@Tyrion Lannister To je stejně stoprocentní teorie jako R+L=J, Aegon Blackfyre nebo vzkříšení Jona, ale nezapomeň, že nic z toho ještě není potvrzené. Navíc už přestává být možné, aby to kdokoliv zpětně odhalil. A když mluvíme o něčích záměrech, tak Tyrellům je Joffreyho smrt ve výsledku slušně vyplatila.
Mimochodem, ty máš představu, jak se ten příběh bude dál vyvíjet? Já např. nemám nejmenší tušení :-D
@Tyrion Lannister Když uznáš, že Malíček jen reagoval na smrt nesprávné osoby bleskovou improvizací, tak mohl klidně reagovat i na úmrtí, s nímž neměl vůbec co do činění. Ono snažit se dostat jed na hostinu v síťce na hlavě jiné osoby je taky pěkně hloupé...
Jinak s těmi teoriemi nevím, jestli by nebylo lepší se přesunout do vhodnější diskuze. Zvlášť, když se jedná spíš o divoké spekulace, než něco, co vychází z faktů v knihách. A prosím narážky na seriál si fakt odpusťte.
@Nevada Nepochybuji, že jak knihy tak jsem četl už nějakou dobu zpátky. Na druhou stranu sám Martin se vyjádřil v tom smyslu, že chtěl aby Fialová svatba byla co nejméně jasná událost.
Komentáře
Mimochodem, ty máš představu, jak se ten příběh bude dál vyvíjet? Já např. nemám nejmenší tušení :-D
A prosím narážky na seriál si fakt odpusťte.
A venku už je nějaká kapitola těsně před "Bitvou krve" z Vichru?
To zní až příliš dobře. Ale jestli se GRRM dožije 120 let, tak paráda. Jen abychom se vysokého věku dožili i my.
http://www.icefire.cz/knihy/george-r-r-martin/rozhovor-george-r-r-martina-s-historikem-danem-jonesem/