Marvel >> vše sem
Bude rozumné když tento kolos bude mít samostatné vlákno, stejně jako StarWars (a ne, DC si samostatné vlákno nezaslouží)
Nějakou dobu po premiérách, prosím, používejte spoilery, přeci jen se tu diskutuje o celé sérii ;)
na druhou stranu pokud si tu přečtete něco co jste nechtěli, tak neskuhrejte :D
Nějakou dobu po premiérách, prosím, používejte spoilery, přeci jen se tu diskutuje o celé sérii ;)
na druhou stranu pokud si tu přečtete něco co jste nechtěli, tak neskuhrejte :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale ještě lepší je podle mne Deapoolův Honest Trailer na Honest Trailers :D
Edit:. A ne nemyslel jsem JL hishe :twisted:
Hlavně Jules Winnfield, milovník PulpFiction musí být nadšen z mladého Nicka :D
Existují ještě biletářky nebo jsem už dlouho nebyl v kině (?) :D
Jinak ty kampaně Marvelu už mě znechucují. Týden před filmem je to snad všude :D
Aby toho nebylo málo.
Osobně si myslím, že je toto zbytečné. Lokiho pochopím, ten by dokázal utáhnout dost sérií. Ale točit něco o relativně nepoužitelné Scarlet bitch je trochu hloupé.
Můj osobní postoj je že spíš než se zaměřovat na konkrétní postavy je lepší zaměřit se na události. Kdybych byl fanoušek MCU, spíš než komu všemu namlátila Elza Olsen by mě zajímalo dejme tomu vznik Shieldu, tajné operace Hydry, založit seriál na All hail to king, nebo nějaká událost, než se zaměřovat na postavy vyčpělé již z filmů. Ten Loki budiž, jakkoliv je to nadhodnocená postava, stále by mohla být vesmírná soap opera s mytologickými prvky zajímavá (což by mohla být i Thorova vesmírná Odysea). Ale nějaké jiné postavy. Stačí že tu máme čtyři relativně nepodstatné týpky z nichž mě upřímně lákají jenom dva a Iron fist to rozhodně nebude.
1) ve filmu pro děti? Kdeže :-P
2) hlavni záporák bude nějakej děda ;)
3) kolik máš dioptrií
#noofense :-k
Možná jsou častěji obdivované tváričky s užší a výš posazenou spodní čelistí, ale ta žena má niečo do seba. Napríklad vlasy.
3) Brie je samozřejmě kus. A je to důkaz že může být ženská kus i bez toho modeloidního ražení jako třeba GalGadot (ale i ta je kus žejo...)
2) Judea typuju na záporáka a mimochodem taky doufám že se dozvíme něco víc o radikalizaci Ronana
1) A já doufám třeba v citát z nějakého evangelia :D
http://poleblog.sk/marvel-a-kolonializmus/