Novinky z natáčania 8.série GoT
Natáčanie 8.série sa oficiálne začalo,preto prichádza na scénu diskusia o novinkách z natáčania a konšpiračných teóriách,čo sa stane v seriáli.Upozorňujem,že tu bude veľa spoilerov. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
1.Marc Rissman bude hrať Harryho Stricklanda,veliteľa Zlatého spoločenstva
2.Hlavné postavy potvrdené:Tyrion,Jaime,Cersei,Jon,Daenerys,Davos,Sansa,Arya,Missandei,Brienne, Sam,Bran,Gilly,Sandor,Gendry,Jorah,Tormund
3.Vedľajšie postavy potvrdené:Euron,Grey worm,Gregor,Edd,Tycho,Yohn
-hovorí sa,že by sa mali objaviť aj Beric a Edmure,na ich potvrdenie sa čaká
4.Režírovanie väčšiny série dostali na starosť David Nutter a Miguel Sapochnik.Finále celého seriálu však budú mať pod palcom Benioff a Weiss.
Tak to bohužel nevíme, ale zase víme, že hoří Zimohrad https://winteriscoming.net/2018/01/31/game-thrones-season-8-filming-enormous-spoilers-winterfell-set/
Inak jak brát vážně ty uniklé scénáře na 8 sérii? Mne se ten závěr vůbec, ale vůbec tam nelíbí
@p1e9t9r2 kde se dá přečíst ten uniklý scénář 8. série?
@Terezička
Novinky z natáčania
Medzi hercami sa objavil aj Tom Wlaschiha(Jaqen),ale zatiaľ nie je isté, či sa v seriáli objaví.
Čo sa týka pravdivosti scenára na 8.sériu,tak nedávno som v inom topicu rozoberala zo svojho pohľadu veci,s ktorými súhlasím/nesúhlasím. ;-) Podľa mňa bude najlepšie počkať,kým sa začne vysielať seriál a ukáže sa pravda. Nehovoriac o tom,že v knižke bude takmer všetko úplne inak.
Tu sú moje tipy,čo sa sa stane v knižke.Nie je to spoiler,iba teória.
-Littlefinger bude popravený na Orlom hniezde po tom,čo vyjde najavo,že chcel zabiť/zabil Robina.
-Jon sa po svojom oživení nejakým spôsobom spojí so Stannisom a dozvie sa o Theonovi.Na nalieha- nie jeho sestry ho neupáli,ale odsekne mu hlavu.Potom bude so Stannisom bojovať proti chodcom. Stannis padne v bitke,Jon prežije a vyberie sa na juh poraziť Boltonovcov.
-Odohrá sa bratovražedný súboj medzi Euronom a Victarionom.