Novinky z natáčania 8.série GoT
Natáčanie 8.série sa oficiálne začalo,preto prichádza na scénu diskusia o novinkách z natáčania a konšpiračných teóriách,čo sa stane v seriáli.Upozorňujem,že tu bude veľa spoilerov. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:3eyed:
(aspoň trochu? aspoň někdo? :D)
S8, Ep1
14 Apr. 2019
Winterfell
9.2 (11 950)
Jon and Daenerys arrive in Winterfell and are met with skepticism. Sam learns about the fate of his family. Cersei gives Euron the reward he aims for. Theon follows his heart.
Episode #8.2
S8, Ep2
21 Apr. 2019
Episode #8.2
The battle at Winterfell is approaching. Jaime is confronted with the consequences of the past. A tense interaction between Sansa and Daenerys follows.
No jako bych neříkala, že Sansa bude vůčí dany antogonistická. Heh, Jaime je konfrontovaný s následky minulosti? Vzhledem k tomu, že Branbot takové přízemní záležitosti jako pokus o vraždu neřeší, tak si pořád stojím za tím, že to bude prd ve větru. Nejvíc mě zaujalo, že Theon následuje svoje srdce... to je jako pořád o jeho sestře nebo co se to děje?
Jinak ty kdo to ještě neviděli, tak jen napíšu, že je to nudné k uzoufání. Své největší zklamání jsem sdílel spolu s Cersei (
@svoa00
A Branovi s Jaimem patřila poslední scéna první epky. Ale spíš půjde jen o formalitku aby se neřeklo, protože Jaime je nyní "gut guy"
A co se Sansy s Daenerys týká, jsem na straně zrzky, bo jakkoliv je to líně napsané, Danuška se chová tak arogatně a Jon je tak nechutný podpantoflák, že nám nezbývá nic jiného než fandit mrtvým bo i oni mají více emocí než tento hvězdný pár
Tak to mám za sebou a přesně jak jsem předpokládal, první dva díly budou překlenovací ke kýžené a tolik očekávané bitvě, která bude minimálně dobře natočená, takže aspoň něco. Naštěstí ještě nejsem ve fázi, kdy jsou mi všechny postavy na monitoru lhostejné. Moc dobře ale ty ''osudové'' scény udělané nejsou, spoustu nelogičností, dialogy šustící papírem, plus tomu všemu chybí jakákoliv atmosféra nebo emoce, stejně tak to místy vypadá, jako kdyby to psal nadrženej puberťák. Takhle potěšilo těch pár referencí na úplně první díl, po nichž jsem spíš než na zbytek dostal chuť pustit si seriál od začátku a chvíli před koncem zdravice od Nočního krále, momentálně nejsympatičtější postavy. Zatím to tedy vypadá, že drahé scény šly na úkor scénáře...
@Sagart Ale tak od prvního dílu nikdo nic jiného nemohl čekat a od Dany a Jona jsem ostatně nic jiného nečekala. Kdyby byli D a D konzistentní, tak by Jona přinejmenším za přísahu věrnosti Dany sesadili, ne-li provedli vlastní verzi Rudé svatby. Já se k tomu dostanu až večer, ale už mi YT spoiluje, co může, včetně poslední scény
Jaime: Ah seems your climbing days are over. Come roll over here.
Bran: Why, need a hand?
Jaime: cries inside
Edit: odhodlal jsem se a poprosil o kategorii 8. série :) dál už to nějak zvládneme kočírovat my, co sledujeme seriál :)
Jestli s YT pracuješ, tak je mi to líto. Jinak radím vypnout :D já byl od rána out of FB :spike:
- Daenerys dostala naplácáno za její úlet v minulé sérii. Chudák Sam, Dany měla minimálně Dicka ušetřit.
- čekal jsem že Jona na draka přivede jinej motiv než jen "jujík, chceš to zkusit?" to bylo fakt "how to train your dragon, ale aspoň nebude Jon úplný nemehlo až půjde do bitvy nebo nebude zbytečně dokonalej bez předchozí zkušenosti
- scénáristi si měli vybrat jestli chtějí chladnou bitch Aryu nebo vřelou Aryu, pokud platí to co jí řekl Sandor, tak nemůžou čekat nějaký emoce při setkání s Jonem, snažili se je tam dát, ale fakt to nefungovalo.
- navzdory všemu, Dany mám rád, ale doufám že se začne chovat míň jako pí*a a víc jako královna, Jon je servilní a podpantoflovej šulin myslící vlastním penisem. Sansa ho odhalila..
- až do konce jsem přemýšlel na jakého starého kamaráda Bran čeká, a nedošlo mi to. Doufám že dostanou dialog.
- jediná vtipná poznámka Cersei je ta se slony :D žert od scénáristů pro diváky, kteří si elefanty přáli a od začátku s nimi počítali. Jinak je to celé dění v KL celkem utrpení. Euron trapnej jako vždy.. Doufám že Bronn už není jen "žoldák" a že ho poslala Cersei na sever jen proto že ho tam neposlali na konci minulé série scénáristi s Jaimem.
- nejhezčí část epizody - Tormund & Eddison Reunion a ty okolnosti kolem + galerie výtvarného umění DOX :twisted:
První epizody jsou vždycky nuda a tohle byla asi nejmíň nudná první epizoda kterou pamatuji ;)
Btw. co to bylo za sexuální napětí mezi Aryou a Gendrym? Bylo tam žejo? :D Třeba to Aryu.. zklidní.. a nebude myslet na to co bude dělat s tou novou variabilní zbraní s vyměnitelným hrotem. Beztak něco ukula se Sansou. Ani myslet nechci na její motivy!
Nejlepší budou dialogy Tyrion-Varys-Davos.. Ach Davosy, ty starý intrikáne! :twisted:
Trošku jsem čekal setkání Mormontů, přeci jenom hřejivá rodinná chvilka by se hodila :-D
Větve Cersei,
Arya a Gendry tomu ještě dodají šťávu. Doufám, že její nová zbraň tam není nějako prvoplánově ukázána v první epizodě, aby v posledním díle nezpůsobila zkázu/záchranu světa...
Na setkání Brana se těším, mohl by to být zajímavý dialog...
Příští díl přijede ještě více postav na Zimohrad a pak se ve třetím díle uvidí :-D
Nejvíc se mi líbilo:
Nejvíc se mi nelíbilo:
Ostatně s tebou souhlasím i se vším ostatním
A navzdory tomu že má tak trochu pravdu už by malé lady Mormont mohl dát někdo válečným kladivem po hlavě..
Nejlepší recenze má stejně Spáčilová dojmy-hra-o-truny-8-rada..
Nechápu, že to nepíše někdo jiný, když ona už delší dobu dává najevo, jak jí Hra štve.
- Jediné, co by u mě mohlo zachránit postavu Jona/Aegona by byla konfrontace s Daenerys o trůn, ale nebudu si nalhávat, že něco takového je realistické. Při té scéně, kdy mu Sam říká, kdo ve skutečnosti je, jsem měla chuť Aegona kopnout mezi nohy, aby mu sestoupily varlata.
- Sansina poznámka o klesající Tyrionově inteligenci je bohužel trefná. Co se Cersei chystá udělat, to by bylo jasné každému s dvěma mozkovými buňkami. Tentokrát ale zároveň i seriálová Cersei (po vzoru knižní Cersei) přeceňuje svoji inteligenci, protože vybrat si pro daný úkol žoldáka z ní zrovna nedělá neostřejší kopí na bojišti.
- Je vtipné, že Starkové na Zimohradě budou hostit jak Jaimeho, tak Theona a doufám, že někdo z nich bude komentovat, že se chovají jako retardi, co se ohledně důvěry nikdy nepoučí.
A ještě se vyjádřím k redesignu intra, je krásný :)
Jo a to litani, to byl taky dobry joke. Cekala jsem to teda pozdeji po odhaleni nejakych dedicnych predpokladu, ale oni proste "sedej a let, no big deal". Draci jsou asi veskrze kamaradsti tvorove.