. Ostatně jak by asi šířili Sedmicípou hvězdu na Severu a zlikvidovali by veškerou víru ve staré bohy, kdyby nabrali velkou moc celkově na Jihu. Ostatně můžeme se i ptát, jak by zacházeli s nebohou Sansou, obviněnou z královraždy nebo nedejbože s Tyrionem. To že jde proti twincesťákům je momentální uspokojení, ale líp by nejednal ani s postavama nám bližšíma.
A jak ta jeho septa terorizuje královnu Margaery, pořád ji sleduje a nenechává s nikým o samotě...
Někdy mám pocit , že by s Tommenem a Margaery chtěla být i v posteli :-)
Anebo aspoň stát vedle postele. :-D
Marně nad tím přemýšlím, a nic mě nenapadá....
Ale mám dojem, že Vravčák Margaery silně podceňuje. To děvče má za ušima.
A ta její trnitá babička to zřejmě nějak pochopila.
No a pokud jsi tak znalej, mohl by ses slitovat a poučit mě :-D
Ale část signálu to tvořit mohlo. Ale jen část.
Uvidíme, ono se to v dalších dílech vyjasní.
Myslím, že Olenna a Margaery už spolu pilkily dost dlouho, na to aby Olenna neměla o vnučce pochybnosti.
A myslím si, že O.chtěla původně zůstat v KP, aby případně svého né příliš chytrého syna dokopala k nějaké vojenské akci, kdyby byla MARGAERY OHROŽENA NA ŽIVOTĚ.
Olenna je v téhlete rodině ta, co (obrazně) nosí kalhoty a doslova mozek.
A možná, ve spojení s doporučením odejít domů to mělo naznačit, aby doma mobilizovala další vojenské síly.
Kdo mohl tušit, že si tak blbě Robb podřízne pod sebou větev, když převládaly sňatky z rozumu ?
Kilině se mohlo stát, že milou dámu Robb použije a ožení se s Freykou.
Jenže ve stylu třetí a čtvrté série ZJEDNODUŠUJME, AŤ TO DIVÁCI POCHOPÍ, se to zkrátilo na americké "Robb se zamiloval a kašle na slib"
Ale co si pamatuju, tak v knize Tywin domluvil s Freyi tu zabijačku, po tom, co dostala Freyka od Roba košem.
Sehnat nějakou MataHari , dopravit ji k Robbovi, a spoléhat na to , že ho ukecá, aby si ji vzal byl podnik příliš nejistej, než aby stálo za to se do něj pustit.
=D
Já osobně to považuji za hrozně nepravděpodobné, to by se mohl spíše i objevit Stanis a nebo je i pravděpodobnější, že dvacet dobrých chlapů porazí i rytíře z Údolí.