Marvel >> vše sem
Bude rozumné když tento kolos bude mít samostatné vlákno, stejně jako StarWars (a ne, DC si samostatné vlákno nezaslouží)
Nějakou dobu po premiérách, prosím, používejte spoilery, přeci jen se tu diskutuje o celé sérii ;)
na druhou stranu pokud si tu přečtete něco co jste nechtěli, tak neskuhrejte :D
Nějakou dobu po premiérách, prosím, používejte spoilery, přeci jen se tu diskutuje o celé sérii ;)
na druhou stranu pokud si tu přečtete něco co jste nechtěli, tak neskuhrejte :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tak zrovna
Rozdělení se mi líbilo, dalo to možnost dát prostor víceméně všem. Dvojice Thor a Rocket byla senzační.
Já jim věřím. Když zvládli tohle, zvládnou i závěr. Z každé scény, z každého kousku děje IW je vidět, že k tomuhle směřovali v podstatě už od prvního Iron Mana. Mají to fakt promyšlené. Osobně to tedy neřadím jako TOP ani Marvel ani Avengers, ale k nejlepšímu v obojím patří bezesporu.
Doufám, že pokud to opravdu bude, tak přizvou i Rennera. A zavzpomínají si na Budapešť.
¨
Těším se na na AntMana a (víc na) Wasp, stejně tak i Captain Marvel, budou potřebovat každej kus Superhero co půjde kolem :)
Btw. Taky mě nejvíc bavila část Thor-Rocket-Groot, obzvlášť ta část s oční bulvou :D
Avengers: Infinity War made history with a $630m (£457m) global opening weekend take, according to estimates.
btw - dosahující na dno filmařských a i scénaristických sil - to zas není tak těžké, to "umí" kde kdo... V kladném slova smyslu se ovšem dosahuje vrcholu v daném oboru.
A ano, postav umřelo dost a absolutně souhlasím, že u aspoň části z nich to bude dočasné. Taky neměli odvahu aspoň dočasně zabít některého z držáků filmového univerza.
A jestli bych měla jmenovat komiksový film, který testoval hranice žánru, tak to byl Logan, IW je standardně dobře udělaná komiksovka.
Taky mně dost naštvalo vynechání bitvy o Xandar na což jsem se tak nějak těšil od prvních Strážců. Vzhledem k tomu, že se už bojí i prozradit název pokračování :-D Ten chtějí oznámit až po prodeji Blu-ray, aby měli jistotu, že ten film už viděli všichni. Schválně, jak by se čtverka mohla jmenovat. Já bych typoval něco s kamenem duše, do jehož dimenze, kde mají být ukryty všechny na konci zabité duše by přeživší hrdinové zavítali. To bylo cool. Třebaže je trochu pitomoučké jak až během tvorby zbraně zjistí, že vlastně nemají topůrko :roll: :-D A je škoda, že jim to nejde. DC má v základech mnohem zajímavější vesmír, než Marvel. Jsi strašně zaujatý. Nové Star wars se povedlo. Ale to už jsme asi řešili celkem dost, co
Zase se neshodnem :-P Mně boje přišli stejně jako v jiných Avengerech přehnaně nudné. Jediné, co tam bylo super byl příchod Thora a králíka.
Neříkej mi že jsi čekal že Thanose ve finále porazí a bude vše v pořádku :-D
A jen tak mimochodem, wau, vážně bych nešel do kina na další film ze série, jejíž nejlepší počiny hodnotím 3/5, to bych to kilopade raději investoval do pár lahváčů a sledování západu slunce z balkonu :) Teda jako nehejtuju tě, jen tomu fakt nerozumim :D
Inak všimli jste si, že na csfd byly všechny postavy napsané jako herci v pokračování a po odvysílání filmu, tam ty které umřeli vymazali. (herce)
Jinak počítám že umře krom Capa i Stark.. Přeci jenom to uzavře Civil War a navíc co si budeme povídat, Downey už stárne a nemůže hrát IronMana do věku Stana Lee :D