Marvel >> vše sem
Bude rozumné když tento kolos bude mít samostatné vlákno, stejně jako StarWars (a ne, DC si samostatné vlákno nezaslouží)
Nějakou dobu po premiérách, prosím, používejte spoilery, přeci jen se tu diskutuje o celé sérii ;)
na druhou stranu pokud si tu přečtete něco co jste nechtěli, tak neskuhrejte :D
Nějakou dobu po premiérách, prosím, používejte spoilery, přeci jen se tu diskutuje o celé sérii ;)
na druhou stranu pokud si tu přečtete něco co jste nechtěli, tak neskuhrejte :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
- nejhorší Joker všech dob Jared Leto změnil studio a univerzum a nyní se tedy představuje jako upír Morbius
- Maisie Williams jako vlčice v Nových Mutantech. Poslední sbohem studia Fox a po všech přetáčkách, jejichž cílem bylo do komorního superhrdinského hororu přidat akci, konečně míří do kin. Já jsem zvědavý na výsledek a možná pro některé bude zajímavá informace, že jak Morbius (kde prý bude i Spidey) i New Mutants oficiálně patří do MCU.
US government lists fictional nation Wakanda as trade partner
Opeřenec popíjející zelený drink se jmenuje Howard a pochází z alternativního vesmíru, kde se inteligence lidského typu vyvinula u vodního ptactva.
https://filmozrouti.cz/clanek/2017120401-marvel-vysvetlime-7-matoucich-potitulkovych-scen-a-taky-camea-stana-leeho/
Strážci mě moc nebrali, tak jsem úplně zapomněla, že tam Kačer Howard byl.
Příhodné vzhledem k těm časovým směsicím v Endgame. :-D
Taky se dost hovořilo o tom, že Agnes je možná skutečná čarodějnice, která má nějaké úmysly s Wandinými schopnostma. Koneckonců v téhle epizodě podezřele zbystřila, když dvojčata zmínili, že Wanda oživila VIsiona. Možná chce Wandu použit k oživení někoho jí blízkého? Čas ukáže
Další vynikající aspekt je, že celý tenhle seriál je zlatým dolem pro fanouškovské teorie se spoustu překvapení, celá ta atmosféra tajemství, kdy na povrchu máme šťastný sitcom, ale v pozadí číhá něco zlověstného a strašlivého. Ta tajemství jsou prostě skvělá a člověka to nutí být investován jak se říká. :D A navíc se láme čtvrtá stěna, když SWORD a spol spekulují nad tím, co se děje stejně jako fanoušci. Oceňuji více prostoru pro vedlejší postavy jako agent Woo a Darcy, kteří ve filmu jsou jenom tak mimochodem, ale v seriálu nabírají na důležitosti.
Taky symbolismus je fantastický zejména, co se týče reklam, která poukazují na nejtraumatičtější okamžiky Wandina života aka reklama na Stark toastovač = smrt Wandiných rodičů, hodinky od Hydry = experimenty na ní a jejím bratrovi no a posledně reklama na útěrky se spoustou červené tekutiny = krev lidí, které Wanda prolila a snaží se na to zapomenout? Jsem zvědavý jestli reklama na taneční luskání bude symbolismem pro Thanose a jeho lusknutí. :twisted:
Miluji ukazuje, že zvrácení lusknutí bylo úplně stejně strašné jako lusknutí samotné ten chaos, kdy se lidi zničehonic po 5 letech vrací ten jsem si vychutnal. A písničky a introa sitcomů od 50 až po 70. léta no to prostě nemá chybu.
Finále bude epické slibuje se hodně doufám, že dr. Strange bude mít ve WandaVIsion podobnou scénu jako Luke Skywalker v Mandalorianovi
Jinak dnešní oficiální propojení X-Menů s Avengers potěšilo i pobavilo a líbí se mi taky některé nenápadné poznámky jako "My husband and his indestructible head" :twisted:
Počkej ve WV bude doktor? :-o
Agnes je divná, protože vypadá, že si uvědomuje mnohem situaci mnohem více než ostatní a navíc se očividně snažila manipulovat Wandiny děti v tomhle díle. A Vision zmínil, že je vždy podezeřele po ruce. WandaVisio je v podstatě prequel k Doctor Strange 2: Multiverse of Madness. Tudíž Strange se velmi pravděpodobně objeví, protože Wanda má být v tom filmu s ním (možná jako jedna z hlavních hrozeb?) A i bez toho Strange nakonec pravděpodobně budou muset zavolat, až se ten bordel nevyhnutelně vymkne kontrole. A v tuhle chvíli kdy Wanda je OP jako prase jediný Avenger by byl schopný ji zastavit je právě Strange. A říkali, že bude epické finále, takže doufám v pořádnou kulervoucí magickou bitku na konci.