Hra o trůny 6×08 – Nikdo - Ice & Fire
Hra o trůny 6×08 – Nikdo - Ice & Fire
Zatímco Jaime zvažuje své možnosti, Cersei odpoví na žádost. Tyrionovy plány přinášejí ovoce. Arya čelí nové zkoušce. Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Mark Mylod
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Sakra, ta kniha se plete dohromady se seriálem, a už mnohdy nevím, odkud co bylo :-D
Berik s Thorosem se nikam nevydaj, na to není čas, spíš to vidím, že do konce serie ještě zamíří pod kytky (ukončování linek, logika DD), nejspíš je tam pošle Jaimeho armáda při návratu do Králova přístaviště. :roll: V seriálu potažmo v knížce pokud má někdo aspoň trochu smysluplný plán, který dopředu nastíní, tak na 99,9% nevyjde. :king:
Jinak za mě teda díl nebyl úplně nejhorší, dal se (Hora to mohla rozjet mnohem víc teda místo hloupého dohadování kdo zabije ty tři "dezertery", ale jinak super.), ale docela dost nelogičností a hovadin na můj vkus teda. :other:
Freyové proti Lanisterům tahaj za hodně kratší konec, a navíc- Pokud by se lord z Řekotočí trhl, jaký by mělo význam jeho syna opatrovat ? Jeho pozemky už dostali. A na nějakou sentimantalitu, že malej patří do rodiny moc nevěřím.
Myslím, že Freyové měli dost dobrou představu jak je zásobené Řekotočí, takže o tom určitě i Lanisteři věděli. :king:
Ani Tully, ani jeho mimino nevlastnili nic. (legálně i fakticky)
Jo, kdyby jim (Tullyům) ty pozemky nebyly vyvlastněny, a Freyové byli poručníky, mělo by význam si mimino nechat. Stačilo by zabít Edmura, a měli by to v kapse.
Naopak, pokud by mimino umřelo, spadl by majetek jako odúmrť na panovníka.
Aplikuju feudální zákony z Evropy :-)
I Freyové (pěkní hajzlíci) dali Edmurovi oprátku na krk, a vyhrožovali oběšením, pokud Blackfish nekapituluje.
Pověsili ho ?
Posuzovat Jaimeho podle toho, co řekne, je blbost.
Na druhé straně nechal Brienne jít za Sanzou, i když věděl, že v důsledku bude na straně nepřítele ( Boltoni jsou spojenci Lanisterů)
Inu , láska je láska,
Já měl kdysi kolegu, ve vedlejší ordinaci, a ten žil s další kolegyní, o které šly zprávy , že šacuje kapsy kabátů pacientů, kteří u ni byli na ošetření. A nebyly to pomluvy.
Jednou, při skleničce , jsem na to zavedl řeč.
Kolega se nenaštval, jen pokrčil rameny a řekl : Keď niekoho lúbiš"...
A bylo vymalováno.
Na ten soud bych na jejím místě raději nečekal.