Hra o trůny 6×08 – Nikdo - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v 6. řada
imageHra o trůny 6×08 – Nikdo - Ice & Fire

Zatímco Jaime zvažuje své možnosti, Cersei odpoví na žádost. Tyrionovy plány přinášejí ovoce. Arya čelí nové zkoušce. Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Mark Mylod

Číst celý článek zde

11315171819

Komentáře

• Kolik dní pluli po moři je vynecháno. Stejně jako cestování při verbovačce Jona a Sansy u Mormontů ( Musí se tam plout - Medvědí ostrov)
  • sfik napsal(a):

Vzdálenosti neřešte. V jednom díle Yara s Theonem utíkají z ostrovů a v druhém už smilní ve Volantisu :D to už jsem dávno pustil z hlavy.

Já bych to bral jako vinu toho, že v seriálu neukazují časové rozmezí, které by hodně vysvětlilo. Ono než oběhali sever kvůli vazalům chvilku to trvalo a nikoho by se nabavilo koukat, jak si plují na lodi po moři či cestují od hradu k hradu ... atd, tak to tam nedají. Jedna zmínka o čase, byla v prvním díle, kdy cercei řekla, jsme už 3 měsíce na cestě. Myslím že kdyby tam zmínili několikrát, třeba cesta trvala ... atd dost by to ulehčilo, nebo v titulku bylo o 3 týdny později :D, ale zase to by se tady rojilo množství zpráv co dělali ty 3 týdny. Takhle ani nevíme kolik let oběhlo od začátku v seriálu můžeme jenom hádat tuším že správně to jsou 4 roky
  • Ramsey rád dává zabít své zajatce psi, tak by se o něj v příštím díle mohl postarat Duch, to by byla jistě povedená scéna.
    Je taková blbost, ale hezká scéna by také byla, když by v boji padl Davos a přišel by ho pomstít Stanis.
  • Bitva o Zimohrad přicházející v příštím díle byla často nazývaná bitva šesti armád, které to však jsou?
    Já jsem jich spočítal maximálně pět (Boltnové, Karstarkové, Umberové a proti Starkové, Divocí a ...?), takže zachránce asi opravdu příjde.
    http://winteriscoming.net/2015/10/28/spoilers-are-coming-details-on-how-the-big-season-6-battle-at-saintfield-will-go-down/
  • Ještě jedna a poslední spekulace, někde na netu jsem četl zajímavou myšlenku, že Malíček sice přijde na poslední chvíli, ale kromě Boltonu zabije i Divoké a tím si získá podporu celého Severu.
    Tady zajímavá fotka, jak John je bez koně proti jezdcům
    http://watchersonthewall.com/new-photos-game-thrones-season-6-episode-9-battle-bastards/
  • To dlouhé cestování během pár epizod už nám musí odpovědět na otázku jestli Ramsay Sansu zbouchnul. To už by musela porodit nebo by jí narostlo panděro :)
  • upraveno 18. června 2016
    @sfik

Theon jí nosil měsíční čaje :-D Třeba :-)
  • @sfik Některé maj břicho už od 6 měsíce :D a nenosí tam moc šaty na tělo
  • IsuIsu
    upraveno 18. června 2016
    Djokovic napsal(a):

Ještě jedna a poslední spekulace, někde na netu jsem četl zajímavou myšlenku, že Malíček sice přijde na poslední chvíli, ale kromě Boltonu zabije i Divoké a tím si získá podporu celého Severu.
    http://watchersonthewall.com/new-photos-game-thrones-season-6-episode-9-battle-bastards/

Ti jazdci nevyzeraju ako z Vale. ;)

Vela ludi tu pise, ze Jon musi byt velmi zly taktik, ked zvoli priamy charge na armadu, ktora ma ovela vacsiu presilu. Z toho promo to skor vyzera na typicke klise. Jon skusi navrhnut 1v1, Ramsay to odmietne tak, ze vysle nanho svoju jazdu (alebo nieco s Rickonom?) a Jonova armada to rychlo chargne, aby ho(ich) zachranili.
  • Djokovic napsal(a):

Ještě jedna a poslední spekulace, někde na netu jsem četl zajímavou myšlenku, že Malíček sice přijde na poslední chvíli, ale kromě Boltonu zabije i Divoké a tím si získá podporu celého Severu.

A samozřéjmě to přežije!

:wall:
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Isu napsal(a):

Djokovic napsal(a):

Ti jazdci nevyzeraju ako z Vale. ;)

Vela ludi tu pise, ze Jon musi byt velmi zly taktik, ked zvoli priamy charge na armadu, ktora ma ovela vacsiu presilu. Z toho promo to skor vyzera na typicke klise. Jon skusi navrhnut 1v1, Ramsay to odmietne tak, ze vysle nanho svoju jazdu (alebo nieco s Rickonom?) a Jonova armada to rychlo chargne, aby ho(ich) zachranili.
    Což samozřejmě není Jonova chyba, který například v knize ukázal, že vcelku taktiké myšlení má, ale chyba scénáristů, kteří se neradi loučí s klasickými zběhnutými klišé...
  • Tak pro fanoušky by asi byla nuda, kdyby jenom Zimohrad oblehli a čekali, až 20 dobrých mužů vyhladoví. Radši tam dají pořádnou řezačku.
  • @JoffreyWater I tak to jde udělat zajímavěji. --> stagnující Jon zjistí že Ramsay vyrazil s armádou, Jon vyhledá strategicky výhodnou pozici, vykope vlčí jámy, pasti a zaujme obranou pozici -> Ramsay zaútočí, Jon brání. V tomhle mají scénáristi naprosto otevřené možnosti, pochybuji že je využijí, ale přál bych si aby jo :)
  • Podle mě bude chtít rychle osvodit Rickona, tak zaútočí. Jenom doufám, že se nedozvíme, že je Rickon už dávno mrtvej nebo tak něco. Ale s Duchem už jsem se dávno rozloučil.
  • JoffreyWater napsal(a):

Podle mě bude chtít rychle osvodit Rickona, tak zaútočí. Jenom doufám, že se nedozvíme, že je Rickon už dávno mrtvej nebo tak něco. Ale s Duchem už jsem se dávno rozloučil.

To právě nechápu já myslel, že zlovci budou nějakou důležitou úlohu a zatím to vypadá, že jejich jediný význam byl jako domácí mazlíček, dkyž to tak vezmu
  • @p1e9t9r2 no, oni v knize i nějakou úlohu mají, ale v seriálu je jejich jediná úloha zatěžovat rozpočet a proto je Dement a Debil vyhazují...
  • upraveno 19. června 2016
    Jon dělá v seriálu příšernou blbost, za tohle pitomé rozhodnutí v knihách schytal několik bodných ran, útočit na Zimohrad je naprostý nesmysl, i kdyby měl dvojnásobek mužů, myslím, že v knihách spíš bastard z Hrůzova zbrkle vyjede útočit proti Černému hradu a doplatí na to. Jenže v seriálu je třeba ukázat epickou bitvu v poli (tedy před hradbami Zmohradu, ehm, už zase), s jízdou, protože každý miluje Pána prstenů, takže kašlat na logiku, hlavně když to bude epic, bude se to hýbat a tak.
  • @Everett_Young Právě proto jsem čekal, že je tady nějak využijí nebo ukážou, že starčata jsou všichni měniči (o třech víme, že se to projevilo) to moc být drahé nemohlo dvakrát udělat pohled na svět očima vlka
  • @p1e9t9r2 Nejsi jedinej člověk, kterýho to se*re, hele...
  • Hlavně doufám, že když už ty postavy nechávají takhle debilně umírat, tak už si v dalších dílech odpustí umírání mimo záběr. Vždyť tohle má přeci být seriál, ve kterym se on screen hlavním postavám sekají hlavy, ruce, probodávají břicha apod., tak co má tohle znamenat?!
  • Z těch fotek jsem usoudil, že Sansin hrudník je zralý na odhalení. :twisted: :D
  • @Hold the Door Kozy měla ukázat už při tom zprznění Ramsaym, vždyť je to taky seriál, ve kterym hlavní female postavy normálně ukazujou kozy a prde*le, a tahle scéna, když už tam teda byla, byla pro to jako dělaná. To mě taky štvalo u Cerseiny procházky, že to byla dablérka, když ta herečka v jinejch filmech normálně kozy ukazuje, ale pak jsem slyšel něco o tom, že byla těhotná, tak to trochu omlouvá.
  • JoffreyWater napsal(a):

@Hold the Door Kozy měla ukázat už při tom zprznění Ramsaym, vždyť je to taky seriál, ve kterym hlavní female postavy normálně ukazujou kozy a prde*le, a tahle scéna, když už tam teda byla, byla pro to jako dělaná. To mě taky štvalo u Cerseiny procházky, že to byla dablérka, když ta herečka v jinejch filmech normálně kozy ukazuje, ale pak jsem slyšel něco o tom, že byla těhotná, tak to trochu omlouvá.

To už by museli ukázat i jak Theon líže Sansu :-D

• upraveno 19. června 2016
    JoffreyWater napsal(a):

@Hold the Door Kozy měla ukázat už při tom zprznění Ramsaym, vždyť je to taky seriál, ve kterym hlavní female postavy normálně ukazujou kozy a prde*le, a tahle scéna, když už tam teda byla, byla pro to jako dělaná. To mě taky štvalo u Cerseiny procházky, že to byla dablérka, když ta herečka v jinejch filmech normálně kozy ukazuje, ale pak jsem slyšel něco o tom, že byla těhotná, tak to trochu omlouvá.

Hele, tak všechno je to jen otázka prachů, a na to ty prachy u těch zaběhnutých hlavních postav nemaj, páč pár seekund poprsí hlavní postavy je jako celý díl jen s digitáníma drakama, obrama a mamutama. Proto na ty odhalovací scény většinou použijou nějakou tu štětku/neznámou herečku, které jsou o mnohomnohomnoho levnější. :king:
    Hold the Door napsal(a):

Z těch fotek jsem usoudil, že Sansin hrudník je zralý na odhalení. :twisted: :D

Z jakých fotek? I must see! =D ...Zbožný přání úchyláků... :-P
  • Ono by třeba stačilo, kdyby Melisandra neukazovala kozy v každý sérii a Daenerys skoro v každý, mohly je ukázat každá jenom v jedný sérii a třeba by pak byly prachy i na kozy ostatních. To nakládání Drogem zezadu v 1. sérii naprosto uspokojilo moje úchylný nitro, dál už jsem jí vidět nepotřeboval.
  • @Rybba Bohužel žádné úchylné fotky to nejsou. :D Je to jen série fotek z devátého dílu, které sem někdo dal o pár příspěvků výš. :D Ale důležité je si všimnou, jak se jí ta látka napíná. Třeba se i protrhne. :D :D Prostě jde poznat, že už dozrály. :D
  • Mno, v knize tu "procházku" brala Cersej docela úkorně. Nejen, že byla holatá, ale taky proto, že už ji není 18.
    A to poprsí už bylo dost pokleslé a břicho taky nic moc.
    A bylo to docela nahlas obyvateli KP komentováno.
    Jak je na tom ta herečka doopravdy netuším ;-)
  • Teď mě tak napadlo, co když bitvu nezvrátí Malíček, ale Manderly? Pár dílů nazpět už byl zmíněn.
  • @JoffreyWater A nabídne Sanse Malíčka v koláči. :twisted:
  • Co furt máte všichni proti Malíčkovi? Já ho mám celkem rád.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.